Mizahşörler Çıkmazı

herzaman kafamda birseyler olur ama bu sefer bu huzursuzluk var ondan uyuyamiyorum
İşte ondan oluyor zuhalim dalamıyorsun uykuya, dalsan da hep uyanıyorsun değil mi uyku bozukluğu merkezleri filan da var ama doktor daha iyi yönlendirir gidersen
Yok kuzum daha vermedim.
Heyecanla devam beklemeye :)
Ya uykusuzken ya da uyku arasında ben ben olmuyormusum ablam bir keresinde bana küsmüştu bu yüzden
Ama uyuyana yılan bile dokunmazmış ya gülnihalım biliyor galiba başına gelecekleri

uykuya dalınca kötü rüya görüyorum. görmemek icin geri uyaniyorum bende

Evet dokunmamasi.lazim bize kimsenin

Eşimin maaşını bekliyorum
Gelince belirledin mi ne okuyacağını Reyyanım :) mücellayı merak ettim ben de :)
uykuya dalınca kötü rüya görüyorum. görmemek icin geri uyaniyorum bende
Rüyamda dinozorları görüyorum hocaaam
Evet dokunmamasi.lazim bize kimsenin
Bir de ben gözlerim hafif açık uyuyormuşum gülnihalım ama hiiç farkında değilim görmüyorum hiçbir şey

20.46 dan 19. A inmek nasıl bir seydir di mi insanın inanası gelmiyor
bana seyde komik gelir mesela. mesela buz dolabı diyelim. %70 indirimle diye satılıyor. derim ula köftehorlar %70 indirimden bile para kazanıyorsanız niye bu kadar pahalı satıyorsunuz?

Tavşan uykusu mudur nedir

bana seyde komik gelir mesela. mesela buz dolabı diyelim. %70 indirimle diye satılıyor. derim ula köftehorlar %70 indirimden bile para kazanıyorsanız niye bu kadar pahalı satıyorsunuz?
Di mi geçenlerde ayakkabı aldım 44 TL. 89 dan düşmüş güya. Yuh ya içi taş gibi ayağım mahvoldu 89 da çok pahalı değil de bence ayakkabı en fazla satılması gerekenden satılmış bence ,

İşte nasıl cümleler kurup kandırabiliriz diye düşünüyorlar ama işte kanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…