- Konu Sahibi kocasinatapiyo
-
merhaba,
ya ben bugün bir kahverengi 'trenchcoat' aldim, ama sonradan gözüme güzel görünmedi. Acaba onun yerine lacivert mi alsaydim. Kahve iyi bir secim mi sizce?
aslında lacıvertin daha çok renkle gıyınme şansı var kahve rengini ise sınırlı renklerle giyinebilirisiniz eğer değiştirme şansıınız varsa lacivertle değiştirin ama eğer yoksa bej rengi altın rengı sütlü kahvelerle yeşilin tonları ile güzel kombinler oluştura bilirsiniz
değiştirme şamsın varsa lacivert çok şık olur
Bu yılın moda renklerınde lacivert var gibi ama asıl renkler çook açık pembe cook açık bej vizon rengi krem lilanın en açık tonu bu yıl hep en açık renkler moda yagnı pudra renklerı ve taba trencini vizon rengide alabilirdin gerçekten bu yıl bu renk patlama yaptıcevaplariniz icin tesekkür ederim, desirtirmeyi deneyeyim. dün zaten baska magazadaki bir bayan yilin rengi lacivert olacak dedi, baktim hersey lacivert
en kısa zamanda lacivertle uyan renklerın kombinlerını ekleyecegım sanada fikir olurarkadaslar öneriniz icin tesekkür ederim, degistirdim ve lacivert aldim
kocasinatapiyo arkadasim, sayfani takipteyim, cok yeniymis, hayirli olsun
heheh tabi paylaşabilirsin begendiğin resimleri daha ıyı olur topik süreklı güncel kalırbence hos bir fikir olmus hayirli olsun canim topigin ben de boyle birsey yapmak istiyordum cunku genelde begendigim kombinlerin resimlerini atiyorum bilgisayara...
ayri topic mi acsam yoksa sen topigini benimle paylasir misin begendigim resimleri burda seninle paylasiyim mi ?
bu sorudan sonra da nasil hayir diyeceksinolsun olsun soyle cekinme
teşekkürler yazlık kıyafetler yazlık makyajlar ayakkabılar yazlık parfumler ekleyeceğim topiğimi yaz havasına sokacagım yavas yavascok güzel bi topic olmus canim iyikide acmissintakip edicem mutlaka bahara yaza
hazirlik yapmak gerekyazi iple cekiyorum rengarenk kiyafetler makyajlar
teşekkürler yazlık kıyafetler yazlık makyajlar ayakkabılar yazlık parfumler ekleyeceğim topiğimi yaz havasına sokacagım yavas yavas
teşekküürler tabı eklerımÖncelikle topiğin hayırlı olsun keyifli paylaşımlar.
Mini kot etek kombinleride eklersen sevinirim.
hadi ya uzun elbiseler gidiyor muuuu
ben dayanamam onlari giymeden duramam
neyse cok hos eklediklerin canim sarinin rengini modelini coooook begendim pembenin onundeki fermuar detayi da cok hos olmus
ben püskülü kullandım 2010 da .. 2011 de de kullanmaya devam ediyorum.. özellikle çizmede,elbisede,bluzda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?