Mizahşörler Çıkmazı

Hahah pekii 23 yaşındayım maliye mezunuyum yeni nişanlandımm. Pandemiyle savasıyorum sarı saçlı yeşil gözlüyüm hahah daha nasıll anlatabilirimm sakaryalıyım

ben de kamu mezunuyum
evliyim bir oğlum var memurum İstanbul'dayım:)

ben de kamu mezunuyum
evliyim bir oğlum var memurum İstanbul'dayım:)
Çok güzel gerçekten çok başarılısınız umarım bizede nasip olur memuriyett. Gerçekten nasıl hem eve hem işe hem eşinizr hem çocuklara yetişiyorsunuz çok merak ediyorum. Benim bu konuda biraz endişelerim var bende nişanlıyım ama endişeleniyorum yetişemeyecekmişim gibime geliyor. Çalısıcam çünkü ben de

ben biraz mizmizim bu konularda hep şikayet ederim
C Calcifer daha başarılı

ama şunu söyleyim ne olursa olsun bı şekilde yoluna sokuyo insan. biraz zaman geçince kendi düzenini kurarsın merak etme

Bir gece de ilk asklarimizi hatırlayalım çok güzel olur...tevafuk bu ya bu gece rüyamda gördüm onu...
Gülerek hatırlıyor insan yani ben öyle abla ama ben küçüktüm daha sen o kadar değilmişsin umarım güzel hatırlıyorsundur :)
Hastanedeyim canım. Ağrım devam ediyor. Sıkıntılar çıktı. Dua edin
Geçmiş olsun ya Reyyanım
Ya bu isim harika nişanlı olmasaydın düzenli olarak hayatına öküz çektiğini düşünmüştüm
Ah biz kadınlar... Hep böyle serseri tipleri severiz. Gözümüz hep behluldedir ama asıl seven besirdir bizi
+11111

Nurum aşk diyebildigim duygular olduğu için ancak 16' yi buldu...bayağı uzun sürdü tek taraflı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…