- 11 Mayıs 2011
- 7.162
- 3.963
- 373
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
Birde insan sözleşmeli memur olunca daha sıkıntılı oluyor değil mi :/Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız.Devamli soruyorum bazen nefeslerini çekiyorlar falan böyle hareketler olunca ben de sormaya cekiniyorum.Ama dediginiz gibi ustelemek lazım o şekilde söyleyeceğim
Okul müdürlüğüne yeni geçtiğim zamanlardı.
Diğer şubenin müdürü tecrübeliydi, sağolsun yardımcı da oluyordu ama ben her defasında ona sormayı gururuma yediremedim.
Google amca ve ilgili forumlar/web siteleri sağolsun, oraya yazıyordum.
-Eokul öğrenci belgesi alma,
-Mebbis öğretmen ekleme,
-Sene başı öğretmenler kurulu tutanağı.
Artık bilgiye ulaşmak çok kolay,
hem insan kendi araştırıp öğrenince o bilgi daha kalıcı oluyor.
Mobbing kavramını da Google'a yazıp öğrenmenizi tavsiye ederim çünkü sizin yaşadıklarınız mobbing değil tecrübesizlik, oryantasyon eksikliği ve pandemi döneminin olumsuz yansımaları.
Açıkcası niye hakim için 'genç bir kadın' yazdı konu sahibi bilmiyorum.ben bir de genç kadın hakim olarak özellikle belirtilmesine takıldım. size yazmamın nedeni sizin bu psikolojik çıkarımlardaki uzmanlığınız.
hani genelde kadın amirle çalışmak zor denir ve o amire yüklenilir ama bazen çalışanlarda sadece kafalarında kurdukları şeyler yüzünden gereksiz suçlamalar yapabiliyorlar. yada anlamsız çekişmelere girebiliyorlar.
belki burada o hakim de bunu farkettiği için mesafe koyuyor ve iyi niyetle yaklaşmak istemiyordur. kaldı ki arkadaşların yazdığı kadarıyla zaten hakimin görevi değilmiş işi öğretmek.
Boş kaldigınızda son dosyalardan başlayarak yazilarin nasil yazildigini okuyun begendiginiz yazilari fotokopi cekin.6 ay olunca biraz rahatlarsiniz.bende de sizin ki gibi mudürler vardi cok zorlanmıştim bu yontemle yol katettim.sene 2005 di.hayir hem yazimı arkadasimin okeyiyle mudüre gonderiyorum.hem mudur saatlerce yaziyi ve beni tutup gunumu öldürürdü. daire baskani ayri sikintiliMerhaba arkadaşlar.2 aydır Adliyede katip olarak çalışıyorum.Birimim çocuk mahkemesi.3 katip olarak çalışıyoruz.Genc bir kadın hakimimiz var.Is öğretmek isteyen yok malesef.5 kez soruyorum 5.kez yarim yamalak cevap veriyorlar.Hakimim halden anlamıyor.Koronadan dolayı nöbetleşe gidiyoruz 2gunde bir.Tek kalıyorum anlamadığım bir sürü iş çıkıyor.Hakim 10 senelik katibin zorlandigi işi bana yap 10 dakka içinde diyor.Baska kaleme gidiyorum sormaya.oradakileri de devamlı gidip rahatsız etmek istemiyorum.
Dün kalemdeki katibe saat 15 de mesaj attım ve aradım birşey sormak için saat 20 de bana döndü.Artik ise giderken stresli gidiyorum.Surekli bilmediğim işler çıkıyor göstermek isteyen yok.Facebook gruplarına yazıyorum çocuk mahkemesi her yerde olmadığı için az olduğu için anlayan kimse çıkmıyor.Devamli stres yanlış yaptigimda sorun oluyor.
Hakîm bir iş söylüyor sormuyor bile biliyor musun gostereyim veya anlatayım diye.Ustyne bir de devamlı tersleyici konusmalar.Komisyona dilekçe versem ama değişmiyorlar yerlerimizi.
Her söylediklerini not alıyorum 2.kez sormuyorum bunaltmamak adına.Ama hergun başka farkli bir iş çıkıyor.
Ben saat 8 denildiğinde kalemde oluyorum diğerleri 9 10 kafalarına göre.Hakim birsey demiyor.2 ay hiç izin almadım eşim de yanimda değil 2 yaşında kızımla ev taşıdım yine izin almadım.Kizim rahatsızlandı öğleden sonra doktora götürmek için izin istedim.Bana diğer katibe de bir sor vs dedi kendisinden izin alıyorum bir de diğerinden.Cok üzüldüm.
Senelerce çok fazla çabaladım ve girdim.Kiminiz belki nankör diyeceksiniz.Hergun şükrediyorum.Ama hep mutsuz gidiyorum mutlu değilim.Kazandigima adam akıllı sevinemedim.Bana önerileriniz nelerdir var mı benim gibi olan
Merhaba arkadaşlar.2 aydır Adliyede katip olarak çalışıyorum.Birimim çocuk mahkemesi.3 katip olarak çalışıyoruz.Genc bir kadın hakimimiz var.Is öğretmek isteyen yok malesef.5 kez soruyorum 5.kez yarim yamalak cevap veriyorlar.Hakimim halden anlamıyor.Koronadan dolayı nöbetleşe gidiyoruz 2gunde bir.Tek kalıyorum anlamadığım bir sürü iş çıkıyor.Hakim 10 senelik katibin zorlandigi işi bana yap 10 dakka içinde diyor.Baska kaleme gidiyorum sormaya.oradakileri de devamlı gidip rahatsız etmek istemiyorum.
Dün kalemdeki katibe saat 15 de mesaj attım ve aradım birşey sormak için saat 20 de bana döndü.Artik ise giderken stresli gidiyorum.Surekli bilmediğim işler çıkıyor göstermek isteyen yok.Facebook gruplarına yazıyorum çocuk mahkemesi her yerde olmadığı için az olduğu için anlayan kimse çıkmıyor.Devamli stres yanlış yaptigimda sorun oluyor.
Hakîm bir iş söylüyor sormuyor bile biliyor musun gostereyim veya anlatayım diye.Ustyne bir de devamlı tersleyici konusmalar.Komisyona dilekçe versem ama değişmiyorlar yerlerimizi.
Her söylediklerini not alıyorum 2.kez sormuyorum bunaltmamak adına.Ama hergun başka farkli bir iş çıkıyor.
Ben saat 8 denildiğinde kalemde oluyorum diğerleri 9 10 kafalarına göre.Hakim birsey demiyor.2 ay hiç izin almadım eşim de yanimda değil 2 yaşında kızımla ev taşıdım yine izin almadım.Kizim rahatsızlandı öğleden sonra doktora götürmek için izin istedim.Bana diğer katibe de bir sor vs dedi kendisinden izin alıyorum bir de diğerinden.Cok üzüldüm.
Senelerce çok fazla çabaladım ve girdim.Kiminiz belki nankör diyeceksiniz.Hergun şükrediyorum.Ama hep mutsuz gidiyorum mutlu değilim.Kazandigima adam akıllı sevinemedim.Bana önerileriniz nelerdir var mı benim gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?