- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Merak ettik canım sni.. Bizler iyiyizİyi geceler kızlar nasılsınız. Telefonumdaki arıza geçmedi bende giremedim. Çok şükür iyim.
Limonsuzum geçmiş olsun bitanem. İyi olduğunu öğrenince kizmaktan vazgeçtim.İyi geceler kızlar nasılsınız. Telefonumdaki arıza geçmedi bende giremedim. Çok şükür iyim.
yok kutsişim sonuçlar daha yeni açıklandı sayılır ama sonuçla beraber az çok tahminim var tabi ne olacağına dairrKalmadım deminaber kuzum nasılsın ne var ne yok bu arada senin sınav bitmişti yerleşme yaptılar mı noldu haberim yok
inşallah abla, benim hiçbir tecrübem yok :) dersler de henüz başlamadı ama tek seferde olur umarım :)iyiyim sen nasılsıınnnn. direksiyon derslerinde hafızana kaydet yaptıklarını. evde ya da nerde olursan hayalde de olsa aracını sür .
benim de ehliyetim 3 yıldır var
araç eşimde vardı ama yoğundu. hiç kullandırmadı aracını.
ben de hayalimde sürdüm vallahi ne yapam.
sonra ilk sınavda geçtim . sen de öyle olursun inşallah.
sevinmiştim ki sonradan gördüüm mehlikam inşallah en kısa zamanda bu uygulanır.Kızlar artan covit19 üzerine kurum alarma geçti, 10 gün 10 gün şeklinde dönüşümlü çalışacağız, ilk 10 günüm yarın başlıyor,sonra 10 gün izinliyim
Hoşgeldiin bestaanne :)Yaa artık hep burdayım.Kendimi yanlız hissetmeyecegim artık
gülnihalıımm napıyosuun
geldiiim ablaaaGünaydın canım
10.30 da okulda kursum var , kahvaltı yapıp çıkacağım. Hepimiz için güzelliklerle dolu bir hafta sonu olsun.
Niyet ettim bu güzelliklere merhaba demeye
Nur geldi mi? Geçmişe bakamadım..
geldim çayıımGelmedi ablaumarm bi sknti yoktur
aldım abla öpücüğüüMutlu pazarlar güzel dostlarım
Herkese yetecek bol öpücüklerim var ama sanal öpücükkorkmayin yani
Ben memur değilim ki. İrgatım benkk birinci noteri Bal0ncuk C Calcifer size de mii dönüşüm olmadı yaa bir gün haber görmüştüm İstanbulda artık dönüşüm olacak filan diye halbuki sevinmiştim
kk birinci noteri Bal0ncuk C Calcifer size de mii dönüşüm olmadı yaa bir gün haber görmüştüm İstanbulda artık dönüşüm olacak filan diye halbuki sevinmiştim
Ben memur değilim ki. İrgatım ben
ama siz çok çalışıyosunuz ve kalabalık ya, haberlere de inanmamak lazım galiba... Ne deyim ya canlarım inşallah sizin içn de olur. olması lazım yaniben kapsam dışı kaldım nurum
sen nerelerdesin bakiyim
Kuzummm en son ozartesi girmistin özledik seniyok kutsişim sonuçlar daha yeni açıklandı sayılır ama sonuçla beraber az çok tahminim var tabi ne olacağına dairr
buralarda mıısın?
inşallah abla, benim hiçbir tecrübem yok :) dersler de henüz başlamadı ama tek seferde olur umarım :)
hayırlı olsun çocukların okullarıı :) araban da çok hoşmuş güle güle kazasız belasız kullan inşallahh :)
sevinmiştim ki sonradan gördüüm mehlikam inşallah en kısa zamanda bu uygulanır.
Bu arada başınız sağolsuunamca nasıll ?
Hoşgeldiin bestaanne :)
gülnihalıımm napıyosuun
geldiiim ablaaatüm gün sürüyor mu okul kursu kii?
geldim çayıımçok şükür bi sıkıntı yok da aşırı yoğun bi haftaydı bilmiyorum en son ne zaman girebildim :S bir de yakın komşumuz vefat etti, gece kalp krizi geçirmiş. evde taziye yasak binanın önünde taziye yeri filan kuruldu işte öyle yardım et, şu bu derken ancak gelebildimm
aldım abla öpücüğüü
amin gülnihalımKuzummm en son ozartesi girmistin özledik seni
Allah rahmet eylesin komsunuza
Nurum seni görmek çok güzel...yok kutsişim sonuçlar daha yeni açıklandı sayılır ama sonuçla beraber az çok tahminim var tabi ne olacağına dairr
buralarda mıısın?
inşallah abla, benim hiçbir tecrübem yok :) dersler de henüz başlamadı ama tek seferde olur umarım :)
hayırlı olsun çocukların okullarıı :) araban da çok hoşmuş güle güle kazasız belasız kullan inşallahh :)
sevinmiştim ki sonradan gördüüm mehlikam inşallah en kısa zamanda bu uygulanır.
Bu arada başınız sağolsuunamca nasıll ?
Hoşgeldiin bestaanne :)
gülnihalıımm napıyosuun
geldiiim ablaaatüm gün sürüyor mu okul kursu kii?
geldim çayıımçok şükür bi sıkıntı yok da aşırı yoğun bi haftaydı bilmiyorum en son ne zaman girebildim :S bir de yakın komşumuz vefat etti, gece kalp krizi geçirmiş. evde taziye yasak binanın önünde taziye yeri filan kuruldu işte öyle yardım et, şu bu derken ancak gelebildimm
aldım abla öpücüğüü
Ama hazırlıksız yakalandım. Tam yorum yapacaktım onu gördüm
Ama hazırlıksız yakalandım. Tam yorum yapacaktım onu gördüm
Fırsat vermemek lazımtam zamanında kaçtık bence. kendimi görevimiz tehlike ekibi gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?