Moda ile ilgili herşey buyrun topiğime

bahar ayının yaklaşpmasıyla birlikte hırkalar raflardakı yerini aldı kışında hırka gıyebılıyoruz ama ancak montun içine AMA baharın yaklaşmasıyla hırkalarla guzel kombınler oluştura biliriz en ucuz markadan en pahallı markaya bütün kreasyonlarda hırkaya yer verılmış buyrun sızler ıcın seçtıklerıme ben bunları cok begendım

değiştirme şamsın varsa lacivert çok şık olur

cevaplariniz icin tesekkür ederim, desirtirmeyi deneyeyim. dün zaten baska magazadaki bir bayan yilin rengi lacivert olacak dedi, baktim hersey lacivert

cevaplariniz icin tesekkür ederim, desirtirmeyi deneyeyim. dün zaten baska magazadaki bir bayan yilin rengi lacivert olacak dedi, baktim hersey lacivert
Bu yılın moda renklerınde lacivert var gibi ama asıl renkler çook açık pembe cook açık bej vizon rengi krem lilanın en açık tonu bu yıl hep en açık renkler moda yagnı pudra renklerı ve taba trencini vizon rengide alabilirdin gerçekten bu yıl bu renk patlama yaptı

arkadaslar öneriniz icin tesekkür ederim, degistirdim ve lacivert aldim

kocasinatapiyo arkadasim, sayfani takipteyim, cok yeniymis, hayirli olsun

bence hos bir fikir olmus hayirli olsun canim topigin ben de boyle birsey yapmak istiyordum cunku genelde begendigim kombinlerin resimlerini atiyorum bilgisayara...

ayri topic mi acsam yoksa sen topigini benimle paylasir misin begendigim resimleri burda seninle paylasiyim mi ?

bu sorudan sonra da nasil hayir diyeceksin olsun olsun soyle cekinme

cok güzel bi topic olmus canim iyikide acmissin takip edicem mutlaka bahara yaza
hazirlik yapmak gerek yazi iple cekiyorum rengarenk kiyafetler makyajlar

heheh tabi paylaşabilirsin begendiğin resimleri daha ıyı olur topik süreklı güncel kalır

2011 elbise modası
GEÇTİĞİMİZ YAZ UZUN ELBİSE FURYASI VARDI SOKAKLARDA MARKALARIN KREASYONLARINDA BU YIL TAM TERSİ DEĞİŞTİ VE KISA ELBISE MODA OLDU BUYRUN 2011 YAZ AYLARINSDA SIKÇA KARŞILAŞACAGIMIZ ELBİSE MODELLERI

bol paca pantolon benimde var bu sene dolgu topukluyla giycegim mutlaka

4. elbisenin benzeri bendede var narcicegi renginde

hadi ya uzun elbiseler gidiyor muuuu
ben dayanamam onlari giymeden duramam
neyse cok hos eklediklerin canim sarinin rengini modelini coooook begendim pembenin onundeki fermuar detayi da cok hos olmus

hadi ya uzun elbiseler gidiyor muuuu
ben dayanamam onlari giymeden duramam
neyse cok hos eklediklerin canim sarinin rengini modelini coooook begendim pembenin onundeki fermuar detayi da cok hos olmus

malesef gdıyor uzun elbiseler onlasr yerıne uzun tulumlar giyineceğiz hiçte sevmem ama bol bır tulum belıne gösterıslı bir kemer birde topuklu ayakkabı gözluklerımızıde taktık mı havanın biri bin ben sevdım 2011 modasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…