Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilya magazaları

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
merhabalar arkadaşlar. mayısta düğünüm var. evimize mobilya alışverişi yapacağız ama karar veremedim buradaki mağazalardan. İstanbul Avcılarda ikamet ediyorum. İstanbulda Başka önerebileceğiniz yerler var mı ? MAsko pahalı diyor herkes, o yüzden gitmiyorum :S

Country tarzı mobilya düşünüyorum. Tv ünitesi, konsol, masa ve sandalye. Ama malumunuz bu tarzdaki mobilyalar oldukça pahalı. Yatak odam içinde alacağım birşeyler. Düğünüm 3 ay sonra, evimiz bitmek üzere. Artık mobilyalara başlamak lazım.
Ayrı ayrı yaptırabileceğim ya da takım olarak alabileceğim ancak uygun fiyatlı firmalar var mı önerebileceğiniz. Piyasadaki conutry tarz mobilyalar el yakıyor. Cevabınızı bekliyorum. Özelden henüz mesaj atamıyorum.
Sevgiler.

Eski bir mesajınızda Masko için firma ismi verebilirim demişsiniz. Country tarzı mobilya düşünüyorum. Tv ünitesi, konsol, masa ve sandalye. Ama malumunuz bu tarzdaki mobilyalar oldukça pahalı. Yatak odam içinde alacağım birşeyler. Düğünüm 3 ay sonra, evimiz bitmek üzere. Artık mobilyalara başlamak lazım.
Ayrı ayrı yaptırabileceğim ya da takım olarak alabileceğim ancak uygun fiyatlı firmalar var mı önerebileceğiniz. Piyasadaki conutry tarz mobilyalar el yakıyor. Cevabınızı bekliyorum. Özelden mesaj atamıyorum henüz.
Sevgiler.

arkadaşlar modoko'da akabe mobilya ya da beys mobilya diye bilinen bir firma var. tarzları, kalitesi, verdikleri sözü tutma konusunda çok iyiler. herkese tavsiye ederim mutlaka gidin. söyledikleri gün mobilyamı teslim ettiler, verdikleri bütün sözlerde durdular ve çok iyi indirim yaptılar. çok araştırdık eşimle ve bir sürü hayal kırıklığından sonra nihayet bu firmada mobilya işimizi sağlıklı bir şekilde hallettik.

ürünlere baktığınızda kalitesi kendini ilk bakışta belli etmesi lazım. gerisi zaman kaybı. masko da richmond brooks diye bir yer var. oradan daha iyisini bulamazsınız. biz atölyelerini gezmiştik. insan etkileniyor. emek veriyorlar, malzemeden kaçmıyorlar.

Sevil hanımcığım bir baktım yorumumun üzerinde sizin yazınız var :))) ben de sizin tavsiyenizle oraya gitmiştim :)) yazınıza, emeğinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…