Hayırlı akşamlar kızlar
İyidir oturuyorum canım senden naber
bende iyi cok sukur. ben uzaniyom vallaİyidir oturuyorum canım senden naber
Ohh ne güzelbende iyi cok sukur. ben uzaniyom valla
Teşekkür ederim canım,aynı ,hafif ateşi var hala, burnu akıyor bir de çok huzursuz, kucağımda emerek uyukluyor yine, yarına kadar iyilesse bari inşaallah
sagol canim. keşke :) afiyet olsunOhh ne güzelbende çay yapıcam birazdan. Gel içelim
Biz daha yemek yemedik, ıspanak yemeği yaptım havuç patates ve pirinçte ekledim, cocuklar bakkala yoğurt almaya gitti,Ohh ne güzelbende çay yapıcam birazdan. Gel içelim
Kıyamam yaTeşekkür ederim canım,aynı ,hafif ateşi var hala, burnu akıyor bir de çok huzursuz, kucağımda emerek uyukluyor yine, yarına kadar iyilesse bari inşaallah
Sağol canımsagol canim. keşke :) afiyet olsun
Mmm ellerine sağlıkBiz daha yemek yemedik, ıspanak yemeği yaptım havuç patates ve pirinçte ekledim, cocuklar bakkala yoğurt almaya gitti,
Bebiş uyusun çayı da koyarım hemen,
Afiyyet olsun size
Amin canım,Kıyamam yaAllah şifa versin inşAllah
Sağol canım
Mmm ellerine sağlık
Afiyet olsun mehlikamBiz daha yemek yemedik, ıspanak yemeği yaptım havuç patates ve pirinçte ekledim, cocuklar bakkala yoğurt almaya gitti,
Bebiş uyusun çayı da koyarım hemen,
Afiyyet olsun size
Teşekkürler canımAfiyet olsun mehlikam
İdare ederimKızlarrrr iyi akşamlar
Nasılsınız iyi misiniz
Valla canım daha iyi çok şükür yarından sonra haftasonu olması moralimi düzeltiyor :)İdare ederimsen nasılsın canım
Yok canım dönemsel şeyler, biraz da yorgunlukValla canım daha iyi çok şükür yarından sonra haftasonu olması moralimi düzeltiyor :)
Hayırdır sen neden idare eder kötü birşey yoktur inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?