Mizahşörler Çıkmazı

Sarı kafaliydi demek
Bir sarı kafali da benim vardı yeşil gözlü ah ah
Ben o olsun diye hiç dua etmedim ya, Rabbimden istesem olurdu belki , bir de şey ver, kaderinde evleneceğin kişi belliymiş değişmiyormus diye biliyorum ama kulun kaderi de kendi çabasıyla şekilleniyor ya,çaba harcasak olur muydu acaba demeden de edemiyorum,
Ama benim senin gibi yıllarca süren çok aşık olduğum bir durum değildi, görünce öyle heyecan vs olmuyordu ligimi çekiyordu hoslaniyordum,
Hangi yaşta olursa olsun aşk güzel bir şey bence, hele sizinki gibi masum tertemizse

30 oldum bu sene o bile tuhaf hissettirdi canim ustune alinma elbetki bi 20 ler degil yaslaniyoruz gunden gune sonucta
30 da böyle hissedersen 40 inda ölü toprağı örtülür üstüne,
Yaşa takılmayalim caniimm
Sen de annem gibi 40 inda yaşlılık moduna girme,annem 58 yaşında yıllardır yaşlı

30 da böyle hissedersen 40 inda ölü toprağı örtülür üstüne,
Yaşa takılmayalim caniimm
Sen de annem gibi 40 inda yaşlılık moduna girme,annem 58 yaşında yıllardır yaşlı
Ya canim insan bi 30 40 oldgnda bir tik daha hisleniyor bu gercek yani neyi tartisiyoruzki ben gayet hayat enerjisi olan biriyim ama yas gercegi var ortada yaslilik moduna girmekte ne ola ki benim suan 40 yasnda cok iyi anlastgm kafamn uydgu gayet enerji dolu arkadaslarm var ama kucukken gozunde buyutursun o yaslar cok uzakmis gbi gelir ya yaklasnca vay be bende oralara yaklastm diyor insan ki daha 10 yil var onumde

Tartıştığımi değil şakalaştigimi düşünüyordum ama sen öyle düşündüysen demek ki, bir daha şakalaşmam

İyiyim canım evi supurecegim iş çok yapan yok
Senden naber
Sabahlik isleri hallettim , dun camasir vs onlari da hellettm bugun baska isim yok esim evde ya supurme vs yapmam kirli de degil ev pek . Aksama dolma yapicam sadece smdi orgumu oruyorum canim oyle iste hava da kapali sogudu artk baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…