- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
o nasıl kız hasta falandı de nolur
Allah hayirli uzun ömür versin yavrulara
Amin canimmayyyy çok güldüm çay
şartlı sütlü evleniyo
çok tatlı çok akıllı maşallah
Aaaa ben bile bilmiyordumm bunuevlerin arası arabayla 5 dk ydi
bizde kaynana kinaya gelmez dedi. bizde gelir dedim. beni istemediğini daha da gözüme sokmak için gelmedieşimi de yollamiyodu gitme damat gitmez demiş, telefonu suratına kapattım eşimin korkudan çıktı geldiydi o
beni tanıyan herkes bilir kız bu hikayeyi sen nasıl bilmiyon
Amin canimm
Kiz evlenmese de ara ara diyor hatta esimle biz konusuyorduk ben 10 yil sonra 40 yasnda minolcaz ya inanamiyorum yaslaniyoruz filan dedim bi basladi aglamaya yaslanmayinn siz diye yavrucumm ya asiri duygusal bi cocuk samdan ilersi icin hayati zor Allah kolaylastrsn insallah
Napiyosnuz bakalm
Ay insallah senin gbi guclu olsn dahasini istememben de çok duygusaldim çayım yaşimdi demir lady gibiyim hiç belli olmuyo yüreğini ferah tut sen
napalim geyik yapiyozben eve geldim
Aaaa ben bile bilmiyordumm bunu
Gözün aydın samdanim. Kaynananın bu yaptığını ben de bilmiyordum seninki zirveden inmez ben diyim sanaben de çok duygusaldim çayım yaşimdi demir lady gibiyim hiç belli olmuyo yüreğini ferah tut sen
napalim geyik yapiyozben eve geldim
Ay insallah senin gbi guclu olsn dahasini istemem
Kaynin kendi bulamiyormu evlenecegi kizi bu 1unutmuşsundur çayım çok yazdım ben bunu
ama yani kaynanam hep aynı
geçen ben oğlanı uyutuyom. onlar da beraber oturuyodu. ben okumuş gelin istemem demişkaynim için kız ariyolarmis
Gözün aydın samdanim. Kaynananın bu yaptığını ben de bilmiyordum seninki zirveden inmez ben diyim sana
ben ilk defa duydum canimevlerin arası arabayla 5 dk ydi
bizde kaynana kinaya gelmez dedi. bizde gelir dedim. beni istemediğini daha da gözüme sokmak için gelmedieşimi de yollamiyodu gitme damat gitmez demiş, telefonu suratına kapattım eşimin korkudan çıktı geldiydi o
beni tanıyan herkes bilir kız bu hikayeyi sen nasıl bilmiyon
Bu benim işte
Amin canımhadi yademek size denk gelmemiş nihalim
inmez bence de ne deyim Allah muhtaç etmesin
Minnos olunca tabiBu benim işte
Benim oğlumu gören zaten ailesinden istemeye gerek yok koşa koşa gelir
Seninkiler için uğraşırım amaMinnos olunca tabi
Hosgeldin bu arada evine
Bende diyorm bugun hava daha bi guzelll kokuyor oysaki kiymetlimm gelmis sehrime
Kaynin kendi bulamiyormu evlenecegi kizi bu 1
2.si kaynana neden kriter koyar ki o yasayacak sanki kizla
3. Tabiki bu samdan in kaynanasiysa bu sorularjn cevabi belli dostum anladm ben gerenk yok cevaba
Gonyali gelinSeninkiler için uğraşırım ama
gözünü açmışsın kaynananınseni yerim yaaa benim romantik kuşum
yağmurla mi geldim yoksa yağıyo muydu çayım:)
aslında gündüz bı laf açılmıştı, tam hatırlamıyorum. ben dedim ki sizin ailenin kızlarını boşuna mı aliyolar 16 17 yaşında evlenip kaynanayla beraber oturuyolar. çünkü küçükken ezip yönetmek daha kolay. gözü açılmadan aliyolar kızları aklı olan güzellikle ayırıyo evini, aklı olmayan geliniyle kavga ediyo dedim.
okusa yaşı biraz büyük olsa gözü açılır söz geciremezler dedim.
o da yaşı küçük ve okumamis kızlara çevirdi gözünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?