- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
hatırlamaz mıyım solo testtttt :))))Bakin kizim benim oyuncagimi bulmusonu oynuyoruz 90 model oyuncaklarda kim hatirliyor
biliyorum ablacım bilmez miyiimm :) nasıl da güzel olur :) gerçekten bir gün oralara gelirsem seni bulacağım ben de laf olsun diye demiyorumm :)HayatSevinceGuzel tatlım inan laf olsun diye söylemiyorum. Buradaki kızlarla özel bir buluşma bile ayarlayabiliriz. Tabi tek tek de olabilir ablanızin evi sonuçta... gönle sığan her yere sigarmis. Bu dediğini söz olarak kabul ediyorum.
Siz de duydunuz okudunuz kızlar.
biliyorum ablacım bilmez miyiimm :) nasıl da güzel olur :) gerçekten bir gün oralara gelirsem seni bulacağım ben de laf olsun diye demiyorumm :)
Çikolata cennetineBari neresi olduğunuda söyle
Dinlenmece kuzum sen ne yapıyorsn
Buket hoşgeldn
Calcim bu ara herkese kapı gösteriyon hayırdır gardaaaşşşşşş
Ayy ellerine sağlık ben doldurdum bütün zeytinlerimi.. Zeytinyağımı
Hoşbulduk. Oldu evet. İnşallah kazanırsın ya kpss zor bi süreç ama olsun napalımBen Nuur :) bekarım kpss işçisi gibiyim bu sene yine, öğretmenim, bu sene çalışıyorum öylee :) size dönüşüm oldu mu kii
ben de öyle balonum, senin eşin geldi mi :)
şimdi de şeye taktım çayım dışardan gelince tüm kıyafetlerimi balkonda bir gün bekletiyorum ertesi gün ya makineye makineye değilse biraz daha orda duruyor sonra içeri de bastırmaya çalışıyorum yinede içten içe :)
Geldi kuzumBen Nuur :) bekarım kpss işçisi gibiyim bu sene yine, öğretmenim, bu sene çalışıyorum öylee :) size dönüşüm oldu mu kii
ben de öyle balonum, senin eşin geldi mi :)
şimdi de şeye taktım çayım dışardan gelince tüm kıyafetlerimi balkonda bir gün bekletiyorum ertesi gün ya makineye makineye değilse biraz daha orda duruyor sonra içeri de bastırmaya çalışıyorum yinede içten içe :)
benim de var evde bundan cayimBakin kizim benim oyuncagimi bulmusonu oynuyoruz 90 model oyuncaklarda kim hatirliyor
Cocugumz olmadan once oynuyorduk biz esimlebenim de var evde bundan cayim
eşim hiç beceremez oynamayı
bizim oğlan dagitmasa yine oynarız da gıcıklik yapmak için dagitiyoCocugumz olmadan once oynuyorduk biz esimle
Yitik kalpler istaasyonuna başladım
Eşimin semineri olcak ona sataşmamam lazm diye uslu kadn olmak için kitap oku kitap dedi..oooo bu ne hız baloncuk hanım
Eşimin semineri olcak ona sataşmamam lazm diye uslu kadn olmak için kitap oku kitap dedi..
Ee okuym bari dedim
Başından savma şekliadam kibar adamseni kültürel faaliyetlere yönlendirmiş ne güzel
evet öylee ama inşallah teşekkür ederim :)Hoşbulduk. Oldu evet. İnşallah kazanırsın ya kpss zor bi süreç ama olsun napalım
Geldi kuzum
Burdayım çayım tesadüfen gördüm mesajını neden bana bildirim gelmiyor yavvKizlarrr hu huu ben geldimmm
Kimler var
Bana da hic gelmiyor ki kendim girersem anca goruyorum yahut etiketlenirsemBurdayım çayım tesadüfen gördüm mesajını neden bana bildirim gelmiyor yavv
Nasılsın
Çok şükür canımBana da hic gelmiyor ki kendim girersem anca goruyorum yahut etiketlenirsem
Cok sukur canim gunduzkune gore cok iyiyim
Sen naslsn bebeler uyudumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?