Mizahşörler Çıkmazı

öyle tabi ama sen kafa dağıtmaya geldin demi biraz başka şeyler konuşalım iyice modun düşmesin. kusura bakma ben de sen gelir gelmez yaranı desmis oldum:)
aynen öyle gelmiş bulundum :) olsun önemli değil modum düştü düşeceği kadar birileri ile konuşmak iyi geliyor ama =)

artık evler parka dönecek iyice
kpss puanın baya yüksekmiş senin de inşallah istediğin yere girersin
Kış geliyor artık çocukları bir dışarı çıkıp hava da alamaz bakalım nasıl geçecek bu kış iyice terelelli olacağız gibi ya
inşallah sabır sabır sabır
ben çok sabırsız bir insandım bu hayat bana sabrı öğretti dur bakalım daha neler göreceğiz
cukurovadaki fekeli gibi konuştum he

zeytinom siz niye gidecekmissiniz ki ya uzaktan eğitim olcakmis bizde onun için mi acaba
Yok kuzucum. Uzaktan eğitim adı üstünde internet olan her yerden verebiliriz. Haftada bir sınıf defterini imzalamak ve online eğitimi değerlendirmek için zümre toplantısı yapmak için gidilecek. Sanırım bu iki sebepten isteniyor. 1) öğretmenler yatarak para kazanıyor algısı olmasın 2) öğretmenler şehir değiştirmesin.

Ben zaten çocuklarım okula geliyorken koşa koşa gidiyorum okuluma ama okulum bomboşken çocuklarımla online dersi keşke eşimin yanında yapabilsem

Amin inşallah. Bekledigin puanla atanirsin bence. Mülakat için büyükşehir tercih etme küçük yerlerde başvurular az oluyor bir yakınım öyle yaptı şimdi katıp olarak görevde.

çok tatlısın ya
ben kaydırak almayı düşünüyorum eve anca paklar bizi. çıkarmaya saatler de uymuyo zaten işte gelip çıkarsak

benimki şimdiden başladı kulahima biraz inci yapıştırcam sen de ister misin

Benim kurdalelerden vereyim?

belki ona bı kolaylık sağlanır zeytinom ya

sen suistimal etmezsin ama idari izinde şehir dışına tatile giden benim de çok iş arkadaşım var. insanları aptal yerine koymayı seviyo kimisi.

nasıl bir yılmış yarabbim halimize bak

Her şey öyleleri yüzünden oluyor zaten. Heyet raporu alıp onlinea geçince ay yok ben devam edeyim diyenler neler neler. Bizim evimiz ikimizin de memleketi olmayan Eskişehir'de. Benim görev yerim İstanbul. Biz zaten iki başımıza evde olsak hem sağlık açısından çok iyi olacak hem aile birliğimizi kısa süre de olsa sağlamış olacağız (çocuk istiyoruz ya onun için çok güzel bi fırsat) hem de iki eve iki masraf olayı azalmış olacak. Ben şikayet etmeyi asla sevmeyen bir öğretmenim. Pek çok mesleğe göre çok iyi şartlarda çalışıyoruz ve çocuklarla çalışmak insanın ömrüne ömür katıyor. Ama o kadar kötü örnek olan meslektaşlarım var ki. Suyunu çıkardıkları için bize oluyor olan. Zaten 1 yıl kalıp formalite evlilikle batıya kaçma olayları olmasaydı ne sözleşmeli öğretmenlik olurdu ne de sözleşmeli öğretmene 3 yılını dolduran kadar eş özründen tayin hakkı verilmeme durumu yaşanırdı. Ben evliliğinin 3 yılını doldurmuş 4. Yılına koşan bir öğretmenim ama mesleğimi çok sevdiğim için 3 yıl eşimde uzak olmaya, her şeye katlanabilirim. Yalandan yere rapor almak aklımın ucundan bile geçmez. Aldığım maaş halkımızın vergilerinden. Ben bunu haketmezsem kimden nasıl helallik alırım? Bunu düşünmeden yaşayan insanlara çok şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…