Ooo maşallah yaAtki oruyorum bitirecegm bugun insallah bere ormustumya onun takimi
Kokulu silgi de aldın mı
Tabiikiiside kolay gelsn
Sagol canim inan cok kolay yaptkca da yapasin geliyor arkadasmn bebegne yelek orecegm bitirmeye ondan heves ediyorum hemde kullansin disari cikarken kizim artik gerekiyor atki bere . Jis geldi . Foto atarim bitsin deOoo maşallah yabecerikli hatun bitiirnce foto isteriz
Haklısın cay özür dilerim,başta senin mesajını alıntılayarak sonra da tartışıp uzatarak hata ettim ve alacağımı aldım,Yoo tartisiyoruz derken hani neyi uzatiyoruz ki anlamnda dedim canim
Bebegin iyilestimi
Tatlim sen mi ben mi hassasiz bugun ya bende kendi adima ozur dilerim benden yana sorn yokHaklısın cay özür dilerim,başta senin mesajını alıntılayarak sonra da tartışıp uzatarak hata ettim ve alacağımı aldım,
Nihalim teşekkür ederim. Ekşinli konular hangileri acabaAh yine eksinli konulardan buraya gelip günaydın yazmadigimi hatırladım
Gunaydinnnn ilk askini ara ara hatırlayanlar gelsin sıradaki parçabenim ilk aşık olduğum kişiyle de iyiki olmamis diyorum.
Evet ablacım o konuNihalim teşekkür ederim. Ekşinli konular hangileri acaba
Donuna kadar alınan adamın sevgilisi mi acaba
Selam limonsuz üşüyorum sen naslsin ben de sana kalp ve alev yolluyumSelam kızlar nasılsınız
Alev iyidir ya biraz da ısınmış olursunSelam limonsuz üşüyorum sen naslsin ben de sana kalp ve alev yolluyum
Ay ne güzellikAlev iyidir ya biraz da ısınmış olursunsoba yaksana kuzum. Ben iyim canım annemle oturuyoruz.
Bide küçük çocuklar var yaAy ne güzellik
Soba yakamam yok apartmanda da önümüz arkamiz sagimiz solumuz bos. Evi isitamiyrouz giriş kat bir desağlık olsun demekten başka yol yok
Canım ev bizim ama çok borç var bir de ikizlerin masrafı çok aklımıza geldi ama şu an imkansızBide küçük çocuklar var yaüzüldüm şuan canım. Bazı duvarlara köpük yapsanız. Sonuçta ev sizin değil dış cephe kaplama yaptıramazsınız.
Ben o işi bitirdim az evvel ablacım size afiyet olsun. Cekirdegimle size eşlik edeyimKahveleri çayları ayrı içmeyelim
Eşim Türk ligini bitirdi kesmemis olacak İngiliz ligine daldı....ben tel elimde uzandım kuzum...açtım abla bensen ne izliyon:)
Eşim Türk ligini bitirdi kesmemis olacak İngiliz ligine daldı....ben tel elimde uzandım kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?