Ben de iyiyim canımİyiyim gülnihalim senden naber
NedenBen de iyiyim canımugrayamiyirum şu sıralar buraya pek
Nur' um canlı şahit oldum yazıya ..valla gelecayim diyince rahatladım...camiye her giden gelmiyor çünküGelecaysa iyiymiş abla
Nasılsın buket :)
Bebekler durmuyor bir de halim yok evdeki düzeni ancak oturtuyriun
Kolay gelsn gülnihalimBebekler durmuyor bir de halim yok evdeki düzeni ancak oturtuyriun
Negatif Nihalim. Nasip değilmiş
Evet demek vakti değilmiş inşallah sonraki ayNegatif Nihalim. Nasip değilmişİyiyim ama
İnşallah NihalimEvet demek vakti değilmiş inşallah sonraki ay
İyi olmana sevindim canım benim
İyiyim canım üşüyorum bol bol biraz boğazım ağrıyor yineİnşallah NihalimSen nasılsın?
İyiki cuma filan yazmıyorNur' um canlı şahit oldum yazıya ..valla gelecayim diyince rahatladım...camiye her giden gelmiyor çünkü
Napıyosun mehlika sultan :)Selamünaleyküm
Günaydın diyince zopa neyip geliyor
Hakkında hayırlısı olsun canım benim vakti zamanı gelince olacak tabiNegatif Nihalim. Nasip değilmişİyiyim ama
Geçmiş olsun gülnihalımİyiyim canım üşüyorum bol bol biraz boğazım ağrıyor yineyemek yiyip bir ilaç içeceğim korona zamanı da korkar olduk
Ah canım benim ya dikkat et. Güzel bi ıhlamur iç limonlu ballı çok geçmiş olsunİyiyim canım üşüyorum bol bol biraz boğazım ağrıyor yineyemek yiyip bir ilaç içeceğim korona zamanı da korkar olduk
İnşallah Nurummİyiki cuma filan yazmıyor
Napıyosun mehlika sultan :)
Hakkında hayırlısı olsun canım benim vakti zamanı gelince olacak tabi
Sağ ol nurumGeçmiş olsun gülnihalımüşütüyor musun acaba koşturmacada
Evet Ihlamur iyi gelir hemen yapayımAh canım benim ya dikkat et. Güzel bi ıhlamur iç limonlu ballı çok geçmiş olsun
İnşallah Nurumm
Aleykümselam Reyyanım :))Bi selam vereyim dedim
Dikkat et ya gülnihaliim ayaklarını çıplak birakma hiçSağ ol nurumolabilir biraz da ev ısınmıyor belki ondan
Evet Ihlamur iyi gelir hemen yapayımçok teşekkürler olivem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?