İnşallah inşallah çift çizgi çıkar hem de en koyusundanŞamdanommm
Nihalim bana silik hayalet çizgiler çıkıp çıkıp kandırdı hep beni geçen aylarda. O gördüklerim hep testin kendi çizgileriymiş meğerBana hep fos çıkıyor bu beybili meselesi. Kaç aydır nanay.. Bu ay umut bile edemiyorum
Aminİnşallah inşallah çift çizgi çıkar hem de en koyusundan
hayırama vermiyorlar izin ne yapayım saklı tutuyorlar
Şamdanommm
Nihalim bana silik hayalet çizgiler çıkıp çıkıp kandırdı hep beni geçen aylarda. O gördüklerim hep testin kendi çizgileriymiş meğerBana hep fos çıkıyor bu beybili meselesi. Kaç aydır nanay.. Bu ay umut bile edemiyorum
Napim şamdanımofff bize de vermiyolar gıcıklar
napiyosun zeytinom kız
Napim şamdanımuykum var bu saatte bi mayıştım. Sen napıyorsun
Ne sınavı kuzum? Allahım kolaylık versinuykunun en tatlı geldiği saatler bunlar ama zeytinom:)
ben de Ankara'ya geldim takılıyorum canım:) yarın kitap falan alcam sınavım var.
Ne sınavı kuzum? Allahım kolaylık versin
Yaaaa kızlar çok tatlısınızevet sonunda bitti savaşımız galibiyyetle çoook şükür o kadar mutluyuz ki. Zafer günü kontrole gidiyordum yoldaydım. Herkes Azerbaycan Türkiye bayraklarına sarılmış yol ortasında dans ediyordu. Şehirde öyle bina yok ki üzerinde Türkiye ve Azerbaycan bayrağı olmasın tüm şekir bayraklar. Gururdan duygulandım tüm yol boyu.
İti kovar gibi kovduk onları
Sayenizde canım Türkiyem ❤
Kocam Cam cam cam cam cam bak duyuyor musunişle alakalı zeytinom:) yeterlilik sınavı:)
sağolasın
sen neler yapıyosun ekolar hazır mı kocan için
Az buz değil canım nerdeyse 30 yıldır millet hasret topraklarına havasına suyuna. Orda o kadar güzel serverlerimiz var ki büyüklerimizin dediklerine göre. Çeşmeden gelen su bile başka orda. İnşAllah İlham Aliyev oraları güzelleştirecek eskisinden de iyi olacak. Gelirsinizyaaaaaa judym gözünüz aydın inşaallah daha da güzel mutlu günleriniz olsunyıllardır süren çaba sonuç verdi sonunda. Allah daima yar ve yardımcınız olsun canım
Azerbaycan bayrağını Karabağ'da asacağız! Diye diye kazandıkYaaaa kızlar çok tatlısınızevet sonunda bitti savaşımız galibiyyetle çoook şükür o kadar mutluyuz ki. Zafer günü kontrole gidiyordum yoldaydım. Herkes Azerbaycan Türkiye bayraklarına sarılmış yol ortasında dans ediyordu. Şehirde öyle bina yok ki üzerinde Türkiye ve Azerbaycan bayrağı olmasın tüm şekir bayraklar. Gururdan duygulandım tüm yol boyu.
sen hala anlamamissin güzelim.
bak iyi dinle; bizim oldugumuz yerde kuralları biz koyarız siz okursunuz kapişş!!
Çok şükür canımYaaaa kızlar çok tatlısınızevet sonunda bitti savaşımız galibiyyetle çoook şükür o kadar mutluyuz ki. Zafer günü kontrole gidiyordum yoldaydım. Herkes Azerbaycan Türkiye bayraklarına sarılmış yol ortasında dans ediyordu. Şehirde öyle bina yok ki üzerinde Türkiye ve Azerbaycan bayrağı olmasın tüm şekir bayraklar. Gururdan duygulandım tüm yol boyu.
noldu paşinyann yol çekirdin cebraileÇok şükür canım. Ben de dün Aliyev'in TV de konuşmasını dinledim ay ne güzel konuştu bildiğin içimin yağları eridi
Sağol canımGecms olsn mehlika
Hic enerjim yok surune surune temzlge baslsdim bi es verdm size bakmaya geldm ya havalardanmi ne oyle uyusukluk var ustmde
Sağol NurumAvlanmışsın iştee birdaha sessiz gezzz
İşte buu ❤ yoksa benim alacağım yok samdanım
Beni kurtarıyorsun heep çayım
Geçmiş olsun ya miniğee
Sağol GülnihalimGeçmiş olsun Mehlikam
Sağol canımgeçmiş olsun canım
İnşaallah pozitif çıkar güzel haberlerini alırızCumartesi test günüm Calcimm
Hadi gözün aydın,iyi tatiller baloncugumyarın itibariyle 10 gün izinliyim
Ana hamilelik belirtisiNapim şamdanımuykum var bu saatte bi mayıştım. Sen napıyorsun
Ay canım ya çok duygulandım ,içim kabardı , şükürler olsun Rabbime,çok mutlu olduk , Rabbim böyle güzel haberler almayi nasib etsin,Yaaaa kızlar çok tatlısınızevet sonunda bitti savaşımız galibiyyetle çoook şükür o kadar mutluyuz ki. Zafer günü kontrole gidiyordum yoldaydım. Herkes Azerbaycan Türkiye bayraklarına sarılmış yol ortasında dans ediyordu. Şehirde öyle bina yok ki üzerinde Türkiye ve Azerbaycan bayrağı olmasın tüm şekir bayraklar. Gururdan duygulandım tüm yol boyu.
Mehlikam biri mi hasta canım? Geçmiş olsun. Yok kız ne hamileliğiSağol canım
Sağol Nurum
Sağol Gülnihalim
Sağol canım
İnşaallah pozitif çıkar güzel haberlerini alırız
Hadi gözün aydın,iyi tatiller baloncugum
Ana hamilelik belirtisi
Ay canım ya çok duygulandım ,içim kabardı , şükürler olsun Rabbime,çok mutlu olduk , Rabbim böyle güzel haberler almayi nasib etsin,
Sen nasılsın,bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?