Çalıştığım yerde üzerime mobing uygulanıyor işten çıkmak istiyorum nasıl tazminat alabilirim bu yerde 2 senem olucak daha önce defalarca uyarmama rağmen sürekli ayni seyleri üstümde uygulanıyor şikayet etsem adimin duyulmasını istemiyorum çalıştığım yerden nefret ediyorum bana pozitif düşün diyorlar düşünecek ne var acaba
Sürekli bir ezme çabası yapabildiğimden daha fazla beklentiNe yapıyorlar sana
Mobingi eger ispat edebilirseniz , şikayet de bulunabilirsiniz.. ama elinizde bir ispat olmazsa işiniz zor.. en son dayanamayıp istifayı basıp çıkarsınız..
nasıl kanıtlayabilirm kiEğer kanıt varsa mobbing davası açmanız gerekir .
Önce iş bul, sonra mobbing davası aç. Dayanılmaz durumdaysa belki annen çocuk bakarak vs geçindirebilir sizi.Daha öncede konu actim ama maddiyat yuzunden işten çıkamıyorum evi ben geçindiriyorum babam vefat etti annem sen bilirsin diyor işten çıkarsamda pişman olurum is bulamam diye korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Eğer kanıt varsa mobbing davası açmanız gerekir .
AminMobbing yüzünden işten ayrıldım.
Allah yanlarına kar koymasın inşallah .
Şahit olabilir mesela .Yani kanıt olmadan da dava açabilirsiniz ama süreç çok uzar .Ya da hiç bunlarla ugrasmayip başka bir iş bulup siz istifa edin .Calisali ne kadar süre oldu ? Yüklü bir tazminat filan çıkar mı ?
Önce iş bul, sonra mobbing davası aç. Dayanılmaz durumdaysa belki annen çocuk bakarak vs geçindirebilir sizi.
Bu arada internette gördüm gizli ses kaydı mobbbing davasında kabul edilmiş. Bir araştırın isterseniz. Hiçbir maili, mesajı vs silmeyin. Hepsini kullanmayı denersiniz.Öyle yapicam bir kaç yere başvuru yapicam
Çalıştığım yer mağaza ben satış danışmanıyım öyle üstüne dusceklerini sanmıyorumBu arada internette gördüm gizli ses kaydı mobbbing davasında kabul edilmiş. Bir araştırın isterseniz. Hiçbir maili, mesajı vs silmeyin. Hepsini kullanmayı denersiniz.
İşte biraz detay verin. Şöyle oldu böyle oldu böyle cevap verdim vs diyenasıl kanıtlayabilirm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?