Günaydın mehlikam napiuorsun oglusun nasıl olduGünaydınlar
Geçmiş olsun Nihalcimİyiyim canım üşüyorum bol bol biraz boğazım ağrıyor yineyemek yiyip bir ilaç içeceğim korona zamanı da korkar olduk
Dün temizlik camasir derken tekrar bakamadım,İyiki cuma filan yazmıyor
Napıyosun mehlika sultan :)
Hakkında hayırlısı olsun canım benim vakti zamanı gelince olacak tabi
Teşekürler mehlikam kekik yağını bilmiyordum evde yok ama alsam iyi olurGeçmiş olsun Nihalcimnasılsın şimdi,geçti mi biraz, sirkeli veya karbonatlı suyla gargara yapabilirsin, adaçayı iyi gelir, evde kekik yağı varsa bir bardak suya iki damla damlar iç,çok etkili,bayağı yakıyor ama iyi geliyor
Dün temizlik camasir derken tekrar bakamadım,
Bugün de erkenden ise geldik, saati hafta sonu için olan alarmı kurmusum, eşim daha geç kalkacaktı o uyandırdı saat 7 ye 5 kala, apar topar hazırlandık, 7 çeyrekte çıktık evden,
Oğlus geç uyumuştu uykusu vardı hala gözünü açmadan ağlıyordu üstünü giydirirken,
Neyse bu hafta böyle erken geleceğiz eşim erken gidiyor bizi de erken bırakacak ama sonraki iki hafta evdeyiz inşaallah
İyi canım bayağı iyileşti burnunu açmak gerekiyor arada onun dışında iyi masaallah,bir de iştahı tam düzelmedi, iki üç gün hasta olunca 400 Gr gitti, 3-4 aydır doğru düzgün kilo almıyor öncesinde kilo alımı çok iyiydi, niye böyle oldu acaba merak ediyorum, inşaallah bir şeylere alerjisi yoktur ya,büyük oğlumda hala çekiyoruz bunda olmaz inşaallahGünaydın mehlikam napiuorsun oglusun nasıl oldu
oo afiyet olsun buket :) ben de o saatlerde yememek için kendimi zorluyordumİyiyim sağolll sennn
Ben de öyle olsaydım keşke ya gülnihalım yaz kış elim ayağım vücudum hep sıcakYok canım yazın bile yalin ayak dolasmam pek çok usurum
Sen nasilsinnn
Allah kolaylık versin mehlikam haftaya rahatlarsınız inşallah ❤Geçmiş olsun Nihalcimnasılsın şimdi,geçti mi biraz, sirkeli veya karbonatlı suyla gargara yapabilirsin, adaçayı iyi gelir, evde kekik yağı varsa bir bardak suya iki damla damlar iç,çok etkili,bayağı yakıyor ama iyi geliyor
Dün temizlik camasir derken tekrar bakamadım,
Bugün de erkenden ise geldik, saati hafta sonu için olan alarmı kurmusum, eşim daha geç kalkacaktı o uyandırdı saat 7 ye 5 kala, apar topar hazırlandık, 7 çeyrekte çıktık evden,
Oğlus geç uyumuştu uykusu vardı hala gözünü açmadan ağlıyordu üstünü giydirirken,
Neyse bu hafta böyle erken geleceğiz eşim erken gidiyor bizi de erken bırakacak ama sonraki iki hafta evdeyiz inşaallah
İnşallah yoktur canim hasta olunca veriyor çocuklar kilo. Burun açıcı bir sıvı var ben onu kullanıyordum büyük kızıma yakasına damlatinca açılıyordu hemenİyi canım bayağı iyileşti burnunu açmak gerekiyor arada onun dışında iyi masaallah,bir de iştahı tam düzelmedi, iki üç gün hasta olunca 400 Gr gitti, 3-4 aydır doğru düzgün kilo almıyor öncesinde kilo alımı çok iyiydi, niye böyle oldu acaba merak ediyorum, inşaallah bir şeylere alerjisi yoktur ya,büyük oğlumda hala çekiyoruz bunda olmaz inşaallah
Ay keşke öyle olsam canım üşümek iyi değiloo afiyet olsun buket :) ben de o saatlerde yememek için kendimi zorluyordum
Ben de öyle olsaydım keşke ya gülnihalım yaz kış elim ayağım vücudum hep sıcak
Allah kolaylık versin mehlikam haftaya rahatlarsınız inşallah ❤
Okaliptus yağı mı, genellikle yatmadan okaliptus yağı damlariyorum,gün içinde de aklıma gelirse damlariyorumİnşallah yoktur canim hasta olunca veriyor çocuklar kilo. Burun açıcı bir sıvı var ben onu kullanıyordum büyük kızıma yakasına damlatinca açılıyordu hemen
Ay keşke öyle olsam canım üşümek iyi değil
Amin canım,iki hafta rahat olacağız inşaallah, sen nasılsınoo afiyet olsun buket :) ben de o saatlerde yememek için kendimi zorluyordum
Al canım,eşim de yeni keşfetmiş boğazımiz agriyinca hemen iki damla hazırlıyorTeşekürler mehlikam kekik yağını bilmiyordum evde yok ama alsam iyi olur
Sağolasınnoo afiyet olsun buket :) ben de o saatlerde yememek için kendimi zorluyordum
tam da yernde yaşıyosun hee gülnihalım :) pekmez filan yemeyi seviyor musun :)İnşallah yoktur canim hasta olunca veriyor çocuklar kilo. Burun açıcı bir sıvı var ben onu kullanıyordum büyük kızıma yakasına damlatinca açılıyordu hemen
Ay keşke öyle olsam canım üşümek iyi değil
iyiym mehlikam ben bugün boll boll dinlendiim :)Amin canım,iki hafta rahat olacağız inşaallah, sen nasılsın
Çok değil ama yemem lazımtam da yernde yaşıyosun hee gülnihalım :) pekmez filan yemeyi seviyor musun :)
iyiym mehlikam ben bugün boll boll dinlendiim :)
ye ye gülnihalım içine ceviz katınca tadı bi tık daha güzel oluyor ihmal etme :)Çok değil ama yemem lazım
Aaa gerçekten mi. Bugün ne çok şey öğrendimye ye gülnihalım içine ceviz katınca tadı bi tık daha güzel oluyor ihmal etme :)
AleykumkoSelaaaaammmmm gızlaaarrr
Hoş geldin zeprammmmSelaaaaaammmmmmmmmm
Çokça Özlem var kalbimde size karşı
Niye gelmedin demeyin derslerim çok yoğun
Hosbuldum meleğiiimmmHoş geldin zeprammmm
Dhbt ye mi hazirlaniyorsun
Kolay gelsin canımHosbuldum meleğiiimmm
Evettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?