Mobilyalarım

Nepp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
323
130
123
Arkadaşlar selamlar belki sizin için ufak bir dert gibi gelecektir ama şu kulunuzu nelur az rahatlatın.

Evlilik arifesindeyim. Evi geç tuttuk kurbandan sonra. Ekimin 2. Haftası düğün var. Ev tutulduğu hafta yatak odasını ertesi hafta da geri kalan mobilyaları aldık. 18 -20 eylül yatak odası gelecekti ama ilk bu hafta geleceğini söylediler daha sonrada haftaya ertelediler. Bazası hazır değilmiş hala ki satarkende baza hemen hazır olur sadece bazası yok vs vs diye satmışlardı. 1,5 aydır baza hazırlanmadı.Diger mobilyalarda 30 eylül ile 4 ekim arasında gelecek gelebilirse.. bu arada koltuk takımı farkli firmadan 30 eylüle kadar gelmezse geçici takım göndereceklermiş. (Yatak odam, koltuk takımı /yemek masası ve tv konsolu farklı yerlerden.) Tv konsolu zaten allaha emanet sanırım evlendikten sonra anca gelir..

Stres içindeyim. Evde bir tane eşyamız yok ve gelmiyecek diye çok stres yapıyorum. Mutlaka evlenip benzer sorunlar yaşayanınız olmuştur. Benzer durumla karşılaşanlar ne gibi bir yol izlemeliyim ? Haftaya kadar beklemelimiyim yoksa şikayet etmelimiyim ?

çeyiz çıkarmadan 1 gün önce geldi tüm eşyalarım.
kuzeniminki düğünden 1 gün önce çok dert etmeyin siz düğününüze odaklanın

Ay içim rahatladı. Hangi firmaya aitti ve ne kadar zaman beklediniz

Benimde düğünümden 2 -3 önce gelmişti oda yarım yamalak..ve benim yaşadığm yerle düğünümn olduğu yer farklı uzak şehirler..çok ağldm çok üzüldm herşey çok kötü gidiyo gibi gelmişti..şiimdi düşünüyorum da düğn öncesi kendime boşuna dert etmişmmm amannn sevdiğim adam yanımda kavuşmuşm düşündüğüm şeylere bak..aptallık etmişm o anlarn tadını çıkar sonra emin ol çok pişman oluyosun..çok oldum ben çnki..

Okadar stres yapıyorum ki bu konuyu elimde olmadan sagolun valla cevabınız için

enzahome’dan aldım esyalarımı.
Hemde baya bir önce ama siparişi geç girdikleri icin eşyalarım yetismedi. Dugunume 1 hafta kala bizi arayıp esyalarınızın yarısı hazır yarısınıda digerleri gelene kadar “emanet” esya göndereceğiz dediler bu sekilde bile kabul ettim ama maalesef gelenler tesir üründü.
Hepsini geri donderdik, paramızı aldık.
Evimizde hic eşya yoktu dugune 1 hafta kala.
İkeadan oturma odasını aldık mecburen ve bir tane baza varsı ailemin evinde onu aldık.
Dugunden sonra ki gun esya bakmaya gittik.
1 ay sonrada geldi esyalarımız.
Yani beterin beteri var sıkmayın canınızı.
Düzeliyor elbet

bu kadar kasma
herşeyin tadını çıkar güzel tarafından bakmaya çalış

inan bana ileride gülerek anlatacaksın çünkü sebep olan eşinin ailesi değil senin ailen değil ,
o yüzden olsun masa gelemsede yerde oturur yeriz de ,
yatak olasamda olsun divanda yatarız de ,

evrene olumsuz enerji yollama ki daha çok peşine takılmasın ,

Bizim eşyalarımız da yetişmedi. Eşim yüzünden, çok geç baktık eşyalara. 2 hafta yer yatağında yattık, annemden bir kanepe aldık, onda oturduk. Sonra geldi. Ailem kıyameti kopardı ama ben çok önemsemedim.

bilinen bir yer değildi ama benimki evi geç tutmamızdan kaynaklıydı.
istediğim tarihte geldi mobilyalar
sadece yatak odam farklı yerdendi orda sıkıntı yaşadım daha hazır değil dediler bende verdim veriştirdim ben size bu tarihi söylemiştim nasıl hazır olmaz falan diye şu tarihte gelmezse almam ürününüz elinizde kalır dedim yaptı teslim ettiler

Gelir, gelir bu kadar dert etmeyin siz mutluluğunuza bakın önemli olan o :)

Çok sorun etmeyin misafir mi gelecek sanki .
Olur gider .
Tatile çıkın .

Keske bir sozlesme yapsaydiniz.Biz izmir ,karabaglardan bilinmedik bir marka/dukkandan aldik.Bursaya getirdiler.Babam 1 gun gecikirse esyalar kurus para vermem,kaporayi alirim diye yazi yazdirip imzalatti fatura mi sozlesmeye mi ne.1ay boyunca kendini 4-5 gunde bir hatirlatti.Internette 4-5 olumsuz yorum vardi.Korkumuzdan boyle yaptik.Adamlar soz verdikleri sabahin 8inde telefon edip biz sehre girmek uzereyiz dediler.Keske boyle bir onlem alsaydiniz siz de.
He artik olmadiysa da bu kadar strese gerek yok ne dugununun tadini cikartabilirsin ne bisey.Sonsuza dek esyasiz kalacak degilsiniz ya.

eşim bekarken kooperatife girmiş. düğün tarihinden 1 ay sonraya teslim edeceğim demiş müteahhit. öyle olunca kiraya çıkmayalım dedik, kvnin eşyalı evine geldim elimde 1 bavul. müteahhit kaçtı gitti, olaylar olaylar.. 2 yıl sonra eşya alıp kendi evimize girebildik. canınızı sıkmayın, bir şekilde yoluna giriyor herşey.

Nasıl halledersiniz bilmem de sakın geçici eşyayı kabul etmeyin. Süründürmeye devam ederler, aylar sürer eşyalarınızı getirmeleri. İmkanınız varsa ki böyle bir durumda vardır sözleşmeyi iptal edin, paranızı alın. Eşya yok diye dert etmeyin, evlendikten sonra da alınır. Siz geçici eşya kabul etmeyin yeter, ve de verdiğiniz gün gelmezse sözleşmeyi iptal edip hukuki yollara başvuracağınızı söyleyin. Mecbur getirecekler

benim koltuk takımım için 1 ayda gelecek dendi 2 ah gecti gelmedi eve geçemedik kavga gürültüden anlıyorlar eşim asla öyle bir insan olmamasına rağmen bizi delirttiler yok tekli hazırmış 3lu hazır değilmiş yok kasası takılmamış gittim kavga dövüş aldık koltukları birde bilinen bir firma müşteri hizmetlerini arayıp en yetkiliye baglandım üstünede kavga ettik 2.5 ayda anca alabildik

Ben Enza Home’dan almıştım ve dedikleri tarihten tam 20 gün geç geldi ‍♀ Toplamda 40 gün bekledik yani. Evin perdeleri hemen yapıldı zaten, perdeler takıldı. Balayından döndük evde sadece beyaz eşya, TV, perdeler ve çeyiz var Eşim çok takıntılı biridir, o çok taktı üzüldü ama ben rahattım. Boşver ya şişme bi yatak alırız, iki de tabure yeter dedimm cidden de öyle yaptık üç gün sonra da geldi eşyalar ama çok da kafaya takmamak lazım. Eninde sonunda gelcek eşyalar, anı oluyor, keyifli oluyor. Mutluluklar

Iki tane armut koltuk beyaz eşyalar ve tv vardi düğünden sonra evimde :) evi mecburi durumlardan ötürü gec tuttugumuz icin boyle olmuştu. O zaman da cok makarasini yapardık şimdi de yapıyoruz. Gül gec, hepsi anı olarak kalacak

Bizde enzahome’dan baza almıştık geç geldi. Yatağı yere atıp yattık bi süre. Sözlerinde durmamaları insanın canını sıkıyor tabi. Yoksa eşyayla huzur olmuyor. Yeni gelin evi dört dörtlük olacak diye birşey yok. Bunu kim uydurdu bilmiyorum da. Kapitalizm uydurmuş olabilir Mutlu olmaya bakın. Ama gerçekten firmaların söz verip sözünde durmamaları insanın canını sıkıyor.

Sözleşme var canım böyle şey mi olur ne zaman diyorsa o zaman gelmeli. Ben guvenemem işimi hep saglama almayi severim. Arayıp yaygarayi koparir paramida alirdim gider başka yerden bakardim. Bur esnaf en çok sözünde durmali sözünde bile durmayan nasıl esya getirir kim bilir

Beni de uzun zaman oyalayan firmadır kendileri. Diyelim 45 gün max süre veriyorlar o sürenin sonunda gelmek nedir ortasında falan olsa anlarım. Hem kırık geldışı oldu hem uzun sürdü. Kalitesinden de memnum degilim etejerim koltuklarim dokuluyor. Ikea alsam daha uyguna gelirdi hem de kirilsa daha az gozume batardi. Ayrıca bu çağda buyuk mobilya firmalarınin kaç kişi alırsa o kadar üretelim diye bir düşüncesi mi var neden bu kadar uzun sürüyor anlamıyorum. Küçük işletme olsa neyse. Kısacası konuş sahibi aslında normal olmayan normal bir durum eşyanın geç gelmesi. Herkes aynı durumu yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…