Mizahşörler Çıkmazı

Kalmadım demi naber kuzum nasılsın ne var ne yok bu arada senin sınav bitmişti yerleşme yaptılar mı noldu haberim yok
yok kutsişim sonuçlar daha yeni açıklandı sayılır ama sonuçla beraber az çok tahminim var tabi ne olacağına dairr
buralarda mıısın?
inşallah abla, benim hiçbir tecrübem yok :) dersler de henüz başlamadı ama tek seferde olur umarım :)

hayırlı olsun çocukların okullarıı :) araban da çok hoşmuş güle güle kazasız belasız kullan inşallahh :)
Kızlar artan covit19 üzerine kurum alarma geçti, 10 gün 10 gün şeklinde dönüşümlü çalışacağız, ilk 10 günüm yarın başlıyor,sonra 10 gün izinliyim
sevinmiştim ki sonradan gördüüm mehlikam inşallah en kısa zamanda bu uygulanır.
Bu arada başınız sağolsuun amca nasıll ?

Yaa artık hep burdayım.Kendimi yanlız hissetmeyecegim artık
Hoşgeldiin bestaanne :)
gülnihalıımm napıyosuun
Günaydın canım
10.30 da okulda kursum var , kahvaltı yapıp çıkacağım. Hepimiz için güzelliklerle dolu bir hafta sonu olsun.
Niyet ettim bu güzelliklere merhaba demeye
Nur geldi mi? Geçmişe bakamadım..
geldiiim ablaaa tüm gün sürüyor mu okul kursu kii?
Gelmedi abla umarm bi sknti yoktur
geldim çayıım çok şükür bi sıkıntı yok da aşırı yoğun bi haftaydı bilmiyorum en son ne zaman girebildim :S bir de yakın komşumuz vefat etti, gece kalp krizi geçirmiş. evde taziye yasak binanın önünde taziye yeri filan kuruldu işte öyle yardım et, şu bu derken ancak gelebildimm
Mutlu pazarlar güzel dostlarım
Herkese yetecek bol öpücüklerim var ama sanal öpücük korkmayin yani
aldım abla öpücüğüü

Kuzummm en son ozartesi girmistin özledik seni
Allah rahmet eylesin komsunuza

Nurum seni görmek çok güzel...
Cumartesi iki saat kurs var...Hafta içi altı saat kurs ,altı saat normal ders, bir gün de nöbet var... Altı gün okuldayim. Evde de canlı dersler var... şikayet etmemeye çalışıyorum ama bu eğitim modeli hiç hoşuma gitmiyor. Öpücüğümün iadesini istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…