Mizahşörler Çıkmazı

o nasıl kız hasta falandı de nolur

evlerin arası arabayla 5 dk ydi

bizde kaynana kinaya gelmez dedi. bizde gelir dedim. beni istemediğini daha da gözüme sokmak için gelmedi eşimi de yollamiyodu gitme damat gitmez demiş, telefonu suratına kapattım eşimin korkudan çıktı geldiydi o

beni tanıyan herkes bilir kız bu hikayeyi sen nasıl bilmiyon

Allah hayirli uzun ömür versin yavrulara

ayyyy çok güldüm çay
şartlı sütlü evleniyo
çok tatlı çok akıllı maşallah
Amin canimm

Kiz evlenmese de ara ara diyor hatta esimle biz konusuyorduk ben 10 yil sonra 40 yasnda minolcaz ya inanamiyorum yaslaniyoruz filan dedim bi basladi aglamaya yaslanmayinn siz diye yavrucumm ya asiri duygusal bi cocuk samdan ilersi icin hayati zor Allah kolaylastrsn insallah

Napiyosnuz bakalm

Aaaa ben bile bilmiyordumm bunu

ben de çok duygusaldim çayım ya şimdi demir lady gibiyim hiç belli olmuyo yüreğini ferah tut sen

napalim geyik yapiyoz ben eve geldim

Aaaa ben bile bilmiyordumm bunu

unutmuşsundur çayım çok yazdım ben bunu
ama yani kaynanam hep aynı

geçen ben oğlanı uyutuyom. onlar da beraber oturuyodu. ben okumuş gelin istemem demiş kaynim için kız ariyolarmis

unutmuşsundur çayım çok yazdım ben bunu
ama yani kaynanam hep aynı

geçen ben oğlanı uyutuyom. onlar da beraber oturuyodu. ben okumuş gelin istemem demiş kaynim için kız ariyolarmis
Kaynin kendi bulamiyormu evlenecegi kizi bu 1
2.si kaynana neden kriter koyar ki o yasayacak sanki kizla
3. Tabiki bu samdan in kaynanasiysa bu sorularjn cevabi belli dostum anladm ben gerenk yok cevaba

ben ilk defa duydum canim ilginc valla ne diyim.

Hosgeldin bu arada evine
Bende diyorm bugun hava daha bi guzelll kokuyor oysaki kiymetlimm gelmis sehrime

seni yerim yaaa benim romantik kuşum
yağmurla mi geldim yoksa yağıyo muydu çayım:)

Kaynin kendi bulamiyormu evlenecegi kizi bu 1
2.si kaynana neden kriter koyar ki o yasayacak sanki kizla
3. Tabiki bu samdan in kaynanasiysa bu sorularjn cevabi belli dostum anladm ben gerenk yok cevaba

aslında gündüz bı laf açılmıştı, tam hatırlamıyorum. ben dedim ki sizin ailenin kızlarını boşuna mı aliyolar 16 17 yaşında evlenip kaynanayla beraber oturuyolar. çünkü küçükken ezip yönetmek daha kolay. gözü açılmadan aliyolar kızları aklı olan güzellikle ayırıyo evini, aklı olmayan geliniyle kavga ediyo dedim.
okusa yaşı biraz büyük olsa gözü açılır söz geciremezler dedim.
o da yaşı küçük ve okumamis kızlara çevirdi gözünü

gözünü açmışsın kaynananın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…