6 kapaklı yatak odası tak.
salon koltuk takım (yarısı deri yarısı kumaş)
oturma odası koltukları (3 lü ve 2 tekli)
yaşam ünitesi + yemek masası (10 kişilik)+sandalye (deri kaplama)
hediye : 2 adet orta sehpa ve c sehpa.+ 2 tane abajur+boy aynası
8.000 ytl. 3 taksit
benım mobılyalarım temo dan alınmıştı ama şimdi temo kapatıldı fakat şimdiki aklım olsaydı en azından yatak odasını yaptırırdım hanı şu isteğe göre dolaplar yapılıyor çok raflı ve katlı öyle bişeyler yaptırırdım yatağımıda yuvarlak yaptırıdım ve çok güzel bir makyaj masası yaptırırdım ...............sana tavsiyem ımkanın vars kafanda dolapları yatağı tasrla ve yaptır
MUTLU GÜNLERİNİZDE GÜLE GÜLE ESKİTİN ARKADAŞIM EVET İNŞALLAH GELSİN AŞKIM BİZDE BAKICAZ ....... BU ARADA HEPSİ 6,00YTL UYGUN MUŞ GERÇEKTEN MUTLULUKLAR..
sağolasın canım benim.senin nişanlında hayırlısıyla,sağlıklı bir şekilde dönsünde sonrasında hepsi olup gidiyor.sanada sonsuz mutluluklar Şeniz
6.000 ytl miiii :1shok: uppsss :1shok: neyse ki imalat fiyatından alıcam :roflol:
kız 6 bin ytl ne ki :sm_confused: bir gezsen dudak uçuklatıyor fiyatlar orta halli biri için.kendiniz yapma imkanınız olduğu için şanslısın.huzurla yaşayın inaşşallahhh a.s.
kız 6 bin ytl ne ki :sm_confused: bir gezsen dudak uçuklatıyor fiyatlar orta halli biri için.kendiniz yapma imkanınız olduğu için şanslısın.huzurla yaşayın inaşşallahhh a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?