Moda ile ilgili herşey buyrun topiğime

kızlar EN SON KENDİNİZE NE ALDINIZ ???? makyaj olabılır kıyafet olabılır
rengini modelini ayrıntılarıyla ve nereden ne kadara aldıgımızı yazalım belki fikir olur
MESELA BEN BU GUN HAFİF TOPUKLU KAHVERENGI COK ŞIK BİR BOT ALDIM KENDIME HOTİÇTEN

ben en son far aldım ikili dior
fondoten lancom
khve göz kalemi shedo
allık lancom
300 tuttu eski tüm malzemelerimi attım ilk defa böyle marka alıyorum az olsun öz olsun dedim
max faktör rimel ve siyah kalemim vardı
şimdi aklımda deri mont var desada 370 lira kahve
birde ipekyolda var oda siyah oda 370 460 dan düşmüş
desa 700den düşmüş ama kararsızım birde yusufcuk kolye var oda 700 liraya kadar hangisini alsam çok para harcamakta istemiyorum:44:

merhaba arkadaslar, su mineral pudralar cok iyi deniliyordu, aldim ve cok memnun kaldim...(alverde)
alligini da almayi düsünüyorum..birde parfüm konusunda cok kararsiz kaldim, galiba burberry olacak, onu hic denememistim, gecen gün testerini denedim ve cok begendim

kocasinatapiyo, giyim renk kombinasyonlari icin tüyolarini takipteyim

çok teşekkürler arkdaşlar burberry parfumlerı güzeldır ben 7 yıldır weekend i bittikçe alırım zaten bittikçe aldıgım 2 tane kokum vardır biri hypnotic poison dior dierı burberry weekend tabı sadece bu parfumlerı kullanmam bi 15 tane kadar parfumum var parfum sewerım minerale gelınce ben de mineral kullandım ıd mınerals ama ne bılım yapısı guzel ama ben sevmedım etrafı cok pislettı kullanamadım kabukı fırçayla kullandıgım halde hertarafa uctu bende yok ettım hemen onları elımde olsa türkiyeden hıç parfum kozmetık almayacagım türkiyede bir parfumu 200 tl ye alırken ben amerıkadan 80 dolara falan alıyorum neredeyse 70 mılyon kaar edıyorum ve usa ya gittiğim zaman tercıhım hep türkiyede olamyan parfumlerden kozmetıklerden çantalardan ayakkabılardan yana kullanırım o zaman daha güzel oluyor parfumumu kım sorarsa bulamıyor tabı internet alısverısı yapmıyorsa

canim ben onun caresini buldum, daha dogrusu aldigim mineral zaten ince bir süngerle satiliyordu. süngerle pudrayi sürmek daha kullanisli, firca bana da pek akillica gelmemisti.. süngeri purdaya daldirip sonra yüzüme iyice sürüyorum, etraf toz duman icinde kalmiyor
su günlerde grip oldum:2 yüzden parfüm alma isini azcik erteliycem
dedigin gibi gercektende kosmetikler amerikada daha ucuza geliyor, ben internetten baktim fiyatlari karsilastirinca cok cazip geldi, bu kez bende internetten siparisi düsünüyorum ama önceden aklimdaki parfümleri test etmeyi düsünüyorum..

kızlarr arkadaşımın düğünü için elibise ayakkabı falan aldım ama takıya karar veremedim :26::26: resimlerini koysam yardımcı olabilirmisiniz??

moda anlayışın güzel..paylaşımlarında..hepsini inceleyeemdim ama beğendim:) sen yine de bizler için ekle arada sırada bişeyler.
parfüm konusunda sana katılıyorum..yurt dışı durumu olduğunda stok yapıyorum bende..ben chanel ve noa dan vazgeçemiyorum ama dioru merak ettim birde onu deneyeyim bakalım benlik mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…