Benim tam tersim galiba. Ben çok sessiz korkak bi çocuktumBenim çocukluk fenaydı
Ben çok fenaydım. Asla ezdirmezdm kendimi. Lafımı da esirgemezdim. Ortanca çocuğum ondan galibaBenim tam tersim galiba. Ben çok sessiz korkak bi çocuktum
Bence böylesi daha iyi. Özgüvenin olması. Sonrası da aynı devam ediyor çünküBen çok fenaydım. Asla ezdirmezdm kendimi. Lafımı da esirgemezdim. Ortanca çocuğum ondan galiba
Yatılı kurstu ve ben çocuktumNasıl olur bu
Şaka yaptım CalcimNe anladın anlatsana
Okulda kimseyi tanımayan müdür beni tanıyorduŞaka yaptım CalcimO mudur halt etmiş
Senin gibi olmak isterdim cocukken
Neden biliyor musun sesini çıkararak ben burdayım diyorsun beni de görün ilgileninÇocukken hem silik hem de fena bir çocuktum. Çok kavgalar ettim. Yaramazlık yaptım. Bazen düşünüyorum ve nasıl yaptım bunlari diyorum
Halbuki bizim zamanımızda bu kadar anlayışlı değildi sistem öğretmenler pat kütOkulda kimseyi tanımayan müdür beni tanıyordu
İçimden çok çatıştım amaBence böylesi daha iyi. Özgüvenin olması. Sonrası da aynı devam ediyor çünkü
2 cam kırdım 5 kızı dövdümHalbuki bizim zamanımızda bu kadar anlayışlı değildi sistem öğretmenler pat kütyine iyi yapmışsın helal olsun
Evet belki de. Ama çok pişman olduğum şeyler var buna genç çocukluk yıllarında yaptıklarım daha çok sebep olduNeden biliyor musun sesini çıkararak ben burdayım diyorsun beni de görün ilgilenin
Ben de çok kavga ettim ama okulda yapamazdim, genelde dışarıda kistirirdim ama bir kız vardi onu hiç dovemedim2 cam kırdım 5 kızı dövdüm
Ben çok sinsiydim. Dövemezsem sinir ederdimBen de çok kavga ettim ama okulda yapamazdim, genelde dışarıda kistirirdim ama bir kız vardi onu hiç dovemedim
O pişmanlıklar çoğu kişide oluyorEvet belki de. Ama çok pişman olduğum şeyler var buna genç çocukluk yıllarında yaptıklarım daha çok sebep oldu
Ben de fenaydim çok pişmanım umarım günah yazılmamıştırBen çok sinsiydim. Dövemezsem sinir ederdim
Yaprak dökümü Şevket gibi bir deftere tüm haylazlik ve poismaiklarimi yazsam bir nebze olsun rahatlar miyim kiO pişmanlıklar çoğu kişide oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?