Mizahşörler Çıkmazı

Mesajlarının kımıl kımıllığı az yeterli calci muzurluğu içermiyor diye kuzum
Eve yeni girdim. Bir de bu hafta ve geçen hafta çok yoğundum. Çok yoruldum kafam dağınık ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum

Eve yeni girdim. Bir de bu hafta ve geçen hafta çok yoğundum. Çok yoruldum kafam dağınık ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum
Canım calcii sen ayaklarını uzatıp bir güzel dinlenmeyi haketmişsin o uzun saçlı bıdık paşa uyusun bir güzel dinlen

Azerbaycan bayrağını Karabağ'da asacağız! Diye diye kazandık Allah kardeşlerimi muvaffak eyledi
Çok şükür canım. Ben Karabağlı değilim aslında ama düşününce o topraklardan ta o zamanlar canlarını kurtararak karda kışta kilometrelerce yolu ayakları yalın kaçan insanları, onların şu anki yaşadığı mutluluğu yaşıyor gibiyim. İnsanlar nasıl seviniyor, 30 senedir babamın annemin mezarını ziyaret edemiyorum diyen insanlar topraklarına kavuşuyorlar. Düşüncesi bile insanı mutlu ediyor. Dün sokakta hem dans edip hem gözünün yaşını silen bi adam gördüm nasıl garip bir his

Çok şükür canım. Ben de dün Aliyev'in TV de konuşmasını dinledim ay ne güzel konuştu bildiğin içimin yağları eridi

He yaa çok samimi konuşmaydı. Tüm milletin adına konuştu sanki. Noooldu paşinyan demesi artık bizde replik haline dönüştü herkes nooooldu paşinyan diyo

noldu paşinyann yol çekirdin cebraile

Çok şükür canım. Zafer bizim oldu
Bebiş de iyi çok şükür. Eli kulağında inşAllah geliyor az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…