Mizahşörler Çıkmazı

Canım bizim de böyle zamanlsrimiz oldu. hiç param yokken okula gittigim dönemler de oldu. Bizim bir müdür yardımcısı vardi. Görgüsüz biriydi bir kız vardı onların durumu iyi degildi. Herkesin gözü önünde 1 külotlu çorap 2 kalem verdi tüm sınıfın gözü önünde. Öğretmenler para toplamış almışlarmismis.. Çok üzüldüm. Şimdi o kız çok iyi bir yerde.

kaş yaparken göz çıkarmak bu işte. kendilerine yapılsa nasıl hissederler acaba?

Birgün apartmanda yakalamaca oynuyoruz. Dış kapının yan camına çarptım cam kırıldı baş parmağımı derince kesti. Sonra napsak napsak derken gittik tatlı su cesmesine. Elimi yıkıyoruz daha bir kanıyor. Koşa koşa eve geldik. Lavaboya gittim tuvalet falan hep kan oldu. Çıktım başka odaya gittim sonra kani farkedip annemler öttürdü beni. Babam pansuman yaptı. Doktora gitmem diye ağladım. O cami degistidiler falan hatırası kaldı kapının bir o bölümü farklı cam. Benden hatıra

iyi kopmamis parmaginy nihalim ya

oyy uzun zaman olmuş ama gecmis olsun demek istiyorum acisını hissettim :)

ben gene küçüktüm ayakkabım binanın girişinde duruyodu. orda da su saatleri vardı. su saatlerinin olduğu yerde de kurbağalar olurdu.
bı gün ayakkabıyı giyerken yumuşak bişey geldi ayağıma
meğer kurbağa ayakkabının içine girmiş Allah'tan pat diye giyip hayvanı ezmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…