günaydın :) nasıl oldun canim iyisin inşallahGünaydııınn
İyiyim şükür. 2 gecedir uyuyamamıştım. Dün akşam hemen uyumuşumgünaydın :) nasıl oldun canim iyisin inşallah
G
Bugün nasıl hissediyorsun kuzum...Günaydııınn
İyiyim çok şükür ablacım.Bugün nasıl hissediyorsun kuzum...
Hayırlı olsun canım, çok şükür sağ salim kurtulmuşsunuz, hayırlı iyi bir evlat olur inşaallah,ne şimdi ne sonra üzmez annesiniDoğum yapacak olanları korkutmıyım şindi ablacığımtek iyi anım bebeğimi sağ salim kucağıma almam. Gerisi kabus. Anlatamam
Neyseki çok şükür yavrum sapasağlam yanımda. Kavuştuk Allahın izniyle
Ay ne güzel numarasını bile hatırlıyorsun,ben kendi numaralarımı bile unuttumBenzer hisleri yaşamışız. Kalbim bir daha öyle çarpmadı benim deOkula gelmediği günlerde- sınıf tahtasına gelmeyenler yazılırdı ya - dersi dinleyemez öyle boş boş numarasına takılır kalırdım sanki onu görürdüm 3779 Mahmut abi olarak KK gelmez inşallah numarasını görürse rezil olurum .
Niye 40 yaşı yaşlı mi oluyorAmin canimm
Kiz evlenmese de ara ara diyor hatta esimle biz konusuyorduk ben 10 yil sonra 40 yasnda minolcaz ya inanamiyorum yaslaniyoruz filan dedim bi basladi aglamaya yaslanmayinn siz diye yavrucumm ya asiri duygusal bi cocuk samdan ilersi icin hayati zor Allah kolaylastrsn insallah
Napiyosnuz bakalm
Nerde o eski liseliler kuzumAy ne güzel numarasını bile hatırlıyorsun,ben kendi numaralarımı bile unuttum
Ne güzel bir aşk, masum tertemiz, kavuşmalı olsaydı keşke ama vardır bunda da bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?