- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ben girmeyeli bu kk çok değişmiş yahu sizin profillerde anneler kulübü doğa severler kulübü felan yazıyor
bunlar neyin nesi biri açıklasın
kendimi kpss o kadar kaptırdım ki dış dünyaya yeni yeni alışıyorum
bak şimdi olmadı
ilk önce etliekmek
sonra arap aşı
bamya çorbası da neymiişş ya hiç sevmem
bencede yanı bir kpss zede olarak eklenmeli çok ayıpzaten eksik var, bide kpss kulübü eklenecek tam olacak
tamam tamam bir şey demedik ama etli ekmek varken lütfen bamya çorbası geliyor deme aklıma yani çok ayıpetli ekmeği çok güzelama ben bamyayi o çorbayla yemeye başladım laf etme kutsal çorbaya
sende niye doğa severler kulübü yazıyor da bende yazmıyoretli ekmeği çok güzelama ben bamyayi o çorbayla yemeye başladım laf etme kutsal çorbaya
Kendin ayarlıyorsun onu hesap ayarlarındansende niye doğa severler kulübü yazıyor da bende yazmıyor
ben anneyim niye anneler kulübü yazmıyor
bencede yanı bir kpss zede olarak eklenmeli çok ayıp
güya kk'nın demirbaşlarıydık
şimdi form konusunda yabancı kalmışım
sana kk forum formu tuttururuz yav
hızlandırılmış geyik kursu veriyoruz
bu pro üyelerin yazı rengi felan değişiyordu sürekli seçtiğin bir yazı rengi vs geliyordu onlar kaldırıldı mıKendin ayarlıyorsun onu hesap ayarlarından
ben o evreleri geçtimsana kk forum formu tuttururuz yav
hızlandırılmış geyik kursu veriyoruz
bu pro üyelerin yazı rengi felan değişiyordu sürekli seçtiğin bir yazı rengi vs geliyordu onlar kaldırıldı mı
Duramıyooooommmmmulan calciii
dur hatuna daha yeni halay gösterdik gözünü korkutuyon hemen
onda bir sorun varmış sanırım düzeltilecekmişson bı güncelleme oldu sitede yakın zamanda. onda kalktı galiba her seferinde ayarlanıyo olabilir canım
ben o evreleri geçtim
2 yıl ara verdim buralara diye çırak mı olduk
bencede düzeltlsin yanionda bir sorun varmış sanırım düzeltilecekmiş
siz bakmayın 2017 yazdığna üyelik tarihini ben çok eskiyim çokaynenücretsiz izne ayrılınca adaptasyon için yeniden kurs alman lazım
Ben de gelirimSamdanim havalar soğukken bu filmi izlemesi ayrı bir keyifli oluyor. Bir gün izleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?