Aslında o sadece modelYukarıdaki yatağın korkuluğu yok başta bide sanki çökecekmiş gibi incecik tahta Allah korusun ranza şeklinde almayıp yumurtlayan yataklardan da alabilirsiniz çok kullanışlı
evinizin ölçüsüne göre mobilyacıda yaptırmanızı öneririm.Güzel bayanlar merhaba
Evle ilgili konumu bilenler vardır belki
Evi aldık Allah'ın izniyle Haziran gibi taşınacağız
Oturma odama 2 li ve 3 lü iki tane koltuk almak istiyorum
Birde çocukların odasına eklediğim ranzadan almak istiyorum
Şimdi sizden ricam şu Vi..nse isimli siteden büyük mobilya alan var mı memnun kaldımı sıkıntı yaşadımı
kurulumu nakliyatı nasıl oldu
Birde çocukları için bu tip ranza kullanan var mı avantajı dezavantajı nelerdir
Hepinize çok teşekkür ederim:)
Özelden sitenin adını atar mısınızeviniz hayırlı olsun güle güle güzel günlerde oturun inşallah. bahsettiğiniz markadan ben ayaklı lambalarından aldım memnunum. istanbulda mecidyeköyde küçük bir showroomları vardı gezdik ama açıkçası pek güvenemedik. aynı şekilde yine internetten satış yapan ama mağazaları da olan kar....ı diye bir mobilyacıdan yatak odası takımı aldım çok çok memnunum. teslimat kurulum hiç sorun yaşamadım ürünlerde gayet sağlam. ama bu markanın artısı büyük showroomları var gidip oradan incleyebilirsin. istanbuldan aldım ben ama başka nerelerde var bilemiyorum. sitesinden inceleyebilirsin.
Ben banyo için bir dolap satın almıştım demonte ürün zaten 60 tl ye filan kurulumunuda ayriyeten satın alabilyosun ama eşim kurabildiği için biz almadık kendimiz kurdukGüzel bayanlar merhaba
Evle ilgili konumu bilenler vardır belki
Evi aldık Allah'ın izniyle Haziran gibi taşınacağız
Oturma odama 2 li ve 3 lü iki tane koltuk almak istiyorum
Birde çocukların odasına eklediğim ranzadan almak istiyorum
Şimdi sizden ricam şu Vi..nse isimli siteden büyük mobilya alan var mı memnun kaldımı sıkıntı yaşadımı
kurulumu nakliyatı nasıl oldu
Birde çocukları için bu tip ranza kullanan var mı avantajı dezavantajı nelerdir
Hepinize çok teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?