İyi canım sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
Calcim yanlış anlama ama keyfin yerinde di mi cancağzım sanki bi sıkkınmış gibi geldi bana öyle hissettim.İyi canım sen nasılsın
Niye ki öyle düşündünCalcim yanlış anlama ama keyfin yerinde di mi cancağzım sanki bi sıkkınmış gibi geldi bana öyle hissettim.
Mesajlarının kımıl kımıllığı azNiye ki öyle düşündün
Burdayımmmm öğretmenimmmmm
2. uyelik al gel 1. kisi daha artsin
Sen bi de beni haftaya gör
Calci ikinci üyelik alsa adı nolurdu sence2. uyelik al gel 1. kisi daha artsin
Eve yeni girdim. Bir de bu hafta ve geçen hafta çok yoğundum. Çok yoruldum kafam dağınık ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorumMesajlarının kımıl kımıllığı azyeterli calci muzurluğu içermiyor diye kuzum
o ateş cinisi olmaz birseyCalci ikinci üyelik alsa adı nolurdu sence
Canım calcii sen ayaklarını uzatıp bir güzel dinlenmeyi haketmişsinEve yeni girdim. Bir de bu hafta ve geçen hafta çok yoğundum. Çok yoruldum kafam dağınık ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum
HımmCalci ikinci üyelik alsa adı nolurdu sence
Evde yok kimse sanırım babaannedeler aramadım bileCanım calcii sen ayaklarını uzatıp bir güzel dinlenmeyi haketmişsino uzun saçlı bıdık paşa uyusun bir güzel dinlen
Hımmdüşüneyim Ponyo olurdu sanırım
Evde yok kimse sanırım babaannedeler aramadım bile
Valla kazen abi 1. Üyeliğiyle kapı önüne koyar2. uyelik al gel 1. kisi daha artsin
İyim canım oturuyorumİyi canım sen nasılsın
o bacadan geri gelirValla kazen abi 1. Üyeliğiyle kapı önüne koyar
Yok anam ykk ben tek bal0ncukla baş edemiyorumo bacadan geri gelirnoel ateş cinisi
Çok şükür canım. Ben Karabağlı değilim aslında ama düşününce o topraklardan ta o zamanlar canlarını kurtararak karda kışta kilometrelerce yolu ayakları yalın kaçan insanları, onların şu anki yaşadığı mutluluğu yaşıyor gibiyim. İnsanlar nasıl seviniyor, 30 senedir babamın annemin mezarını ziyaret edemiyorum diyen insanlar topraklarına kavuşuyorlar. Düşüncesi bile insanı mutlu ediyor. Dün sokakta hem dans edip hem gözünün yaşını silen bi adam gördüm nasıl garip bir hisAzerbaycan bayrağını Karabağ'da asacağız! Diye diye kazandıkAllah kardeşlerimi muvaffak eyledi
Çok şükür canım. Ben de dün Aliyev'in TV de konuşmasını dinledim ay ne güzel konuştu bildiğin içimin yağları eridi
noldu paşinyann yol çekirdin cebraile
Çok şükür canım. Zafer bizim olduSağol canım
Sağol Nurum
Sağol Gülnihalim
Sağol canım
İnşaallah pozitif çıkar güzel haberlerini alırız
Hadi gözün aydın,iyi tatiller baloncugum
Ana hamilelik belirtisi
Ay canım ya çok duygulandım ,içim kabardı , şükürler olsun Rabbime,çok mutlu olduk , Rabbim böyle güzel haberler almayi nasib etsin,
Sen nasılsın,bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?