iyi canim sen nasilsinNasılsın canım hemsom
çerçeve yapıp asasım varKarikatüre gülünmez mi ya bazılarını yastığımın altına koyasım geliyo
arada çıkarıp çıkarıp gülücenKarikatüre gülünmez mi ya bazılarını yastığımın altına koyasım geliyo
Iyiyim cok sukur canim kizimla yuruyuse ciktik biraz dolasip geldik dusumu aldim iyi hissediyorumsağolasın Çayımsen napiyosun nasılsın
Bonuscum kucak dolusu kalpler sana
Galerimde baya acil durum karikatürleri vargerçi bizim yastık altına koymamıza gerek yok. calci arada çıkartıp göstertiyor bizde güluyoruzher duruma uygun bişiyler var
bizi calciden kurtar o zamanGalerimde baya acil durum karikatürleri var
cidden neyini beğeneyim
sen görürsüncidden neyini beğeneyim
Ben de iyiyim,evdeyim bugün bebiş hasta olduğu için, gece de hep ateşliydi bugün 3 kere kustu bir kere de sırtına kadar kaka yaptı,yıkadım emzirdim uyuyor memede, bu gidişle yarın da gidemicem, şef sağolsun bir günlük rapor yazdırdı yarın bekliyordu ,kendisi tek kaldı dosya ihale işlerini yapan tek ben vardım bu iki hafta,diğer arkadaş hasta olunca ikinci gruptan biriyle mesailerini değiştirdi ben tek kaldımiyi canim sen nasilsin
gecmis olsun canimBen de iyiyim,evdeyim bugün bebiş hasta olduğu için, gece de hep ateşliydi bugün 3 kere kustu bir kere de sırtına kadar kaka yaptı,yıkadım emzirdim uyuyor memede, bu gidişle yarın da gidemicem, şef sağolsun bir günlük rapor yazdırdı yarın bekliyordu ,kendisi tek kaldı dosya ihale işlerini yapan tek ben vardım bu iki hafta,diğer arkadaş hasta olunca ikinci gruptan biriyle mesailerini değiştirdi ben tek kaldım
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?