- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Bugün iyi çok şükür canım,3 günün sonunda ateşi düştü ve eski hallerine dönmeye başladı, sürekli mizmizdi ağlıyordu bugün enerjisi geldi masaallah,iştahı hiç yok,dün hiçbir şey yememisti bugün çok az çorba yedi,küçük bir parça da muz yedi,yarına o da düzelir inşaallahÇok şükür judyim, burda da öyle bazı yerlerde sizin bizim bayrağımız var çok güzel :) Bundan sonrası daha güzel olsun inşallah
Limonsuzum artık düzeldi mi telefonun gelmişsiinn :))
Hoşgeldin hocam ben Nur :) KPSS mücadelesine devam ediyor gibiyim, bi okulda çalışıyorum, bekarım :)
Bağzı da var samdanıım lüütfen
iyii tatillleerr size kuzum :) gözün aydıın :)
Samdanım naptın almışssın kitaplarıı, umarım senii sana bırakıyordur cadı kv :)
Gözlerime inanamadımm o saatte seenn çayım
Reyyanım nasılsın :)
Başka aşılar yaptırdınız mı gülnihalım :S
Bn de merak ettim ilk defa duydum :)
Mehlikam oğlun nasıl oldu bugün?
bilmem mii samdanıımm Ankara bizim gibi aynıı, yemeyi sofrayıı pek bir güzel yaparsınız :) ama güzel olmuyor muuu
ben şimdi 2 dilim kek 3 4 tane de kurabiye yemiş olabilirimm
Bugün iyi çok şükür canım,3 günün sonunda ateşi düştü ve eski hallerine dönmeye başladı, sürekli mizmizdi ağlıyordu bugün enerjisi geldi masaallah,iştahı hiç yok,dün hiçbir şey yememisti bugün çok az çorba yedi,küçük bir parça da muz yedi,yarına o da düzelir inşaallah
Sen nasılsın canım, görünmedin yine, direksiyon dersleri nasıl gidiyor
bu ara bebeklerde mi var acaba böyle bi salgın mı desem bilemedim mehlikam ya, çevremde kim varsa böyle oldu diyorlar, kıyamam inşallahBugün iyi çok şükür canım,3 günün sonunda ateşi düştü ve eski hallerine dönmeye başladı, sürekli mizmizdi ağlıyordu bugün enerjisi geldi masaallah,iştahı hiç yok,dün hiçbir şey yememisti bugün çok az çorba yedi,küçük bir parça da muz yedi,yarına o da düzelir inşaallah
Sen nasılsın canım, görünmedin yine, direksiyon dersleri nasıl gidiyor
Buldum canım basucumdaki tabureye koyardım hep, lens taktım da bugün gozlugum ordaydi. sonr baktım yoktu meğer ikizler tabureyi oynarken düşürmüş eşim onları onun başında görmüş. Lensi de çıkardım görmüyorum bulamadım da
Buldum canım basucumdaki tabureye koyardım hep, lens taktım da bugün gozlugum ordaydi. sonr baktım yoktu meğer ikizler tabureyi oynarken düşürmüş eşim onları onun başında görmüş. Lensi de çıkardım görmüyorum bulamadım da
İnşaallah canım,boğazı kızarmış ondan ateş antibiyotik kullanıyoruz o da ishal yaptı, dışı de çıksa da rahatlasak,
Kreşte de cocuklar arka arkaya hasta oluyor, arkadaşın oğluna Corona testi yapılmış dün öğrenince bayağı korkmuştum biximki de sürekli ateşli olunca, çok şükür bugün ateşi düşüp enerjisi yerine gelince korkum geçti,bu ara bebeklerde mi var acaba böyle bi salgın mı desem bilemedim mehlikam ya, çevremde kim varsa böyle oldu diyorlar, kıyamam inşallah
çok eğlenceliymiş ya keşke daha önce bu işe kalkışsaymışım dedm mehlikam :) ama her şey o kadar üstüste biniyor ki sanki yetişemiyorum. okul, ehliyet dışında araya başka şeylerde giriyor filan ama birkaç gün daha rhatım ben de çok şüküür
Yaramazlar ya tatlı bidiklar, ne sevimlilerdir şimdi, maşaallahBuldum canım basucumdaki tabureye koyardım hep, lens taktım da bugün gozlugum ordaydi. sonr baktım yoktu meğer ikizler tabureyi oynarken düşürmüş eşim onları onun başında görmüş. Lensi de çıkardım görmüyorum bulamadım da
Kız durun beni de aciktirdiniz, mutfağa girdirmeyin beniben de yaş pasta yedim akşam
valla şu an açım o kadar yemeye nurumbilemedim iyi mi kötü mü yiyoruz
Bunlar da öyle. Emekliyorlar ağızlarıyla taşıdıklarını bile gördümbulmama sevindim nihalim:)
:) yaramaz ikizler
çok yürüyüp dağıtıyolar mi nihalim. benim oğlan yürümeye başlayınca odalar arası nakliye firması gibi çalışıyordu. ne bulsa başka yere tasir dagitirdi
Öyleler canım çok teşekkürlerYaramazlar ya tatlı bidiklar, ne sevimlilerdir şimdi, maşaallah
Oh ne güzel canım böyle koşturmak çok güzelbu ara bebeklerde mi var acaba böyle bi salgın mı desem bilemedim mehlikam ya, çevremde kim varsa böyle oldu diyorlar, kıyamam inşallah
çok eğlenceliymiş ya keşke daha önce bu işe kalkışsaymışım dedm mehlikam :) ama her şey o kadar üstüste biniyor ki sanki yetişemiyorum. okul, ehliyet dışında araya başka şeylerde giriyor filan ama birkaç gün daha rhatım ben de çok şüküür
O da olur mehlikam, inşallah hemen iyileşirİnşaallah canım,boğazı kızarmış ondan ateş antibiyotik kullanıyoruz o da ishal yaptı, dışı de çıksa da rahatlasak,
Geçmiş olsun cnmİnşaallah canım,boğazı kızarmış ondan ateş antibiyotik kullanıyoruz o da ishal yaptı, dışı de çıksa da rahatlasak,
havasından mııı suyundan mııııben de yaş pasta yedim akşam
valla şu an açım o kadar yemeye nurumbilemedim iyi mi kötü mü yiyoruz
aklına getirme mehlikam griple coronanın belirtilerinin benzer olduğu bi dönemdeyiz bu aralarKreşte de cocuklar arka arkaya hasta oluyor, arkadaşın oğluna Corona testi yapılmış dün öğrenince bayağı korkmuştum biximki de sürekli ateşli olunca, çok şükür bugün ateşi düşüp enerjisi yerine gelince korkum geçti,
Bu ara Koşturmacalı olmuş,ehliyeti de alınca rahatlarsın inşaallah
o da doğru aslında gülnihalım :)Oh ne güzel canım böyle koşturmak çok güzel
O da olur mehlikam, inşallah hemen iyileşir
Calcimmmmm sen mahmur musun bakimGünaydın
Tek gözüm kapalıCalcimmmmm sen mahmur musun bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?