- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
ağzı açık bana bakıyor ya. Sanki film çekiyorum. Samdan dedik arkadaş dedik ellere yem etti beni
arkadaş köpek balığına artistlik yapılır mı. kitlama yapar adamı dedik dinlemedin napayım??
e gidemiyom inzibatlar çeviriyo
Aynen canım 15 güne bir geliyormuş aşılar ben arada arayıp soracakmisimAy son asida bizimde oyle olmustu kendini hazirlayip gidiyorsun boyle olunca da modu dusuyor insanin dimi neyse ne zaman gdceksnz tekrar
Dün mesajlasmistik halbuki ama demedi bir şeyArayıp söyleselerdi keşke,
Hemşire kendinden bi haber demekki,Aynen canım 15 güne bir geliyormuş aşılar ben arada arayıp soracakmisim
Dün mesajlasmistik halbuki ama demedi bir şey
Nasil begendinmiKahveye buyurun,(türk kahvesi değil ama bime naneli kahve gelmişti deneyeyim dedim) yanında Tahinli kakaolu ve susamlı kurabiye
vaayy diyo bide
Çok güzel diyemem ama fena değil,kahvesini biraz fazla koymak gerekiyor yoksa çok yavan oluyor, bir de kaynatılmıyor Nescafe gibi kaynar suyla hazırlanıyorNasil begendinmi
Mmmm afiyet olsun MehlikammKahveye buyurun,(türk kahvesi değil ama bime naneli kahve gelmişti deneyeyim dedim) yanında Tahinli kakaolu ve susamlı kurabiye
Sağol canım çoktan oldu bile, şuan bebemi doyuruyorum ve uyuyorMmmm afiyet olsun Mehlikamm
Sevemem sanirim ya benÇok güzel diyemem ama fena değil,kahvesini biraz fazla koymak gerekiyor yoksa çok yavan oluyor, bir de kaynatılmıyor Nescafe gibi kaynar suyla hazırlanıyor
Ben de kahve ve nane ne alaka demiştim hiç güzel olmaz gibi gelmişti, ama oluyormuş,türk kahvesi gibi değil zaten yumuşatılmış bir kahve,Sevemem sanirim ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?