yok ama devam ederse doktora gidicemKıyamam Melisa çayı gibi şeyler denedin mi ya da uyiyamamanin bir nedeni var mı
bencede :)Harika konuşmaydı
Deneyim öyle hiç denemedim zuhalim senle damak tadımız çok benzer seziyorum
Kafana bir şey mi takılıyor zuhalimyok ama devam ederse doktora gidicem
bencede :)
Çok zor uyuyamamak insallah düzelir canim . Eşim de öyle uyuyamaz sonra ceremsini hep birlikte çekerizyok ama devam ederse doktora gidicem
bencede :)
herzaman kafamda birseyler olur ama bu sefer bu huzursuzluk var ondan uyuyamiyorumKafana bir şey mi takılıyor zuhalimbir dönem benm de öyleydi çok rahatsız edici uykusuz olmak
ay afedersin salak gibi oluyor insanÇok zor uyuyamamak insallah düzelir canim . Eşim de öyle uyuyamaz sonra ceremsini hep birlikte çekeriz
Yok kuzum daha vermedim.Mehfam siparişleri verdin mi Reyyanım napıyorsun :)
Verdiği sersemlik elbette var canım bir ara benim de başımda vardıay afedersin salak gibi oluyor insan
ne alıyorsun kiiiiYok kuzum daha vermedim.
Acaba nedir nedirne alıyorsun kiiii
bende uyuyamayinca salavat getiriyorum ama bu sefer care olmadi malesefVerdiği sersemlik elbette var canım bir ara benim de başımda vardıama seninki gibi ağır değildi belki de. Ben sey yapıyordum, la ilahe illallah diyordum sürekli sonra uykuya dalıyordum
eti puf değil heraldeAcaba nedir nedir
Hadi tahmin et. Benim en sevdiğim şeylereti puf değil heralde
kitapHadi tahmin et. Benim en sevdiğim şeyler
Ben biliyorum soylimmm mi ha soulimmmiHadi tahmin et. Benim en sevdiğim şeyler
Evet bildiniz Zuhal hanım
hangi kitapları alcanEvet bildiniz Zuhal hanım
İşte bu benÇok zor uyuyamamak insallah düzelir canim . Eşim de öyle uyuyamaz sonra ceremsini hep birlikte çekeriz
Haydi söyleeeBen biliyorum soylimmm mi ha soulimmmi
Ya uykusuzken ya da uyku arasında ben ben olmuyormusum ablam bir keresinde bana küsmüştu bu yüzdenİşte bu benuykusuz ve açsam çok fazla yaklaşılmaması iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?