Mizahşörler Çıkmazı

Amin inşallah. Bekledigin puanla atanirsin bence. Mülakat için büyükşehir tercih etme küçük yerlerde başvurular az oluyor bir yakınım öyle yaptı şimdi katıp olarak görevde.
bu işlerde torpil çok oluyor biliyorsun
merkezi atamanın en güzel yanı torpilsiz mülakatsız direk atama olması..
bizde öyle düşünüyoruz canım bakalm artık puan ve ilan gelsinde inşallah =)

bizi kaydırak da paklamaz vallahi napacaz bakalım ama şu an bir mutlu oldum ziya selçuk açıklama yapıyor hadi güzel bir haber gelecek annelerin sesleri duyulmuş topik uğurlu geldi =)

işte bu yazını alıp her yere aşmak lazım. ama o kadar az ki zeytinom senin gibi oalnlar. hele bu raporla hem işe gitmeyin hem maaşım yatsın kafası en nefret ettiğim şey. ben kullanmadım diye gerizekalı yerine koydular beni senin dediğin gibi halkın vergisi içinde kaç kişinin zorla kazandığı alinteri var, benim maaşıma kaç kişinin hakkı karışıyo.

Allah senin de kalbinin ekmeğini yedirsin sana zeytinom Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Allah razı olsun samdanımmm Biz onlara ne dersek diyelim aynı kafada olacaklar olmayan vicdan sızlamaz çünkü. Allah senin de o güzel gönlüne göre versin

Allah razı olsun samdanımmm Biz onlara ne dersek diyelim aynı kafada olacaklar olmayan vicdan sızlamaz çünkü. Allah senin de o güzel gönlüne göre versin
Siz ne kadar tatlı ne kadar iyisiniz böyle Rabbim yolunuzu açık etsin etmiş de zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…