Mizahşörler Çıkmazı

bende anlatayım bari.

orta okul zamanlarım. 7. sınıftık sanırım. sınıf 50 küsür kişi. sizde bilirsiniz o zamanlar yazılı parası toplanırdı öğrencilerden.

sınıf öğrermenimiz 75 kuruş para istemişti. o zamanlarda Allah birdaha göstermesin o günleri hiç paramız yoktu. öğretmen tüm sınıfın ortasında kaldırdı sordu niye vermiyorsun diye.

sınıfta bir ben birde oğlan vermemişti. o an sesim içime kaçtı sanki nutkum tutuldu birşey diyemedim. sessizce oturdum geri. herkesin içinde kaldırıp bu şekilde sorması beni çok üzmüştü. bu yaşıma kadar gururumun daha fazla kırıldığı bir olay olmadı bundan başka..

Üzdü

Malesef öyle canım
birde komik anlatayim

yine ortaokuldayiz, fen bilgisi dersindeyiz ve labaratuvarda işleniyor ders. zil calmaya yakındı dedim montumu alayim. tam ben döndüm öğretmenin eteği biryere geçip aşağı inmiş ben hariç herkes görmüştü

öğretmen için kötü ama öğrenciye makara lazim tabi

amin canım. anneme söylemiştim birdaha sormasın diye evden bir eşyamızi hurdacıya satıp götürüp vermiştim :)

Allah razı olsun annen yine de bı yolunu bulmuş zuhalim ne kadar güçlü ve iyi bı kadinmis

Böyle insanciklar vardı her zaman da varlar maalesef.. insan olamamış bir yaratık.

Böyle insanciklar vardı her zaman da varlar maalesef.. insan olamamış bir yaratık.
daha fazla desmek istemiyorumda o oglanla beni kaldırdı hoca para mevzusunu sorunca ikimizdende ses çıkmadı. o an onunla göz göze bi geldik. inan onun kalbinin kırıldığını gözlerinde hissettim

herseyin bir yolu yordami var cek kenara müsait biryerde sor.. napcan işte düşüncesizlik

La senin anılarda hep öğretmenler var

ben 6 yaşındayken babaannem hacca gitti. o zamana kadar da hiç ayrı kalmamisiz. orda otelden telefon etmişler. telefonu bana verdiler. ben başladım ağlamaya. babaanne ben senin sesini duyuyorum ama seni göremiyorum diye

bu lafım herkese baya komik gelmiş telefonda konuşurken zaten göremezsin diye. yıllarca benle dalga geçtiler

Allah iyiliğini versin

Allah iyiliğini versin

bı kerede ben beş yaşında falandim. bahçede tavuklar vardı. iki tanede horoz. beyaz horozları bilir misin baya köpek gibi saldırgan olur

bahçede bı kovalamaya başladı bizi. ben ve iki kuzen vardı. ben koşarken düştüm. sırtımı bı güzel didikledi

sonra dedem geldi hangi horoz bu kızı kovaladı diye. aldı öbür horozu kesti
ben başladım gene ağlamaya. ama nasıl feryat ediyorum dede o horoz yapmadı diğei yaptı diye. horozun kafa koptu ben bakiyom agliyom. sen kafası kopuk horoz kalk koş üstüme ben kaçıyorum horoz geliyo delircektim korkudan

smzhdjzkzm

ayy şamdaaannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…