Mizahşörler Çıkmazı

olur öyle şeyler =)
bende şu kreş stresine dayanamadım biraz kafam dağılsın diye attm buralara kendimi
Benim Sabit yerim burası. Bizim evimiz gibi bu topik :)
Bizimki de belli değil. Bakalım pazar günü belli olacak dedi Müdürümüz

Benim Sabit yerim burası. Bizim evimiz gibi bu topik :)
Bizimki de belli değil. Bakalım pazar günü belli olacak dedi Müdürümüz
kapanırsa var mı bakacak birileri bizim oda yok madem kapatıyorsunuz çalışan annelere 15 gün müsade edin bakıcı bulmaları için
herkesin annesi kv yok ki bakacak.. içimden çok şey geçiyor da kelimelere dökemiyorum

bizim ki henüz kapanmadı
MEB'e bağlı değil çalışma bakanlığına bağlıymış bizim le ilgili henüz bir yasak yok dedi müdür bekliyoruz bizde işte
Sizin ki MEB'e mi bağlı

aynen mebe bağlı bizimki kapandı. inşallah kapanmaz sizinki ya

Atamam olur diye düzeltelim cümleyi...
Adalet mezunu musun kuzum...
doğru evrene olumlu mesaj gönderelim
evet canım çok uzun süredir kpss hazırlanıyordum ama sınavda heyecan ve strese yenildim deneme netlerim çok iyiydi oysa.
merkezi atama için 90 95 arası bir puan lazım
bildiğim halde 4 5 soru gitti elden o yüzden 85 87 arası bir puan bekliyorum bakalım artık ne olur haftaya perşembe açıklanacak
daha sonra katipliğe gireceğim her yerde sansımı deneyeceğim sonra olmassa tabi sil baştan başlanacak
o kadar temel attım emek verdim bırakmak istemiyorum

İşte o noktadan sonrası sıkıntı. Benim oğluma bakacak kişiler var ama kreş onun için iyiydi. Evde çıldırma noktasına geliyor çocuk. Uyku düzeni bile bozuldu. İnşallah kapatılmaz

aynen mebe bağlı bizimki kapandı. inşallah kapanmaz sizinki ya
internettedeki yazıda çalışma bakanlığına bağlı kreşler de kapanacak diyor
kreş yazı gelmedi diyor bir umut bekliyoruz inşllah canım
bir süre kv idare etti oğlumu oda hasta iyice elden ayaktan düştü şimdi. çocuk hep evdeydi bütün gün tv başında tabi iyice içine kapandı hırçınlaştı çok mutsuz du
şu 2 aydır yüzü güldü neşe geldi can geldi çocuğa şimdi yine kapanırsa o kücücük dünyası ile nasıl kaldıracak bilmiyorum bu durumu

İşte o noktadan sonrası sıkıntı. Benim oğluma bakacak kişiler var ama kreş onun için iyiydi. Evde çıldırma noktasına geliyor çocuk. Uyku düzeni bile bozuldu. İnşallah kapatılmaz
evet benim oğlumda öyleydi..şimdi çok mutlu neşeli bambaşka biri oldu sanki inşallh canım bir umut bekliyoruz işte
ama internette çalışma bakanlığına bağlı kreşler de kapanacak diyor
bakalım bakan zehra zümrüt açıklama yapmamış henüz

memur değilim canm özel sektördeyim
muhasebe bakıyorum..
benim yıllık izin bile yok
inşallah atanirsin canım ya

benim kreşe gitmemek için kendini parçalayan oğlum bile pandemide evde kalınca koşa koşa gider olmuştu. kreş kapandı diyorum niye diyo baya üzüldü. çocuklar için çok zor çünkü oyun oynayıp rahatlayacak bı alanları yok evde

kact yaşında senin ufaklık
C Calcifer la benimki aynı yaşta 3 yaşına yeni girdiler

4 bucuk yaşında ve şu an ben hiç söylemedim söyleyemedim olan onlaa oldu
çalışan anneler için çok daha zor 2 günde insanlar nasıl bakıcı bulacaklar cocuğu alıştıracaklar bakalım
hayatımızı alt üst etti bu virüs illeti..

öyle tabi ama sen kafa dağıtmaya geldin demi biraz başka şeyler konuşalım iyice modun düşmesin. kusura bakma ben de sen gelir gelmez yaranı desmis oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…