Mizahşörler Çıkmazı

Taze annemmmmn
Sağlıkla büyüt yavrunu ...ilk anneliğin hayırlı olsun. Toparlan gel doğum hikayeni dinleyelim arzu edersen tabi...

Taze annemmmmn
Sağlıkla büyüt yavrunu ...ilk anneliğin hayırlı olsun. Toparlan gel doğum hikayeni dinleyelim arzu edersen tabi...
Doğum yapacak olanları korkutmıyım şindi ablacığım tek iyi anım bebeğimi sağ salim kucağıma almam. Gerisi kabus. Anlatamam
Neyseki çok şükür yavrum sapasağlam yanımda. Kavuştuk Allahın izniyle

Nasıl mutlu oldum yaa artık tatlı yorgunluklar başladı
Şu an diil daha hastanedeyim. İnşAllah pazartesi ya da salı çıkacam. O zamana kadar burda bizim hastanelerde bebek bakıcıları bakıyorlar onlara bebek odasında
Bende dinleniyorum. Gerçi aklım kalbim hep orda. Gidip sürekli emzirme bahanesiyle alıp geliyorum

Bizde en geç bir saate veriyorlar yanına. Ama sizin oranın mantığı da iyiymiş

Bizi 2 günde eve gönderiyorlar bebeği de yanımıza veriyorlar sizin orda farkliymis sezaryen oldun galiba canım

Kac yasndaydin ilk askini yasadgnda gormedimm geri bakmaya usendim
Ben 10 yasnda 4.snfta
Yazmadım canım hikayemi
6. Sinif orta 1 oluyordu bizim zamanımızda. O zaman ben 12 falan sanırım
Teee bebekken 3 4 yaşında bir arkadaş varmış onu çok severmisim o şakaydı bu ciddi olanı

Bizde en geç bir saate veriyorlar yanına. Ama sizin oranın mantığı da iyiymiş
Şimdi emzirdim götürdüm bıraktım kadına. Bende gidip yatcam inşAllah. :) sabaha karşı 6 gibi getiririm emzirirsin bebişini dedi :)

Şimdi emzirdim götürdüm bıraktım kadına. Bende gidip yatcam inşAllah. :) sabaha karşı 6 gibi getiririm emzirirsin bebişini dedi :)
Ohooo baya iyiymis anneyi dinlendiriyorlar ne guzel bizim direk bebek yanimizda oluyor uykusuz gece ilk geceden basliyor ama her turlusunun tadi cok guzell tabiii evlattt acikcasi alt degismeye annemlere veresim bile gelmiyordu

Ohooo baya iyiymis anneyi dinlendiriyorlar ne guzel bizim direk bebek yanimizda oluyor uykusuz gece ilk geceden basliyor ama her turlusunun tadi cok guzell tabiii evlattt acikcasi alt degismeye annemlere veresim bile gelmiyordu
Yok canım burda böyle. Alıştırma yapıyorsun bi nevi. Hem senin ağrın acın dinene kadar yardımcın da oluyor yani. Sadece emzirme ihtiyacında getiriyorlar ya da kendini iyi hissediyorsan kalkıp sen gidip alıyosun. Benim sütüm henüz yetmiyor vampir oğluşum bir göğsümü kanatmış şapur şupur kanını da içmiş ödüm koptu öyle gördüğümde onu. Neyseki doktorlar korkacak bişey yok dediler. O iyileşene kadar tek göğüsle devam. Yetmiyor tabi bide mama veriyorlar orda.

Judy_K canım Allah bağışlasın sağlıklı mutlu huzurlu ömrü olsun. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah her zaman

Evet esmer güzeli kuzum var
Amin canım benim. Güzel dileklerin için sağolasın

Ümidini kesme öbür memen de aktiflesecektir inşallah.

Anladim canim anne iyilesene kdr boyle olmasi da guzel birsey . Valla hep kanayarak emziriliyor canim o ilk zamanlar cok fena oluyor hep oyle olacak saniyor insan ama geciyor alisiliyor . Lansinoh krem kullaniyordm cok iyi gelmisti bana sana da tavsiye rtmslerdir hemsireler belki . Sutun azda gelse zamanla cogalir hicbiseyi dert etme kendine cok iyi bak bebisini kokla yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…