Mizahşörler Çıkmazı

uzaktann miiss miiss öpücüklerrrr abla :))))

aa senin epey yoğunmuş ya abla, sınıflar kalabalık mı ikiye filan mı bölündü dersler? Biliyor musun biz daha normal eğitime geçmedik. Uzaktan eğitim ve yarım güün okul şeklinde. Ssiizn epey yoğunmuş Allah güç kuvvet versin

Teşekkür ederim Nurum,
Dönüşümlü çalışmaya yarın başlıyorum canım,10 iş günü çalışıp iki hafta izin yapacağım, ben ilk gruptayim yarın gideceğim,

Uzun süre gelmeyince merak ettim seni, artık aklıma kötü şeyler gelmeye başlamıştı, uzun süre gelmemezlik yapma,

Ehliyet Otomatik mi manuel mi olacak, ben iki kere de özel ders almıştım kursun hocasından, ilk seferde geçtim, otomatik vites,

İyi geceler kızlar nasılsınız. Telefonumdaki arıza geçmedi bende giremedim. Çok şükür iyim.
Canım iyice merak ettik seni şükür ki iyisiniz,tek sorun telefon olsun o da kısa süreli olsun, inşaallah bir an önce hallolur telefonun

yaa canım mehlikam iyiyim çok şükür biraz yorulmuştum da dinlendim bugün, burayada gelince keyfim yerine geldi

ehliyeti ben manuel alacağım onu alınca her ikisi de kullanabiliyormuşum ama bir gün arabam olursaa çoook uzun yıllar sonraa o zamn otomatik olur tabii :) dersim de başlayacak artıkk umarım ilk seferde kurtulurum ben de yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…