Mizahşörler Çıkmazı

İyiyim canım üşüyorum bol bol biraz boğazım ağrıyor yine yemek yiyip bir ilaç içeceğim korona zamanı da korkar olduk
Geçmiş olsun Nihalcim nasılsın şimdi,geçti mi biraz, sirkeli veya karbonatlı suyla gargara yapabilirsin, adaçayı iyi gelir, evde kekik yağı varsa bir bardak suya iki damla damlar iç,çok etkili,bayağı yakıyor ama iyi geliyor
İyiki cuma filan yazmıyor

Napıyosun mehlika sultan :)

Hakkında hayırlısı olsun canım benim vakti zamanı gelince olacak tabi
Dün temizlik camasir derken tekrar bakamadım,
Bugün de erkenden ise geldik, saati hafta sonu için olan alarmı kurmusum, eşim daha geç kalkacaktı o uyandırdı saat 7 ye 5 kala, apar topar hazırlandık, 7 çeyrekte çıktık evden,
Oğlus geç uyumuştu uykusu vardı hala gözünü açmadan ağlıyordu üstünü giydirirken,
Neyse bu hafta böyle erken geleceğiz eşim erken gidiyor bizi de erken bırakacak ama sonraki iki hafta evdeyiz inşaallah

Teşekürler mehlikam kekik yağını bilmiyordum evde yok ama alsam iyi olur

Günaydın mehlikam napiuorsun oglusun nasıl oldu
İyi canım bayağı iyileşti burnunu açmak gerekiyor arada onun dışında iyi masaallah,bir de iştahı tam düzelmedi, iki üç gün hasta olunca 400 Gr gitti, 3-4 aydır doğru düzgün kilo almıyor öncesinde kilo alımı çok iyiydi, niye böyle oldu acaba merak ediyorum, inşaallah bir şeylere alerjisi yoktur ya,büyük oğlumda hala çekiyoruz bunda olmaz inşaallah

İyiyim sağolll sennn
oo afiyet olsun buket :) ben de o saatlerde yememek için kendimi zorluyordum
Yok canım yazın bile yalin ayak dolasmam pek çok usurum
Sen nasilsinnn
Ben de öyle olsaydım keşke ya gülnihalım yaz kış elim ayağım vücudum hep sıcak
Allah kolaylık versin mehlikam haftaya rahatlarsınız inşallah ❤

İnşallah yoktur canim hasta olunca veriyor çocuklar kilo. Burun açıcı bir sıvı var ben onu kullanıyordum büyük kızıma yakasına damlatinca açılıyordu hemen
Ay keşke öyle olsam canım üşümek iyi değil

Okaliptus yağı mı, genellikle yatmadan okaliptus yağı damlariyorum,gün içinde de aklıma gelirse damlariyorum

Amin canım,iki hafta rahat olacağız inşaallah, sen nasılsın

tam da yernde yaşıyosun hee gülnihalım :) pekmez filan yemeyi seviyor musun :)
Amin canım,iki hafta rahat olacağız inşaallah, sen nasılsın
iyiym mehlikam ben bugün boll boll dinlendiim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…