bu işlerde torpil çok oluyor biliyorsunAmin inşallah. Bekledigin puanla atanirsin bence. Mülakat için büyükşehir tercih etme küçük yerlerde başvurular az oluyor bir yakınım öyle yaptı şimdi katıp olarak görevde.
bizi kaydırak da paklamaz vallahiçok tatlısın ya
ben kaydırak almayı düşünüyorum eveanca paklar bizi. çıkarmaya saatler de uymuyo zaten işte gelip çıkarsak
benimki şimdiden başladıkulahima biraz inci yapıştırcam sen de ister misin
Her şey öyleleri yüzünden oluyor zaten. Heyet raporu alıp onlinea geçince ay yok ben devam edeyim diyenler neler neler. Bizim evimiz ikimizin de memleketi olmayan Eskişehir'de. Benim görev yerim İstanbul. Biz zaten iki başımıza evde olsak hem sağlık açısından çok iyi olacak hem aile birliğimizi kısa süre de olsa sağlamış olacağız (çocuk istiyoruz ya onun için çok güzel bi fırsat) hem de iki eve iki masraf olayı azalmış olacak. Ben şikayet etmeyi asla sevmeyen bir öğretmenim. Pek çok mesleğe göre çok iyi şartlarda çalışıyoruz ve çocuklarla çalışmak insanın ömrüne ömür katıyor. Ama o kadar kötü örnek olan meslektaşlarım var ki. Suyunu çıkardıkları için bize oluyor olan. Zaten 1 yıl kalıp formalite evlilikle batıya kaçma olayları olmasaydı ne sözleşmeli öğretmenlik olurdu ne de sözleşmeli öğretmene 3 yılını dolduran kadar eş özründen tayin hakkı verilmeme durumu yaşanırdı. Ben evliliğinin 3 yılını doldurmuş 4. Yılına koşan bir öğretmenim ama mesleğimi çok sevdiğim için 3 yıl eşimde uzak olmaya, her şeye katlanabilirim. Yalandan yere rapor almak aklımın ucundan bile geçmez. Aldığım maaş halkımızın vergilerinden. Ben bunu haketmezsem kimden nasıl helallik alırım? Bunu düşünmeden yaşayan insanlara çok şaşırıyorum
Allah razı olsun samdanımmmişte bu yazını alıp her yere aşmak lazım. ama o kadar az ki zeytinom senin gibi oalnlar. hele bu raporla hem işe gitmeyin hem maaşım yatsın kafası en nefret ettiğim şey. ben kullanmadım diye gerizekalı yerine koydular benisenin dediğin gibi halkın vergisi içinde kaç kişinin zorla kazandığı alinteri var, benim maaşıma kaç kişinin hakkı karışıyo.
Allah senin de kalbinin ekmeğini yedirsin sana zeytinomAllah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
işte bu yazını alıp her yere aşmak lazım. ama o kadar az ki zeytinom senin gibi oalnlar. hele bu raporla hem işe gitmeyin hem maaşım yatsın kafası en nefret ettiğim şey. ben kullanmadım diye gerizekalı yerine koydular benisenin dediğin gibi halkın vergisi içinde kaç kişinin zorla kazandığı alinteri var, benim maaşıma kaç kişinin hakkı karışıyo.
Allah senin de kalbinin ekmeğini yedirsin sana zeytinomAllah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Siz ne kadar tatlı ne kadar iyisiniz böyle Rabbim yolunuzu açık etsinAllah razı olsun samdanımmmBiz onlara ne dersek diyelim aynı kafada olacaklar olmayan vicdan sızlamaz çünkü. Allah senin de o güzel gönlüne göre versin
kaymakamsiz halay çekmeye ayağımız varmadı nihalim
kreşler de acik olduğuna göre çekelim hep beraber
Samdanim havalar soğukken bu filmi izlemesi ayrı bir keyifli oluyor. Bir gün izleyelim
havalar soguk iken aklımıza ilk gelen konyalı olarak arap aşıSamdanim havalar soğukken bu filmi izlemesi ayrı bir keyifli oluyor. Bir gün izleyelim
valla çok rahatladım ohhhhgeldim yettim yetişdim
şu an içime soğuk sular serpildi.. bir nefes aldımm bütün çalışan annelere geçmiş olsunn
havalar soguk iken aklımıza ilk gelen konyalı olarak arap aşı
geldim yettim yetişdim
şu an içime soğuk sular serpildi.. bir nefes aldımm bütün çalışan annelere geçmiş olsunn
bak şimdi olmadıkonya deyince aklıma ilk gelen bamya çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?