Mizahşörler Çıkmazı

İnşallah inşallah çift çizgi çıkar hem de en koyusundan

hayır ama vermiyorlar izin ne yapayım saklı tutuyorlar

offf bize de vermiyolar gıcıklar

napiyosun zeytinom kız

Napim şamdanım uykum var bu saatte bi mayıştım. Sen napıyorsun

uykunun en tatlı geldiği saatler bunlar ama zeytinom:)

ben de Ankara'ya geldim takılıyorum canım:) yarın kitap falan alcam sınavım var.

Yaaaa kızlar çok tatlısınız evet sonunda bitti savaşımız galibiyyetle çoook şükür o kadar mutluyuz ki. Zafer günü kontrole gidiyordum yoldaydım. Herkes Azerbaycan Türkiye bayraklarına sarılmış yol ortasında dans ediyordu. Şehirde öyle bina yok ki üzerinde Türkiye ve Azerbaycan bayrağı olmasın tüm şekir bayraklar. Gururdan duygulandım tüm yol boyu.
İti kovar gibi kovduk onları
Sayenizde canım Türkiyem ❤

yaaaaaa judym gözünüz aydın inşaallah daha da güzel mutlu günleriniz olsun yıllardır süren çaba sonuç verdi sonunda. Allah daima yar ve yardımcınız olsun canım

yaaaaaa judym gözünüz aydın inşaallah daha da güzel mutlu günleriniz olsun yıllardır süren çaba sonuç verdi sonunda. Allah daima yar ve yardımcınız olsun canım
Az buz değil canım nerdeyse 30 yıldır millet hasret topraklarına havasına suyuna. Orda o kadar güzel serverlerimiz var ki büyüklerimizin dediklerine göre. Çeşmeden gelen su bile başka orda. İnşAllah İlham Aliyev oraları güzelleştirecek eskisinden de iyi olacak. Gelirsiniz

Azerbaycan bayrağını Karabağ'da asacağız! Diye diye kazandık Allah kardeşlerimi muvaffak eyledi

Çok şükür canım. Ben de dün Aliyev'in TV de konuşmasını dinledim ay ne güzel konuştu bildiğin içimin yağları eridi

Gecms olsn mehlika
Hic enerjim yok surune surune temzlge baslsdim bi es verdm size bakmaya geldm ya havalardanmi ne oyle uyusukluk var ustmde
Sağol canım
Avlanmışsın iştee birdaha sessiz gezzz

İşte buu ❤ yoksa benim alacağım yok samdanım

Beni kurtarıyorsun heep çayım

Geçmiş olsun ya miniğee
Sağol Nurum
Geçmiş olsun Mehlikam
Sağol Gülnihalim
geçmiş olsun canım
Sağol canım
Cumartesi test günüm Calcimm
İnşaallah pozitif çıkar güzel haberlerini alırız
yarın itibariyle 10 gün izinliyim
Hadi gözün aydın,iyi tatiller baloncugum
Napim şamdanım uykum var bu saatte bi mayıştım. Sen napıyorsun
Ana hamilelik belirtisi
Ay canım ya çok duygulandım ,içim kabardı , şükürler olsun Rabbime,çok mutlu olduk , Rabbim böyle güzel haberler almayi nasib etsin,
Sen nasılsın,bebiş nasıl?

Mehlikam biri mi hasta canım? Geçmiş olsun. Yok kız ne hamileliği nesnegatif bence bu ay hiç hamile hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…