Moda ile ilgili herşey buyrun topiğime

çok güzel görünüyolar.nerde bulabiliriz bunları?

arkadaşlar eğer katılımlarınız olursa moda ile ilgili yarışmalar düzenleyeceğim yarışmaları kazananlara süpriz hediyelerim olacak ayrılmayın topiğimden

bU YIL KOCAMAN ÇİÇEK YÜZÜKLER ÇOK MODA BENCE HERKEZ BİRTANE EDİNMELI BENIM KI PEMBE TAŞLI OLANIN SEDEF BEYAZ ORTASI TAŞLI ALTIN RENGI OLANI BENDEDE VAR BENCE SIZLERDE 1 TANE EDINMELISINIZ BU YIL ÇOK MODA

bn böle özel kıyafetleri deil de sokak modasından bişeyler qörmek istiyorum.. yardımcı olursan sewinirm.. sportif takılırım da rahat bişeyler qörsem ilham alırım.. takipçinim..

tama rahat kıyafetler ekleyeceğim

Merhaba,

Tavsiye ettiğin kıyafetler çok şık fakat günlük hayatımızda (en azından benim için) giyebileceğim şeyler değil iş ortamında .Fazla şık ve iddialı.bunun yerine daha casual kuyafetler ile ilgilli öneri ve yorumlarını yazarsan daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ne dersin

Topiğin çok güzelmiş canım ben daha ilk görüyorum kıyafet almayı her bayan gibi çook seviyorum bende takip edicem artık topiğini.. moda olan takılar paylaşabilirsin mesela güzel olur.. Bi de yarışma fikri çok güzel bence bide ucunda süpriz hediye varsa :) ben katılırım yaparsan

bugun biraz alışveriş yapmak ıstedim kedndıme güzel güzel kıyafetler aldım neler aldın dersenız hemen yazıyorum
ykm den GÜZELBİR KAŞE KABAN ALDIM SİYAH YANDAN DÜĞMELİ
HOTİÇ TEN 2 BOT 1 ÇİZME ALDIM
YKM DEN UZUN BİR HIRKA ALDIM
GENE YKM DEN TUNİK ALDIM ÇOK ŞIK TRİKO
ALIŞVERİŞE ÇIKMIŞKEN CHANEL E UĞRAMADAN OLMAZ CHANELDEN BİR CÜZDAN ALDIM
HYPNOTİC POİSONUM BİTMİŞTİ ONU ALDIM
BU KADAARR RESIM EKLEMEK ISTERDIM AMA CARTRIGHTERIM YOK EN KISA ZAMANDA ALACAGIM

merhaba,
ya ben bugün bir kahverengi 'trenchcoat' aldim, ama sonradan gözüme güzel görünmedi. Acaba onun yerine lacivert mi alsaydim. Kahve iyi bir secim mi sizce?

merhaba,
ya ben bugün bir kahverengi 'trenchcoat' aldim, ama sonradan gözüme güzel görünmedi. Acaba onun yerine lacivert mi alsaydim. Kahve iyi bir secim mi sizce?

aslında lacıvertin daha çok renkle gıyınme şansı var kahve rengini ise sınırlı renklerle giyinebilirisiniz eğer değiştirme şansıınız varsa lacivertle değiştirin ama eğer yoksa bej rengi altın rengı sütlü kahvelerle yeşilin tonları ile güzel kombinler oluştura bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…