Mizahşörler Çıkmazı

Canımm iyiyim çok şükür, biraz yoğun bir hafta geçirdim İş arkadaşım covid oldu iş yüküm deli gibi arttı bir de üstüne boyun ve sırt ağrılarımdan duramadım nerdeyse yerimde. Yeni yeni normale dönüyorum inşaAllah giremedim de buraya.

Sen nasılsın ne var ne yok burda olmayalı :)

Canım çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce geçer iyi olursun
Sen gelmeyeli calci pro oldu

Bir anlsam 1 2 yakinimds duydum bize soyleyip kimseye soylemeyin dediler yasca bizden buyuklerdi cok bisey demedik esimle ama okdr sacma ki saklanmasi .. asil soyleynki senle temasi olan varsa dikkat etsn deglmi

Bodoslama daldimmm kac gndur buraya gelemedim pekk ya nasilsinizzz canlarrrr

Evet saklanması çok saçma, sağlık bakanligi yetkilileri de gizli soylemeyiz diyor sonra çıkarsa ihbar edin diyor biz nereden bilelim kim korona kim değil

Evet saklanması çok saçma, sağlık bakanligi yetkilileri de gizli soylemeyiz diyor sonra çıkarsa ihbar edin diyor biz nereden bilelim kim korona kim değil

biz de ihbar alırız ama asla bilgi vermeyiz nihalim

mahremiyete giriyo çünkü.

hasta hakları mahremiyet hepsini anlıyorum ama ya insan içine karisiyorsa durumu var zaten bazı yerlerde biliniyor filyasyon ekibi girip çıktıkça.

öyle nihalim tabi. ama mesela benim karşımda çalışan memur Corona olsa sen onla çalışıyorum karantinada olman lazım demiyolar.

korona olan kişi gelmiyo sen devam ediyorsun gitmeye. kimse tam korunmuyo bu süreçte.

en iyisi elektronik kelepçe bence

Evet elektronik kelepçe süper olurdu. Bu hayat eve sığar uygulamasında konum vs açıyorum virüslü teması hep 0 yazıyor acaba karşıdaki de o an kullanıyorsa mi devreye giriyor ki,

Evet elektronik kelepçe süper olurdu. Bu hayat eve sığar uygulamasında konum vs açıyorum virüslü teması hep 0 yazıyor acaba karşıdaki de o an kullanıyorsa mi devreye giriyor ki,

evet ben de uygulama yoksa ama Coronaysam bilemezsin nihalim. ve ben de uygulama yok cidden

Düşündüm de Zaten yayılım çok arttı karşımdaki komşuyu bilsem markettekini bilemem. nasip diyip tevekkül etmekten başka çare yok

aynen nihalim yapacak bişey yok. hepimiz sıradan gecircez bu hastalığı sanırım.

burda hava bugün 23 dereceydi biliyo musun yaz gibi sıcaktı

Bugün arkadaşın biri fena sinirlendirdi beni. Çok fena laf sayacaktım tlfu elimden aldılar. Bu arkadaş hiç evinde durmaz yürüyüş bahanesi ile sürekli birilerine gider. Gitmediği günde kesin evine misafir gelir. Bana gelmek istiyor bende kabul etmiyorum. Bugün yine sordum nerdesin evindesin demi diye. Yok arkadaştayım yazmış. E dedim evinde otursana hasta falan olursun. Yürüyüş yapmam gerek yazmış dedim tamam yap ama geri evine git. Bu şekilde devam edersen ben seninle uzun süre görüşmem. Neden ya diye karşı çıktı. Mubarek sürekli geziyorsun dedim. Verdiği cevabı aşağıya ekliyorum :
Haklısın da, Nereye kadar uzak duracaz
Er yada geç herkes yakalanacak.

kendisi ya da etrafındaki biri hasta olsun o zaman görürüm bu rahatlığı

acaba ben senden Corona kapmak istiyo muyum hey Yarabbim ne insanlar var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…