kınada calci bize etli ekmek yaptırırGonyali gelin
Heee süper fikir zuhalim. bir de istemeye gelirken 1 çuval finduk isterimkınada calci bize etli ekmek yaptırır
olur vallaHeee süper fikir zuhalim. bir de istemeye gelirken 1 çuval finduk isterim
gözünü açmışsın kaynananın
Finduk benden etki ekmek sendenHeee süper fikir zuhalim. bir de istemeye gelirken 1 çuval finduk isterim
Finduk benden etki ekmek senden
Gönüle biri girdi mi başkasına bakilmazdi. Sosyal medya çıktı mertlik bozuldu kuzum...O yaşlar hep öyle tertemiz oluyor ablam. Ama bizim eski zamanlarımızda özellikle... Şimdi o yaşlarda olan gençler öyle safça sevemiyor...
kaynana iştebana çok şey borçlu da işte kabul etmek istemiyo kadın
Antep yuvalamasina da derler görseler... Bamya yemeği bir kere o değil mi tatlım...
ben anlatim o zaman. benimki tek taraflî platonikti.Antep yuvalamasina da derler görseler...
Hani ilk aşk hijayeleri ben de okumak isterim ama
Benzer hisleri yaşamışız. Kalbim bir daha öyle çarpmadı benim deben anlatim o zaman. benimki tek taraflî platonikti.
8. sınıftaydım görünce dizlerim titrerdi. utangactım tabi birazda korkardım. yaklaşamadım. onun da baskasına ilgisi varmış. okul bitti gitti. birdaha hiç görmedim.
o hisleri birdaha hic kimsede hissetmedim. yaş olarak çoçuktum belki ama hisleri. çocukca değildi bence :)
Olur olur sen 1 çuval getireceksin amaFinduk benden etki ekmek senden
Benzer hisleri yaşamışız. Kalbim bir daha öyle çarpmadı benim deOkula gelmediği günlerde- sınıf tahtasına gelmeyenler yazılırdı ya - dersi dinleyemez öyle boş boş numarasına takılır kalırdım sanki onu görürdüm 3779 Mahmut abi olarak KK gelmez inşallah numarasını görürse rezil olurum .
O zamanlar aşk baskaydi ya o yaşlarda.ben anlatim o zaman. benimki tek taraflî platonikti.
8. sınıftaydım görünce dizlerim titrerdi. utangactım tabi birazda korkardım. yaklaşamadım. onun da baskasına ilgisi varmış. okul bitti gitti. birdaha hiç görmedim.
o hisleri birdaha hic kimsede hissetmedim. yaş olarak çoçuktum belki ama hislerim çocukca değildi bence :)
Olsun canım siz iyi olun da tekrar gözünüz aydınYaaa kızlar muhabbetlerinize dahil olamıyorum çok yoğunum. Tebrikler ve güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyoruminşAllah Rabbim sizlerin yavrularınızı korusun. Evlat isteyenlere de tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşAllah
Tabi canimmm aynen guzel analizseni yerim yaaa benim romantik kuşum
yağmurla mi geldim yoksa yağıyo muydu çayım:)
aslında gündüz bı laf açılmıştı, tam hatırlamıyorum. ben dedim ki sizin ailenin kızlarını boşuna mı aliyolar 16 17 yaşında evlenip kaynanayla beraber oturuyolar. çünkü küçükken ezip yönetmek daha kolay. gözü açılmadan aliyolar kızları aklı olan güzellikle ayırıyo evini, aklı olmayan geliniyle kavga ediyo dedim.
okusa yaşı biraz büyük olsa gözü açılır söz geciremezler dedim.
o da yaşı küçük ve okumamis kızlara çevirdi gözünü
Bir çuval kolay dünürOlur olur sen 1 çuval getireceksin ama
Ya sen anne mi oldun yaaYaaa kızlar muhabbetlerinize dahil olamıyorum çok yoğunum. Tebrikler ve güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyoruminşAllah Rabbim sizlerin yavrularınızı korusun. Evlat isteyenlere de tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?