- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Hahah pekii 23 yaşındayım maliye mezunuyum yeni nişanlandımm. Pandemiyle savasıyorum sarı saçlı yeşil gözlüyüm hahah daha nasıll anlatabilirimm sakaryalıyım
HahahahahBeşir beni seveceğine Behlül beni kandırdın yav nihalimbir sofi iki Beşir
Beşir beni seveceğine Behlül beni kandırdın yav nihalimbir sofi iki Beşir
Çok güzel gerçekten çok başarılısınız umarım bizede nasip olur memuriyett. Gerçekten nasıl hem eve hem işe hem eşinizr hem çocuklara yetişiyorsunuz çok merak ediyorum. Benim bu konuda biraz endişelerim var bende nişanlıyım ama endişeleniyorum yetişemeyecekmişim gibime geliyor. Çalısıcam çünkü ben deben de kamu mezunuyum
evliyim bir oğlum var memurum İstanbul'dayım:)
Brahman. 3 / 10. Hindistan kökenli olan Brahman sığırı "Bos indicus" türünden gelmiştir.
Hahah hayırr siteyi anlamaya çalısıyorumm
Bu nsıl bir tanımlama durBrahman. 3 / 10. Hindistan kökenli olan Brahman sığırı "Bos indicus" türünden gelmiştir.
internetten buldumBu nsıl bir tanımlama dur
Var da balık yapıyoruminternetten bulduminekli karikatür yok mu :)
eline sağlık canim. hamsi mi :)Var da balık yapıyorum
Çok güzel gerçekten çok başarılısınız umarım bizede nasip olur memuriyett. Gerçekten nasıl hem eve hem işe hem eşinizr hem çocuklara yetişiyorsunuz çok merak ediyorum. Benim bu konuda biraz endişelerim var bende nişanlıyım ama endişeleniyorum yetişemeyecekmişim gibime geliyor. Çalısıcam çünkü ben de
ya benHahah hayırr siteyi anlamaya çalısıyorumm
kız dur tek tek geliyom yıldız hatunya benkk birinci noteri dan bahsettim beni takmiyor diye seni degil :)
Merhaba kuzumMerhabaaa
Gülerek hatırlıyor insan yani ben öyle abla ama ben küçüktüm daha sen o kadar değilmişsin umarım güzel hatırlıyorsundur :)Bir gece de ilk asklarimizi hatırlayalım çok güzel olur...tevafuk bu ya bu gece rüyamda gördüm onu...
Geçmiş olsun ya ReyyanımHastanedeyim canım. Ağrım devam ediyor. Sıkıntılar çıktı. Dua edin
Ya bu isim harikaMerhabaaa
+11111Ah biz kadınlar... Hep böyle serseri tipleri severiz. Gözümüz hep behluldedir ama asıl seven besirdir bizi
Nurum aşk diyebildigim duygular olduğu için ancak 16' yi buldu...bayağı uzun sürdü tek taraflıGülerek hatırlıyor insan yani ben öyle abla ama ben küçüktüm daha sen o kadar değilmişsin umarım güzel hatırlıyorsundur :)
Geçmiş olsun ya Reyyanım
Ya bu isim harikanişanlı olmasaydın düzenli olarak hayatına öküz çektiğini düşünmüştüm
+11111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?