Yatak Odası IKEA sengözlerimebaksanab
Salon IKEA sengözlerimebaksanab
Çalışma Odası IKEA sengözlerimebaksanab
Bilumum incik cıncık eşyalar IKEA sengözlerimebaksanab
Nevresim takımları SAREV, ISSIMO, OZDILEK sengözlerimebaksanab
Perdeler TAC sengözlerimebaksanab
Halılar IKEA sengözlerimebaksanab
:teytey: IKEAAAAAAAAA EVINIZIIIIIIIIIIIIIIIIN HERSEYIIIIIIIIIIIIIIIIII :teytey:
biz mobilyaları ınegolden aldık.çunku mobılyası çok meshur ıkea da dahıl olmak uzere çoğu markanın çılek,istikbal ve dahası hep ordan imal ediliyor.oyle olunca daha uygun ve istegınıze gore her turlu moblya çesıt çesıt bulunuyor.kesınlıkle tavsıye ederim
hepsi yurt dışından gelmıyor kı detaylı arastırırsan gorursun:)))çunku yarı yarıya fark oluyor
inegöllüyüm ve 3 senedir de memleketimizde oturuyoruz.. geldiğimizde mobilya işine başlamıştı babam amcam falan işte.. mobilya sektörünü öğrendikten sonra hele hele burada oturduktan sonra hayatta öyle istikbalmiş bellonaymış almam öyle mobilyalar. ilk önce modern ahşap yapan firmalara gideceğiz, delfa ve isil mobilya tanıdıklarımızın, onlara bakacağız. içime sinmezse beğenemezsem, amcamla beraber oturup çizeceğiz..
koltuklarım da nişanlımın çalıştığı firmadan olacak, marili koltuktan..modeller hazır sayılır, annem olmadan düzgün karar veremediğim için beraber gidip seçeceğiz.. mobilya ve koltuk konusunda hiçbir sıkıntım yok yani
eliz merhaba canım sitende dolaştım bayıldım sana ne kadar güzel bir kızsın.nişanlınla birbirinize acayip yakışıyosunuz allah ömür boyu mutlu etsin gerçekten hiç bitmesin aşkınız tüm kalbimle söylüyorum.10aylık evliyim bende izmir de oturuyorum.mobilyalarımı karabağlardan aldım.oturma grbum labella salonum vespero.mobiya alırken mutlaka hediye birşeyler veriyolar almayı unutma:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?