Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu mobilyalarımızı aldık bakalım begenecek misiniz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ultraslan_nur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
357
2
118
İstanbul
kızlar bana fıkır verın nolur perde ve halı konusunda hıc bır fıkrım yok renk model fılan olarak

Eklentiler

• $fgd.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 79
  • $fgd (2).webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 80
  • $fgd (3).webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 73
  • $fgd (4).webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 77
  • $fgd (5).webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 91
  • $fgd (6).webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $fgd (7).webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $fgd (8).webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 72
  • $fgd (9).webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 84
  • $fgd (10).webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
güle güle kullanın :) ben hep açık renkleri beğendiğim için bana biraz fazla koyu geldi ama tabiki bu da senin zevkin rengi dışında model olarak gayet hoş bence

modeller çok güzel ve özellikle koltuklarına bayıldım....ama mobilyalarının rengi çok koyu keşke açık renk tercih edip ferah ferah otursaydınız ama tercih tabiiki sizin...genel olarak zevkinizi beğendim:)

modeller çok güzel ve özellikle koltuklarına bayıldım....ama mobilyalarının rengi çok koyu keşke açık renk tercih edip ferah ferah otursaydınız ama tercih tabiiki sizin...genel olarak zevkinizi beğendim:)

tsk ederım canım benım lamınant acık renk ve evde cok gunes aldıgı ıcın bıde koyu renklerı sevıyorum esyada boyle tercıh ettım ama koltuklarım acık renk beyaz a yakın o acar dıe dusundum begenmenıze sevındım

güle güle kullan canım ya güzel renk seçmişsin farklı bir seçim yapmışın bence güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…