Sarı kafaliydi demekNerde o eski liseliler kuzum
Sarı kafalimi unutmamişim onca yıldan sonrakimsenin de ilk aşkını, heyecanını unutacağini sanmıyorum.
İlk zamanlar benimle ilgilensin diye nefret ettiğim matematik dersine çalışırdım en yüksek alabildigim not 8' di. O hep 9 , 10 alırdı( 10' luk sistem vardı bizde)
Hayırlısı olmuştur inşallah.
40 yaşına gelince anlicaklar, aslında hayatının bahari olduğunu
30 oldum bu sene o bile tuhaf hissettirdi canim ustune alinma elbetki bi 20 ler degil yaslaniyoruz gunden gune sonuctaNiye 40 yaşı yaşlı mi oluyor
Bakalım inşallah40 yaşına gelince anlicaklar, aslında hayatının bahari olduğunu
30 da böyle hissedersen 40 inda ölü toprağı örtülür üstüne,30 oldum bu sene o bile tuhaf hissettirdi canim ustune alinma elbetki bi 20 ler degil yaslaniyoruz gunden gune sonucta
Ya canim insan bi 30 40 oldgnda bir tik daha hisleniyor bu gercek yani neyi tartisiyoruzki ben gayet hayat enerjisi olan biriyim ama yas gercegi var ortada yaslilik moduna girmekte ne ola ki benim suan 40 yasnda cok iyi anlastgm kafamn uydgu gayet enerji dolu arkadaslarm var ama kucukken gozunde buyutursun o yaslar cok uzakmis gbi gelir ya yaklasnca vay be bende oralara yaklastm diyor insan ki daha 10 yil var onumde30 da böyle hissedersen 40 inda ölü toprağı örtülür üstüne,
Yaşa takılmayalim caniimm
Sen de annem gibi 40 inda yaşlılık moduna girme,annem 58 yaşında yıllardır yaşlı
Tartıştığımi değil şakalaştigimi düşünüyordum ama sen öyle düşündüysen demek ki, bir daha şakalaşmamYa canim insan bi 30 40 oldgnda bir tik daha hisleniyor bu gercek yani neyi tartisiyoruzki ben gayet hayat enerjisi olan biriyim ama yas gercegi var ortada yaslilik moduna girmekte ne ola ki benim suan 40 yasnda cok iyi anlastgm kafamn uydgu gayet enerji dolu arkadaslarm var ama kucukken gozunde buyutursun o yaslar cok uzakmis gbi gelir ya yaklasnca vay be bende oralara yaklastm diyor insan ki daha 10 yil var onumde
Ben 28 yaşımdayken vay be yaslaniyorjm demistim30 da böyle hissedersen 40 inda ölü toprağı örtülür üstüne,
Yaşa takılmayalim caniimm
Sen de annem gibi 40 inda yaşlılık moduna girme,annem 58 yaşında yıllardır yaşlı
Yoo tartisiyoruz derken hani neyi uzatiyoruz ki anlamnda dedim canimTartıştığımi değil şakalaştigimi düşünüyordum ama sen öyle düşündüysen demek ki, bir daha şakalaşmam
Iste bunu anlatmaya calisiyordum 2 lilerden 3 lulere giris yaptm bu sene illa bi anlk vay be diyorsun bu 40 ta 50 de de boyle olacaktir omur verirse RabbimBen 28 yaşımdayken vay be yaslaniyorjm demistim
Sabahlik isleri hallettim , dun camasir vs onlari da hellettm bugun baska isim yok esim evde ya supurme vs yapmam kirli de degil ev pek . Aksama dolma yapicam sadece smdi orgumu oruyorum canim oyle iste hava da kapali sogudu artk bayaİyiyim canım evi supurecegim iş çok yapan yok
Senden naber
Tabiikiiside kolay gelsnben de evi toparlıyom ders çalışcam akşam inşallah:)
bana da sordunuz demi
Ne oruyorsun bizim burada da kapalı ve çok soğukSabahlik isleri hallettim , dun camasir vs onlari da hellettm bugun baska isim yok esim evde ya supurme vs yapmam kirli de degil ev pek . Aksama dolma yapicam sadece smdi orgumu oruyorum canim oyle iste hava da kapali sogudu artk baya
Kokulu silgi de aldın mıben de evi toparlıyom ders çalışcam akşam inşallah:)
bana da sordunuz demi
Atki oruyorum bitirecegm bugun insallah bere ormustumya onun takimiNe oruyorsun bizim burada da kapalı ve çok soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?