- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
İyii akşamlaar gülnihalımİyi aksamlaaaaae
Ay çayımı yeni aldım ama içerim ilerleyen dakikalardaİyii akşamlaar gülnihalımnasılsın, kahve içiyor muyuuzz :)
Ay kaç gündür alacağım unutuyorum maden suyu, bak şimdi sen deyince hatırladım yine :)aynen öyle canım. bende maden suyu iceyim bari
kahvenin yanında da güzel gidiyorAy kaç gündür alacağım unutuyorum maden suyu, bak şimdi sen deyince hatırladım yine :)
Ya nasıl mutlu oldum bir bilsen. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmanin somut örneği pasinyan
Zuhalim nasilsinnnkahvenin yanında da güzel gidiyor
noldu paşinyanYa nasıl mutlu oldum bir bilsen. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmanin somut örneği pasinyanilerde atasözlerimiz deyimlerimiz ile ilgili konuda ders yapmak nasip olursa çocuklara bundan örnek vereceğim
Ben de limon sıkmayı seviyorum :))kahvenin yanında da güzel gidiyor
normal gibi. gözlerim uyku yüklüZuhalim nasilsinnn
Niçın bebeğimnormal gibi. gözlerim uyku yüklü
içine tuzda ekle öylede deneBen de limon sıkmayı seviyorum :))
Olsuunn olsuunn gülnihaliimYa nasıl mutlu oldum bir bilsen. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmanin somut örneği pasinyanilerde atasözlerimiz deyimlerimiz ile ilgili konuda ders yapmak nasip olursa çocuklara bundan örnek vereceğim
2 gündür uyuyamıyorumNiçın bebeğim
Kıyamam Melisa çayı gibi şeyler denedin mi ya da uyiyamamanin bir nedeni var mı2 gündür uyuyamıyorum
Harika konuşmaydınoldu paşinyan
Deneyim öyle hiç denemedim zuhalim senle damak tadımız çok benzer seziyorumiçine tuzda ekle öylede dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?