- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
smzhdjzkzm
ayy şamdaaannn
Canım bizim de böyle zamanlsrimiz oldu. hiç param yokken okula gittigim dönemler de oldu. Bizim bir müdür yardımcısı vardi. Görgüsüz biriydi bir kız vardı onların durumu iyi degildi. Herkesin gözü önünde 1 külotlu çorap 2 kalem verdi tüm sınıfın gözü önünde. Öğretmenler para toplamış almışlarmismis.. Çok üzüldüm. Şimdi o kız çok iyi bir yerde.daha fazla desmek istemiyorumda o oglanla beni kaldırdı hoca para mevzusunu sorunca ikimizdende ses çıkmadı. o an onunla göz göze bi geldik. inan onun kalbinin kırıldığını gözlerinde hissettim
herseyin bir yolu yordami var cek kenara müsait biryerde sor.. napcan işte düşüncesizlik
çok acıklı gülmekten aglicambak bunlar hep benim için acıklı şeyler
çok acıklı gülmekten aglicam
kaş yaparken göz çıkarmak bu işte. kendilerine yapılsa nasıl hissederler acaba?Canım bizim de böyle zamanlsrimiz oldu. hiç param yokken okula gittigim dönemler de oldu. Bizim bir müdür yardımcısı vardi. Görgüsüz biriydi bir kız vardı onların durumu iyi degildi. Herkesin gözü önünde 1 külotlu çorap 2 kalem verdi tüm sınıfın gözü önünde. Öğretmenler para toplamış almışlarmismis.. Çok üzüldüm. Şimdi o kız çok iyi bir yerde.
horozu yediniz miama ben çok gurur yapardım ya bu gururu aşana kadar da acıklı olmaya devam etti
horozu yediniz mi
bende küçükken komşumuzun kazları vardı popomu ısırmışti bir tanesihatırlamıyorum ki
sadece peşimde koşması kalmış aklımda
hem ağlarım hem yerim dememisimdir inşallah
bende küçükken komşumuzun kazları vardı popomu ısırmışti bir tanesi
aynen yaahahaha her çocuğu kovalayan bı hayvan oluyo ya
aynen yakazlar da köpek gibi ayni bazi köpekleri elleyip sevebiliyorim ama kazlara hala yaklaşamam
Birgün apartmanda yakalamaca oynuyoruz. Dış kapının yan camına çarptım cam kırıldı baş parmağımı derince kesti. Sonra napsak napsak derken gittik tatlı su cesmesine. Elimi yıkıyoruz daha bir kanıyor. Koşa koşa eve geldik. Lavaboya gittim tuvalet falan hep kan oldu. Çıktım başka odaya gittim sonra kani farkedip annemler öttürdü beni. Babam pansuman yaptı. Doktora gitmem diye ağladım. O cami degistidiler falan hatırası kaldı kapının bir o bölümü farklı cam. Benden hatıra
oyy uzun zaman olmuş ama gecmis olsun demek istiyorum acisını hissettim :)Birgün apartmanda yakalamaca oynuyoruz. Dış kapının yan camına çarptım cam kırıldı baş parmağımı derince kesti. Sonra napsak napsak derken gittik tatlı su cesmesine. Elimi yıkıyoruz daha bir kanıyor. Koşa koşa eve geldik. Lavaboya gittim tuvalet falan hep kan oldu. Çıktım başka odaya gittim sonra kani farkedip annemler öttürdü beni. Babam pansuman yaptı. Doktora gitmem diye ağladım. O cami degistidiler falan hatırası kaldı kapının bir o bölümü farklı cam. Benden hatıra
hindilere azcik yuksek sesle gulu gulu demeyi denedin mi hicben de hindilerle resmi görüşüyorumkorkutuyolar beni
hindilere azcik yuksek sesle gulu gulu demeyi denedin mi hic
geriye dönüüp neler oluyor bakıp gelem biiabboo yok kıyamam dayak yiyor yilanoğlundan
iyi kopmamis parmaginy nihalim ya
Teşekkürler canlarımoyy uzun zaman olmuş ama gecmis olsun demek istiyorum acisını hissettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?