- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
artık çarpabiliyormuş
Sagol canim iyi olmaya calisiyorum.Binayi korona sardi cikamiyorum disari anksiyetem tuttuLady bug nasılsın kuzumm
Ay şu saniyeleri şimdi dovecegimuzun zamandan sonra çoğumuz toplandı sohbet edeceğiz saniyeler engel oluyor
İsmi yanıyor gibi geliyor bana
İnşallah bulaşmaz canım. İnsan ona bile alışıyor biliyor musun?. Bir süre sonra bu panik halin geçecekSagol canim iyi olmaya calisiyorum.Binayi korona sardi cikamiyorum disari anksiyetem tuttuTum.bina akrabalar cogu birbirlerinden almislar bir de gizliyorlar digerlerinden..Sokakta konusurlarken cam acıkken duydum iki blogumuzda full hepsi pozitifmis.
Yok olmamıştı cukk oturdu amayanıyorsun Fuat abiiiii
bu espriyi yapan oldu muydu
Hayir bu zamanda insan hasta ziyaretine gidermi ya huİnşallah bulaşmaz canım. İnsan ona bile alışıyor biliyor musun?. Bir süre sonra bu panik halin geçecek
Yok olmamıştı cukk oturdu ama
Eskiden öyleydim artık tavşanı da kalmadı bu işin gülnihalım, gerçekten çook yorgunsam uykum varsa bir şey beni kaldıramıyor kiTavşan uykusu mudur nedir
Artık eskisi gibi değil Reyyanım, bu pandeminin ilk zamanları geç geliyordu ama hemen geliyor artık :)Evet kuzum bende Mücellayı okumayı düşünüyorum inşaAllahbi verseydim siparişi
Yoksa biz de yaparız da şartlar değil mi samdanımHayatSevinceGuzel
benim sınavım var bana dokanma bacım
artık ultra ateş cinisi olmussun C Calcifer hayırlı olsun
Niye gizlerler kii o da garipSagol canim iyi olmaya calisiyorum.Binayi korona sardi cikamiyorum disari anksiyetem tuttuTum.bina akrabalar cogu birbirlerinden almislar bir de gizliyorlar digerlerinden..Sokakta konusurlarken cam acıkken duydum iki blogumuzda full hepsi pozitifmis.
Yani saklamak çok saçma..Hayir bu zamanda insan hasta ziyaretine gidermi ya huhepside kabile gibi akraba.Sonradan tasinanlarin hepsine soyledim ohh haberleri olsun saklamak neymis:))
Aynen .ya da bizi izliyor gizli gizlisevindim o zaman nihalim
Calci yok ama. hem saniye sorunu yok hem gelmiyo kadına bak
Evet baksana tavşan değilmiş zatenEskiden öyleydim artık tavşanı da kalmadı bu işin gülnihalım, gerçekten çook yorgunsam uykum varsa bir şey beni kaldıramıyor ki
Artık eskisi gibi değil Reyyanım, bu pandeminin ilk zamanları geç geliyordu ama hemen geliyor artık :)
Yoksa biz de yaparız da şartlar değil mi samdanım
Niye gizlerler kii o da garip
Bu hafta 8 kişi yok. Üretimle aynı yerde değilim Allah'tançember daralıyor git gidebağışıklığınıza dikkat edin canım
tavsan gibi şey ediyor derler hic duymadin miNsil canım ney mesela
Haaa o mutavsan gibi şey ediyor derler hic duymadin mi
ğğhayın tavşanlar nazar ettinizHaaa o muevet onu biliyorum da ben uykuyla ilgili başka bir şey sanmıştım
Ah ah tavşanlar
fena tırmaliyorlar ama. bi domates yemeleri varTavşanları çok severim
Ben 7 yıl baktim domates verdik mi hiç hatırlamıyorum ama çok tatlı yiyorlarfena tırmaliyorlar ama. bi domates yemeleri varhım hım nsnssmsk
Kitap oku hacıVakit geçmiyor. Kalkıp mutfağı mı süpürsem
Ayağımı mi surudum nedirKızlar tek tek alıntılayamadım KV bizde. Hepinize teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?