Mizahşörler Çıkmazı

Bugün iyi çok şükür canım,3 günün sonunda ateşi düştü ve eski hallerine dönmeye başladı, sürekli mizmizdi ağlıyordu bugün enerjisi geldi masaallah,iştahı hiç yok,dün hiçbir şey yememisti bugün çok az çorba yedi,küçük bir parça da muz yedi,yarına o da düzelir inşaallah

Sen nasılsın canım, görünmedin yine, direksiyon dersleri nasıl gidiyor

bilmem mii samdanıımm Ankara bizim gibi aynıı, yemeyi sofrayıı pek bir güzel yaparsınız :) ama güzel olmuyor muuu

ben şimdi 2 dilim kek 3 4 tane de kurabiye yemiş olabilirimm

ben de yaş pasta yedim akşam

valla şu an açım o kadar yemeye nurum bilemedim iyi mi kötü mü yiyoruz

Jawlensky buldun mu canım gözlüğü :)

geçmiş olsun canım inşallah distendir çıkar rahatlar bebiş de

bu ara bebeklerde mi var acaba böyle bi salgın mı desem bilemedim mehlikam ya, çevremde kim varsa böyle oldu diyorlar, kıyamam inşallah

çok eğlenceliymiş ya keşke daha önce bu işe kalkışsaymışım dedm mehlikam :) ama her şey o kadar üstüste biniyor ki sanki yetişemiyorum. okul, ehliyet dışında araya başka şeylerde giriyor filan ama birkaç gün daha rhatım ben de çok şüküür

Buldum canım basucumdaki tabureye koyardım hep, lens taktım da bugün gozlugum ordaydi. sonr baktım yoktu meğer ikizler tabureyi oynarken düşürmüş eşim onları onun başında görmüş. Lensi de çıkardım görmüyorum bulamadım da

bulmama sevindim nihalim:)
:) yaramaz ikizler
çok yürüyüp dağıtıyolar mi nihalim. benim oğlan yürümeye başlayınca odalar arası nakliye firması gibi çalışıyordu. ne bulsa başka yere tasir dagitirdi

İnşaallah canım,boğazı kızarmış ondan ateş antibiyotik kullanıyoruz o da ishal yaptı, dışı de çıksa da rahatlasak,

Kreşte de cocuklar arka arkaya hasta oluyor, arkadaşın oğluna Corona testi yapılmış dün öğrenince bayağı korkmuştum biximki de sürekli ateşli olunca, çok şükür bugün ateşi düşüp enerjisi yerine gelince korkum geçti,

Bu ara Koşturmacalı olmuş,ehliyeti de alınca rahatlarsın inşaallah

Yaramazlar ya tatlı bidiklar, ne sevimlilerdir şimdi, maşaallah

Kız durun beni de aciktirdiniz, mutfağa girdirmeyin beni
Yatak odasının yolunu tut Mehlika,bebeyle kocanın arasına kıvrıl uyu

Bunlar da öyle. Emekliyorlar ağızlarıyla taşıdıklarını bile gördüm terlikleri ellerine giyiyorlar öyle de gidiyorlar hemen alıyorum tabi cıs diyorum sonra yine aynı
Yaramazlar ya tatlı bidiklar, ne sevimlilerdir şimdi, maşaallah
Öyleler canım çok teşekkürler

Oh ne güzel canım böyle koşturmak çok güzel
İnşaallah canım,boğazı kızarmış ondan ateş antibiyotik kullanıyoruz o da ishal yaptı, dışı de çıksa da rahatlasak,
O da olur mehlikam, inşallah hemen iyileşir

havasından mııı suyundan mıııı lezzett olarak süppeer bence insan memleketine uzaktan gelince böyle oluyor samdanım önceden okuldan gelince ben de öyle olurdum gece evde olurdum canım prinç pilavı mantı isterdi filan :)
aklına getirme mehlikam griple coronanın belirtilerinin benzer olduğu bi dönemdeyiz bu aralar

amiiin amiin inşallah
Oh ne güzel canım böyle koşturmak çok güzel

O da olur mehlikam, inşallah hemen iyileşir
o da doğru aslında gülnihalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…