Mobing

alone34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
469
459
33
Çalıştığım yerde üzerime mobing uygulanıyor işten çıkmak istiyorum nasıl tazminat alabilirim bu yerde 2 senem olucak daha önce defalarca uyarmama rağmen sürekli ayni seyleri üstümde uygulanıyor şikayet etsem adimin duyulmasını istemiyorum çalıştığım yerden nefret ediyorum bana pozitif düşün diyorlar düşünecek ne var acaba

Edit
İşten çıkma durumum var dün yöneticimle tartıştık biraz bu müdüre kadar gitmiş çalıştığım bölümden başka bir bölüme geçiş yapacakmışım öyle duydum bayramdan sonra su an yöneticim benimle konuşmuyor ne normal olarak ne de is ile ilgili is ile ilgili yazdıklarıma cevap vermemiş okundu yapmış bende muhattap olmadım bakalim ne olucak

Son düzenleme:
Olduuu deseydiniz. Herkes istedigi gibi davranacak siz pozitif dusuneceksiniz. Baska?

Mobbing için dava açmanız gerekli. Tabi önce biraz araştırın bu tarz davalarda öncesinde ne gibi şartların oluşması gerekli vb.

Mobingi eger ispat edebilirseniz , şikayet de bulunabilirsiniz.. ama elinizde bir ispat olmazsa işiniz zor.. en son dayanamayıp istifayı basıp çıkarsınız..

Mobingi eger ispat edebilirseniz , şikayet de bulunabilirsiniz.. ama elinizde bir ispat olmazsa işiniz zor.. en son dayanamayıp istifayı basıp çıkarsınız..

Daha öncede konu actim ama maddiyat yuzunden işten çıkamıyorum evi ben geçindiriyorum babam vefat etti annem sen bilirsin diyor işten çıkarsamda pişman olurum is bulamam diye korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Daha öncede konu actim ama maddiyat yuzunden işten çıkamıyorum evi ben geçindiriyorum babam vefat etti annem sen bilirsin diyor işten çıkarsamda pişman olurum is bulamam diye korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Önce iş bul, sonra mobbing davası aç. Dayanılmaz durumdaysa belki annen çocuk bakarak vs geçindirebilir sizi.

2 yil

Bu arada internette gördüm gizli ses kaydı mobbbing davasında kabul edilmiş. Bir araştırın isterseniz. Hiçbir maili, mesajı vs silmeyin. Hepsini kullanmayı denersiniz.
Çalıştığım yer mağaza ben satış danışmanıyım öyle üstüne dusceklerini sanmıyorum
Şikayet etsemde değişen bir sey olmayacak

Banada bekarken calistigim yer yaptı bunu. Psikolojimi cok yipratti başımızdaki sorumlu adam olamiyacak kisi.. surekli aglatirdi beni. Beni oldurucek gibi bakardi ,yakalardim bakislarini. Çalıştığımız yerde tek turbanli bendim ve benden nefret ediyordu. Bunu dile getirnesede hal hareket ve konusma bakismalarindan anliyordum.. sonunda ayrildim ama hakkimi asla o kisiye helal etmiyorum
Aglaya aglaya ayrildim. Rabbim sorsun bana yaptiklari eziyeti ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…