İnsallah nihalim çok zor ezber gerektiriyo bütün konular çokta ders varKolay gelsin canımyaparsın sen
Rabbim yardımcın olsun. Nasılsın onun disinda
Seni beğenmedimSelaaaaaammmmmmmmmm
Çokça Özlem var kalbimde size karşı
Niye gelmedin demeyin derslerim çok yoğun
Hepsi olacak Allah'ın izniyle canımİnsallah nihalim çok zor ezber gerektiriyo bütün konular çokta ders var
Onun dışında iyi diyelim iyi olsun şükür bebiş dışında bi sorunumuz yok şükür biliyosun
aleyküm selamSelaaaaammmmm gızlaaarrr
aaa hakkaten mi gülnihalım muhakkak denee :) off geç olmasaydı bak yiyesim geld şimdiAaa gerçekten mi. Bugün ne çok şey öğrendim
Aleykumko
kutsişiiimmSelaaaaaammmmmmmmmm
Çokça Özlem var kalbimde size karşı
Niye gelmedin demeyin derslerim çok yoğun
Nasıl amaaaa nasıllll nasıl 41 binden 1 sayı eksiltirsiiinnnSeni beğenmedim
Evet kuzum hafızımHepsi olacak Allah'ın izniyle canımRabbim yardımcın olsun inşallah
Hafızlık var mıydı sende?
Teletabiiimmmmaleyküm selam
aaa hakkaten mi gülnihalım muhakkak denee :) off geç olmasaydı bak yiyesim geld şimdi
kutsişiiimmsen yaparsıınn ne kaçmış kii DHBT kaçsın yahuu :) Allah sizn açıklığı versiin. Ben de özledim ama senii
O zaman havada karada olur bu işEvet kuzum hafızımAmiiinnn emek veren isteyen herkese nasip olsun insallah
Yaaaa öyle mi diyosunO zaman havada karada olur bu iş
Bir arkadasim atandı . Bana anlatmıştı çok zor sorular varmış ama Kur'an i ezbere bilmek o rastgele gelen sorularda çok iyi avantaj olacaktır. İnşallah olur canım benceYaaaa öyle mi diyosuninsallah nihalim insalaaaahhhhh
Beni kurstan atmıştı müdürEvet kuzum hafızımAmiiinnn emek veren isteyen herkese nasip olsun insallah
Aaa nedenBeni kurstan atmıştı müdür
Kırmafık cam, kavga etmedik hoca bırakmadım çünküAaa neden
OooKırmafık cam, kavga etmedik hoca bırakmadım çünküçok yaramazdım
SaygılarrrrKırmafık cam, kavga etmedik hoca bırakmadım çünküçok yaramazdım
Ama ezberim çok iyiydi. Bir kere okuduğumu ezberledim.Saygılarrrr
Zaten hareketli çocuklar çok zeki olurmuşAma ezberim çok iyiydi. Bir kere okuduğumu ezberledim.
Benim çocukluk fenaydıZaten hareketli çocuklar çok zeki olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?