mlhll (artık onlarda evli ) :) 12.07.2009

bebeğim çok güzel olmusun bunu zaten bılıyosun ama burdada görunce yazmadan geçemedim herşeyınle harıkasın...Allah bır ömur boyu mutlu etsın sizi..ama senı her gelınlıklı resmınle gördükçe duygulanıyorum...

Allah mesut etsin cnm gelinliğine, saçına bayıldım çok güzel bir seçim olmuş. Tekrar tekrar tebrik ederim

sağoll fıstığım benimmm.allahım sanada nasip etsin en kısa zamanda bu mutluluğu inş..yanımda olmanı çok isterdim ama biliosun yollar işte... kaydirigubbakcemile5

sağoll fıstığım benimmm.allahım sanada nasip etsin en kısa zamanda bu mutluluğu inş..yanımda olmanı çok isterdim ama biliosun yollar işte... kaydirigubbakcemile5

ruhum yanındaydı bacım bılıyosun...bı basında ben bı basında seda duryoduk sen görmedın belkı bızı ama bız ordaydık :) artık evıne gelcez taze mobılyalarında uyumaya:)

harikasin cnm ya gelinligine bittim ayhh harika yaaa superrrr allah mesut etsin cnm

Son düzenleme:
oyyoyy yelpazeyede bakk nekadar hoşş.çok güzell olmuşsunn.gelinliginin alt kısmını özellikle begendim
saç,makyaj gelinlik ve senin güzelligin fizigin birbirlerini tamamlamışş.Allah mutluluk göstersin daima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…