Mizahşörler Çıkmazı

Ooo maşallah ya becerikli hatun bitiirnce foto isteriz
Sagol canim inan cok kolay yaptkca da yapasin geliyor arkadasmn bebegne yelek orecegm bitirmeye ondan heves ediyorum hemde kullansin disari cikarken kizim artik gerekiyor atki bere . Jis geldi . Foto atarim bitsin de

Ah yine eksinli konulardan buraya gelip günaydın yazmadigimi hatırladım
Gunaydinnnn ilk askini ara ara hatırlayanlar gelsin sıradaki parça benim ilk aşık olduğum kişiyle de iyiki olmamis diyorum.
Nihalim teşekkür ederim. Ekşinli konular hangileri acaba
Donuna kadar alınan adamın sevgilisi mi acaba

Ay ne güzellik
Soba yakamam yok apartmanda da önümüz arkamiz sagimiz solumuz bos. Evi isitamiyrouz giriş kat bir de sağlık olsun demekten başka yol yok
Bide küçük çocuklar var ya üzüldüm şuan canım. Bazı duvarlara köpük yapsanız. Sonuçta ev sizin değil dış cephe kaplama yaptıramazsınız.

Bide küçük çocuklar var ya üzüldüm şuan canım. Bazı duvarlara köpük yapsanız. Sonuçta ev sizin değil dış cephe kaplama yaptıramazsınız.
Canım ev bizim ama çok borç var bir de ikizlerin masrafı çok aklımıza geldi ama şu an imkansız
Kahveleri çayları ayrı içmeyelim
Ben o işi bitirdim az evvel ablacım size afiyet olsun. Cekirdegimle size eşlik edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…