Üzdübende anlatayım bari.
orta okul zamanlarım. 7. sınıftık sanırım. sınıf 50 küsür kişi. sizde bilirsiniz o zamanlar yazılı parası toplanırdı öğrencilerden.
sınıf öğrermenimiz 75 kuruş para istemişti. o zamanlarda Allah birdaha göstermesin o günleri hiç paramız yoktu. öğretmen tüm sınıfın ortasında kaldırdı sordu niye vermiyorsun diye.
sınıfta bir ben birde oğlan vermemişti. o an sesim içime kaçtı sanki nutkum tutuldu birşey diyemedim. sessizce oturdum geri. herkesin içinde kaldırıp bu şekilde sorması beni çok üzmüştü. bu yaşıma kadar gururumun daha fazla kırıldığı bir olay olmadı bundan başka..
hayat calci. bize gerçekleri çok acı bir şekilde öğretiyor.
Malesef öyle canımhayat calci. bize gerçekleri çok acı bir şekilde öğretiyor.
birde komik anlatayimMalesef öyle canım
amin canım. anneme söylemiştim birdaha sormasın diye evden bir eşyamızi hurdacıya satıp götürüp vermiştim :)
amin canım. anneme söylemiştim birdaha sormasın diye evden bir eşyamızi hurdacıya satıp götürüp vermiştim :)
Böyle insanciklar vardı her zaman da varlar maalesef.. insan olamamış bir yaratık.bende anlatayım bari.
orta okul zamanlarım. 7. sınıftık sanırım. sınıf 50 küsür kişi. sizde bilirsiniz o zamanlar yazılı parası toplanırdı öğrencilerden.
sınıf öğrermenimiz 75 kuruş para istemişti. o zamanlarda Allah birdaha göstermesin o günleri hiç paramız yoktu. öğretmen tüm sınıfın ortasında kaldırdı sordu niye vermiyorsun diye.
sınıfta bir ben birde oğlan vermemişti. o an sesim içime kaçtı sanki nutkum tutuldu birşey diyemedim. sessizce oturdum geri. herkesin içinde kaldırıp bu şekilde sorması beni çok üzmüştü. bu yaşıma kadar gururumun daha fazla kırıldığı bir olay olmadı bundan başka..
tüm anneler öylelerAllah razı olsun annen yine de bı yolunu bulmuş zuhalimne kadar güçlü ve iyi bı kadinmis
Bekliyoruzben de yazayım bir anı uyudu oğlan:)
daha fazla desmek istemiyorumda o oglanla beni kaldırdı hoca para mevzusunu sorunca ikimizdende ses çıkmadı. o an onunla göz göze bi geldik. inan onun kalbinin kırıldığını gözlerinde hissettimBöyle insanciklar vardı her zaman da varlar maalesef.. insan olamamış bir yaratık.
La senin anılarda hep öğretmenler varbirde komik anlatayim
yine ortaokuldayiz, fen bilgisi dersindeyiz ve labaratuvarda işleniyor ders. zil calmaya yakındı dedim montumu alayim. tam ben döndüm öğretmenin eteği biryere geçip aşağı inmişben hariç herkes görmüştü
öğretmen için kötü ama öğrenciye makara lazim tabi
o kötü anım dışında benim en iyi zamanlarım hep okul yillarımdı. aile hayatım ciks beybi :)La senin anılarda hep öğretmenler var
Allah iyiliğini versinben 6 yaşındayken babaannem hacca gitti. o zamana kadar da hiç ayrı kalmamisiz. orda otelden telefon etmişler. telefonu bana verdiler. ben başladım ağlamaya. babaanne ben senin sesini duyuyorum ama seni göremiyorum diye
bu lafım herkese baya komik gelmiştelefonda konuşurken zaten göremezsin diye. yıllarca benle dalga geçtiler
Allah iyiliğini versin
bı kerede ben beş yaşında falandim. bahçede tavuklar vardı. iki tanede horoz. beyaz horozları bilir misin baya köpek gibi saldırgan olur
bahçede bı kovalamaya başladı bizi. ben ve iki kuzen vardı. ben koşarken düştüm. sırtımı bı güzel didikledi
sonra dedem geldi hangi horoz bu kızı kovaladı diye. aldı öbür horozu kesti
ben başladım gene ağlamaya. ama nasıl feryat ediyorum dede o horoz yapmadı diğei yaptı diye. horozun kafa koptu ben bakiyom agliyom. sen kafası kopuk horoz kalk koş üstümeben kaçıyorum horoz geliyo delircektim korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?