- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
Tabiki canım idare edeceğiz ama bazen dozu fazla gelince soldaki melek fazla şeyler fısıldıyor kulağıma
Canım çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce geçer iyi olursunCanımm iyiyim çok şükür, biraz yoğun bir hafta geçirdimİş arkadaşım covid oldu iş yüküm deli gibi arttı bir de üstüne boyun ve sırt ağrılarımdan duramadım nerdeyse yerimde. Yeni yeni normale dönüyorum inşaAllah giremedim de buraya.
Sen nasılsın ne var ne yok burda olmayalı :)
Ziyaretciii isi coookk muhim biliyonnArtık görüyorum aaaa ziyaretçi varmış bak sen
Başlığa bakınca komedi zannedip her defasında yanılıyorum.
Bir anlsam 1 2 yakinimds duydum bize soyleyip kimseye soylemeyin dediler yasca bizden buyuklerdi cok bisey demedik esimle ama okdr sacma ki saklanmasi .. asil soyleynki senle temasi olan varsa dikkat etsn deglmiEskiden öyleydim artık tavşanı da kalmadı bu işin gülnihalım, gerçekten çook yorgunsam uykum varsa bir şey beni kaldıramıyor ki
Artık eskisi gibi değil Reyyanım, bu pandeminin ilk zamanları geç geliyordu ama hemen geliyor artık :)
Yoksa biz de yaparız da şartlar değil mi samdanım
Niye gizlerler kii o da garip
Evet saklanması çok saçma, sağlık bakanligi yetkilileri de gizli soylemeyiz diyor sonra çıkarsa ihbar edin diyor biz nereden bilelim kim korona kim değilBir anlsam 1 2 yakinimds duydum bize soyleyip kimseye soylemeyin dediler yasca bizden buyuklerdi cok bisey demedik esimle ama okdr sacma ki saklanmasi .. asil soyleynki senle temasi olan varsa dikkat etsn deglmi
Bodoslama daldimmm kac gndur buraya gelemedim pekk ya nasilsinizzz canlarrrr
Evet saklanması çok saçma, sağlık bakanligi yetkilileri de gizli soylemeyiz diyor sonra çıkarsa ihbar edin diyor biz nereden bilelim kim korona kim değil
hasta hakları mahremiyet hepsini anlıyorum ama ya insan içine karisiyorsa durumu varbiz de ihbar alırız ama asla bilgi vermeyiz nihalim
mahremiyete giriyo çünkü.
hasta hakları mahremiyet hepsini anlıyorum ama ya insan içine karisiyorsa durumu varzaten bazı yerlerde biliniyor filyasyon ekibi girip çıktıkça.
Evet elektronik kelepçe süper olurdu. Bu hayat eve sığar uygulamasında konum vs açıyorum virüslü teması hep 0 yazıyor acaba karşıdaki de o an kullanıyorsa mi devreye giriyor ki,öyle nihalim tabi. ama mesela benim karşımda çalışan memur Corona olsa sen onla çalışıyorum karantinada olman lazım demiyolar.
korona olan kişi gelmiyo sen devam ediyorsun gitmeye. kimse tam korunmuyo bu süreçte.
en iyisi elektronik kelepçe bence
Evet elektronik kelepçe süper olurdu. Bu hayat eve sığar uygulamasında konum vs açıyorum virüslü teması hep 0 yazıyor acaba karşıdaki de o an kullanıyorsa mi devreye giriyor ki,
Düşündüm de Zaten yayılım çok arttı karşımdaki komşuyu bilsem markettekini bilemem. nasip diyip tevekkül etmekten başka çare yokevet ben de uygulama yoksa ama Coronaysam bilemezsin nihalim. ve ben de uygulama yok cidden
Düşündüm de Zaten yayılım çok arttı karşımdaki komşuyu bilsem markettekini bilemem. nasip diyip tevekkül etmekten başka çare yok
kendisi ya da etrafındaki biri hasta olsun o zaman görürüm bu rahatlığıBugün arkadaşın biri fena sinirlendirdi beni. Çok fena laf sayacaktım tlfu elimden aldılar. Bu arkadaş hiç evinde durmaz yürüyüş bahanesi ile sürekli birilerine gider. Gitmediği günde kesin evine misafir gelir. Bana gelmek istiyor bende kabul etmiyorum. Bugün yine sordum nerdesin evindesin demi diye. Yok arkadaştayım yazmış. E dedim evinde otursana hasta falan olursun. Yürüyüş yapmam gerek yazmış dedim tamam yap ama geri evine git. Bu şekilde devam edersen ben seninle uzun süre görüşmem. Neden ya diye karşı çıktı. Mubarek sürekli geziyorsun dedim. Verdiği cevabı aşağıya ekliyorum :
Haklısın da, Nereye kadar uzak duracaz
Er yada geç herkes yakalanacak.
Bugün arkadaşın biri fena sinirlendirdi beni. Çok fena laf sayacaktım tlfu elimden aldılar. Bu arkadaş hiç evinde durmaz yürüyüş bahanesi ile sürekli birilerine gider. Gitmediği günde kesin evine misafir gelir. Bana gelmek istiyor bende kabul etmiyorum. Bugün yine sordum nerdesin evindesin demi diye. Yok arkadaştayım yazmış. E dedim evinde otursana hasta falan olursun. Yürüyüş yapmam gerek yazmış dedim tamam yap ama geri evine git. Bu şekilde devam edersen ben seninle uzun süre görüşmem. Neden ya diye karşı çıktı. Mubarek sürekli geziyorsun dedim. Verdiği cevabı aşağıya ekliyorum :
Haklısın da, Nereye kadar uzak duracaz
Er yada geç herkes yakalanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?