- 18 Eylül 2021
- 384
- 130
- 53
- 26
- Konu Sahibi Mavimilenam
-
Evlendiğiniz tarihten itibaren bir yıl içinde çıkarsanız haklarınızı alabilirsinizArkadaşlar merhaba 3 sene 4 aydır çalıştığım iş yerimden evlendiğim günden beri mobing uygulandığı için bugün tartıştık ve bıraktım ama haklarının kalmasını istemiyorum yarın nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz? Gerekirse dava açmak istiyorum
Evleneli 3 ay olduEvlilik ile birlikte belirli bir süre içinde kıdem tazminatı ile ihbarsız ayrılabiliyorsunuz. Ne kadar oldu evleneli?
Tamam haklarınızı alabilirsiniz. Şirkete bildirin durumu evlilik dolayısıyla ayrılıyorum deyin işlemleri hallederlerEvleneli 3 ay oldu
tanık beyanı onemlı mobıng ıcın dava acacaksanız
tazmınat alma hakkınız var
Muhasebeci bunun kardeşi muhasebeye çıkış için gitsem bunu bu şekilde yapmazlar ki şirket değilim özel sektör çalışanıyım yani bunu ben nasıl beyan edicem 15 gün bekleme sürem var mı yine onlar eleman bulana kadarTamam haklarınızı alabilirsiniz. Şirkete bildirin durumu evlilik dolayısıyla ayrılıyorum deyin işlemleri hallederler
Özel ya da kamu fark etmez haklanızı alabilirsiniz. Eğer çok zorlarlarsa verirsiniz avukata uğraşıp dursunlar. Hiç bir firma dava ile uğraşmak istemez uzlaşma yoluna gitmek ister. O zaman da istediklerinizi söylersinizMuhasebeci bunun kardeşi muhasebeye çıkış için gitsem bunu bu şekilde yapmazlar ki şirket değilim özel sektör çalışanıyım yani bunu ben nasıl beyan edicem 15 gün bekleme sürem var mı yine onlar eleman bulana kadar
Peki 15 gün eleman bulma izmi gibi çalışmak zorunda mıyım ordaÖzel ya da kamu fark etmez haklanızı alabilirsiniz. Eğer çok zorlarlarsa verirsiniz avukata uğraşıp dursunlar. Hiç bir firma dava ile uğraşmak istemez uzlaşma yoluna gitmek ister. O zaman da istediklerinizi söylersiniz
suan hakkınız var hakkınızı vermek zorundalar zaten eger sıkıntı cıkarırlarsa avukata verırsınız emın olun onlar uzlasmak ısteyeceklerdır ...Muhasebeci bunun kardeşi muhasebeye çıkış için gitsem bunu bu şekilde yapmazlar ki şirket değilim özel sektör çalışanıyım yani bunu ben nasıl beyan edicem 15 gün bekleme sürem var mı yine onlar eleman bulana kadar
Siz evlilik durumundan istifa vereceksiniz. İhbar süreniz yok zaten sadece kıdem alabilirsinizPeki 15 gün eleman bulma izmi gibi çalışmak zorunda mıyım orda
ne zamandır orada calısıyorsunuz orada calısma surenıze gore degısır buPeki 15 gün eleman bulma izmi gibi çalışmak zorunda mıyım orda
3 sene 4 ayne zamandır orada calısıyorsunuz orada calısma surenıze gore degısır bu
sız ısten evlılık sebebıyle cıkacagınızı soyleyın ıstıfanızı usulune uygun yazın sorumlulugumdakı ıslerı devretmek ıcın 2 hafta kalabılırım ıstersenız dıye soyleyın eger gerek yok derse tazmınatınızı alıp cıkın yoksa 2 hafta beklersınız3 sene 4 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?