- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Çok şükür judyim, burda da öyle bazı yerlerde sizin bizim bayrağımız var çok güzel :) Bundan sonrası daha güzel olsun inşallahYaaaa kızlar çok tatlısınızevet sonunda bitti savaşımız galibiyyetle çoook şükür o kadar mutluyuz ki. Zafer günü kontrole gidiyordum yoldaydım. Herkes Azerbaycan Türkiye bayraklarına sarılmış yol ortasında dans ediyordu. Şehirde öyle bina yok ki üzerinde Türkiye ve Azerbaycan bayrağı olmasın tüm şekir bayraklar. Gururdan duygulandım tüm yol boyu.
İti kovar gibi kovduk onları
Sayenizde canım Türkiyem ❤
Limonsuzum artık düzeldi mi telefonun gelmişsiinn :))Selam kızlar nasılsınız
Hoşgeldin hocam ben Nur :) KPSS mücadelesine devam ediyor gibiyim, bi okulda çalışıyorum, bekarım :)Çay mı var bana da bana da
Bağzı da var samdanıım lüütfen
iyii tatillleerr size kuzum :) gözün aydıın :)Herifim yarın akşam geliyorrrrr
Kulaklarım çınladıda geldimmmm
Birde hepinizi cok seviyorum
Samdanım naptın almışssın kitaplarıı, umarım senii sana bırakıyordur cadı kv :)yıllık izin aldım gezer dinlenirim kafam rahatlar diye sınav çıktı
şimdi kitap almaya gitcem. bı haftadir kitap kovalıyom
Gözlerime inanamadımm o saatte seenn çayımKahvemi aldim geldim hala kimse yok
Reyyanım nasılsın :)Günaydın herkese
Başka aşılar yaptırdınız mı gülnihalım :SGünaydın canlarım hayırlı cumalar
Aşıdan geldik su çiçeği kalmamış, sonra bir daha gideceğiz
Bn de merak ettim ilk defa duydum :)Kahveye buyurun,(türk kahvesi değil ama bime naneli kahve gelmişti deneyeyim dedim) yanında Tahinli kakaolu ve susamlı kurabiye
Hoşbulduk Nurcum.Sınav çalışmalarına Allah kolaylık versin.Çok şükür judyim, burda da öyle bazı yerlerde sizin bizim bayrağımız var çok güzel :) Bundan sonrası daha güzel olsun inşallah
Limonsuzum artık düzeldi mi telefonun gelmişsiinn :))
Hoşgeldin hocam ben Nur :) KPSS mücadelesine devam ediyor gibiyim, bi okulda çalışıyorum, bekarım :)
iyii tatillleerr size kuzum :) gözün aydıın :)
Samdanım naptın almışssın kitaplarıı, umarım senii sana bırakıyordur cadı kv :)
Gözlerime inanamadımm o saatte seenn çayım
Reyyanım nasılsın :)
Başka aşılar yaptırdınız mı gülnihalım :S
Bn de merak ettim ilk defa duydum :)
Mehlikam oğlun nasıl oldu bugün?
teşekkür ederiim hocam :) Çay var içeliim :))Hoşbulduk Nurcum.Sınav çalışmalarına Allah kolaylık versin.
çok şükür iyiyim Reyyanım 10 gün evdeyim ben de :) yine gelemedim 2 gün oldu sanırımm, şu ay bi geçse diye bakıyorum :)
Olur tiryakisiyiz.teşekkür ederiim hocam :) Çay var içeliim :))
bugün içemedim ben de sabaha kadar içesim var çay :)Olur tiryakisiyiz.
Ama bayat çay sevmem. ısıtıp ısıtıp çaktırmadan ikram etmessin dimibugün içemedim ben de sabaha kadar içesim var çay :)
Ama bayat çay sevmem. ısıtıp ısıtıp çaktırmadan ikram etmessin dimi
Diğer 2 asi yapıldı canımÇok şükür judyim, burda da öyle bazı yerlerde sizin bizim bayrağımız var çok güzel :) Bundan sonrası daha güzel olsun inşallah
Limonsuzum artık düzeldi mi telefonun gelmişsiinn :))
Hoşgeldin hocam ben Nur :) KPSS mücadelesine devam ediyor gibiyim, bi okulda çalışıyorum, bekarım :)
iyii tatillleerr size kuzum :) gözün aydıın :)
Samdanım naptın almışssın kitaplarıı, umarım senii sana bırakıyordur cadı kv :)
Gözlerime inanamadımm o saatte seenn çayım
Reyyanım nasılsın :)
Başka aşılar yaptırdınız mı gülnihalım :S
Bn de merak ettim ilk defa duydum :)
Mehlikam oğlun nasıl oldu bugün?
sağlık şifa olsun da gülnihalım :) önceden okullara aşıya gelirlerdii ya çok eğlenceliydii :)Diğer 2 asi yapıldı canım
Ben babamlar bana asi yaptırdı bana yapmayın diye kaciyordum zorla tutmuştu hayin öğretmenimsağlık şifa olsun da gülnihalım :) önceden okullara aşıya gelirlerdii ya çok eğlenceliydii :)
geldiimm :) bugün bir şeyler yiyorum ben samdanım yaaha geldiniz minapiyonuz kızlar
yaaa sen az değilmişsin gülnihalımBen babamlar bana asi yaptırdı bana yapmayın diye kaciyordum zorla tutmuştu hayin öğretmenim
geldiimm :) bugün bir şeyler yiyorum ben samdanım ya
bilmem mii samdanıımm Ankara bizim gibi aynıı, yemeyi sofrayıı pek bir güzel yaparsınız :) ama güzel olmuyor muuuhoşgeldin nurum
ben geldiğimden beri yediklerime görsen kusarsin
ama yemeğe karışmadigim için sessizce yiyip kalkiyon.
akşam mesela çorba, sarma, mantı, pide, salata, turşu yedim. daha yemediğim şeyler vardı sofrada
böyle de sofralar kuruluyo burda
sen ne yiyin
Gozlugumu ariyorum bulamadımaha geldiniz minapiyonuz kızlar
Öyle panik anlarında pek zehir gibi olurumyaaa sen az değilmişsin gülnihalımben köşelerde sessizce korkarak sıramı bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?