Onu nasıl sevdigimiiiiiHaydi söyleee
hangi kitapları alcan
İşte ondan oluyor zuhalim dalamıyorsun uykuya, dalsan da hep uyanıyorsun değil miherzaman kafamda birseyler olur ama bu sefer bu huzursuzluk var ondan uyuyamiyorum
Heyecanla devam beklemeye :)Yok kuzum daha vermedim.
Ama uyuyana yılan bile dokunmazmış ya gülnihalım biliyor galiba başına gelecekleriYa uykusuzken ya da uyku arasında ben ben olmuyormusum ablam bir keresinde bana küsmüştu bu yüzden
Eşimin maaşını bekliyorumHeyecanla devam beklemeye :)
maşallah ne bonkörlermis. indirimleri gözümu kamaştırdı
uykuya dalınca kötü rüya görüyorum. görmemek icin geri uyaniyorum bendeİşte ondan oluyor zuhalim dalamıyorsun uykuya, dalsan da hep uyanıyorsun değil miuyku bozukluğu merkezleri filan da var ama doktor daha iyi yönlendirir gidersen
Heyecanla devam beklemeye :)
Ama uyuyana yılan bile dokunmazmış ya gülnihalım biliyor galiba başına gelecekleri
Evet dokunmamasi.lazim bize kimseninİşte ondan oluyor zuhalim dalamıyorsun uykuya, dalsan da hep uyanıyorsun değil miuyku bozukluğu merkezleri filan da var ama doktor daha iyi yönlendirir gidersen
Heyecanla devam beklemeye :)
Ama uyuyana yılan bile dokunmazmış ya gülnihalım biliyor galiba başına gelecekleri
20.46 dan 19. A inmek nasıl bir seydir di mi insanın inanası gelmiyormaşallah ne bonkörlermis. indirimleri gözümu kamaştırdı
Gelince belirledin mi ne okuyacağını Reyyanım :) mücellayı merak ettim ben de :)Eşimin maaşını bekliyorum
Rüyamda dinozorları görüyorum hocaaamuykuya dalınca kötü rüya görüyorum. görmemek icin geri uyaniyorum bende
Bir de ben gözlerim hafif açık uyuyormuşum gülnihalımEvet dokunmamasi.lazim bize kimsenin
bana seyde komik gelir mesela. mesela buz dolabı diyelim. %70 indirimle diye satılıyor. derim ula köftehorlar %70 indirimden bile para kazanıyorsanız niye bu kadar pahalı satıyorsunuz?20.46 dan 19. A inmek nasıl bir seydir di mi insanın inanası gelmiyor
Tavşan uykusu mudur nedirGelince belirledin mi ne okuyacağını Reyyanım :) mücellayı merak ettim ben de :)
Rüyamda dinozorları görüyorum hocaaam
Bir de ben gözlerim hafif açık uyuyormuşum gülnihalımama hiiç farkında değilim görmüyorum hiçbir şey
o başka birseydi sanki nihalTavşan uykusu mudur nedir
Di mibana seyde komik gelir mesela. mesela buz dolabı diyelim. %70 indirimle diye satılıyor. derim ula köftehorlar %70 indirimden bile para kazanıyorsanız niye bu kadar pahalı satıyorsunuz?
artık çarpabiliyormuşHayatSevinceGuzel
benim sınavım var bana dokanma bacım
artık ultra ateş cinisi olmussun C Calcifer hayırlı olsun
İşte nasıl cümleler kurup kandırabiliriz diye düşünüyorlarbana seyde komik gelir mesela. mesela buz dolabı diyelim. %70 indirimle diye satılıyor. derim ula köftehorlar %70 indirimden bile para kazanıyorsanız niye bu kadar pahalı satıyorsunuz?
İsmi yanıyor gibi geliyor banaHayatSevinceGuzel
benim sınavım var bana dokanma bacım
artık ultra ateş cinisi olmussun C Calcifer hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?