- Konu Sahibi SummerMiss
-
benım boyum 167 kilom 50 yasım 18 boyle yasıma uygun,cool,cok değişik ve de hoş durcak bişiler istiyorum boyle bi stili nasıl yapabilirim yardımcı olur musun ?
ilk önce teşekkür ederim canım hem spor giyinmeyi ayrıca şık giyinmeyi seviyorum demişsin belkide spor giyinmekle beraber şıkda olabilirsin..ya yaptığınız şey çok güzel bana da bir öeneride buluna bilirmisiniz ben kiloluyum boyum 167 kilom 75 malesef yaşım 26 ben genelde spor şık giyinmeyi seviyorum ama 2 yıldır çok kilo aldığım için hantallaştım senağlamaşimdiden teşekkürler :çok üzgünüm:
biraz geç yazıcam özür dilerim herkesden..canım öncelikle böyle bir konu açtığın için teşekkür ederim..
ben doğal saç rengi koyu kestane. gözleri koyu kahve (bazen renkli lensli) ve teni de çok beyaz olmamakla birlikte açık tenli sayılan biriyim..
aslında sormak istediğim çok soru var ama işe öncelikle doğru renk seçimiyle başlamak istiyorum..renk konusunda hastalık derecesinde takıntım var...
giyimde hangi renkleri ve daha da önemlisi hangi renklerin hangi tonlarını kullanmalıyım..benim tipimde insanlara soğuk renklerin canlı tonlarının gittiğini ..sıcak renklerden kaçınmam gerektiğini okudum..bu doğru bir bilgi mi ?
ayrıca saçım şu an küllü tonda kahveye boyalı. (açık kestane gibi)..saç rengi seçimim doğru mu ? gözler koyu olduğu için açık renkler yakışmıyor..kızıl da olmuyor..siyah da çok koyu oluyor..
hemen cevap vermek istedim yarın gidiceksin galiba biraz geç yazdım mini dar bir etek üstüne bol dekolte bluz hoş gider üzerine bolero giyersin gayet hoş olur ayrıca boyun uzun olduğu için mini etek mükemmel olurMerhaba bana acil yardım ebebilirmisiniz. 1.80 boyunda 54 kiloyum ve bacaklarım uzun ince bu hafta sonu bır eğlence yerine gideceğiz arkadaşlarımla bunun için kendime dizüstü bir etek almak istiyorum ve üzerinede uygun bır bluz sizce doğru seçimmi yapmış olurum eteğin üzerine nasıl bir bluz giymem gerekir bu tarz bır yere giderken.Ve sizce bana böyle bir etek yakışırmı lütfen yardım edermisiniz.
banada yardım edermisiniz???
ben üzerime hiç birşeyi yakıştıramıyorum.169 boy 52 kg.23 yaşındayım ama bana herkes daha büyük gösteriyorsun diyorben siyahı çok seviyorum.çok sık giyerim.siyah dar kot giyiyorum üzerine bişey bulamıyorum.kot alıyorum 2 gün sonra yakışmadığını farkediyorum.sacım kısa küt gibi.
ne giyeceğimi şaşırdım valla.alışverişe gidiyorum aldıklarıma evde bakıyorum hiç uyum sağlayamıyorum...off offf(
Benimde en yakın arkadaşımın nikahı var elbise arıyorum nasıl bişey önerirsiniz? Elbise tercihim ama etek olursa nasıl bir kombin yapabilirim? En son tercih olarak takım elbisede kullanabilir miyim?Elbisede,etek ve takım elbisede ayakkabı ve çanta tercihim nasıl olmalı? Bu arada boyum 1,57 kilom 54.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Çok acil cevabınızı bekliyorum.Teşekkürler...
Selamlar Summer kardes, bana yardimci olucagini düsündügümden hemen yazayim dedim:
Yakinda kuzenimin dügünü var ve ben bu elbiseyi almayi düsünüyorum, fizigim kiyafete uygun, esmerim.Ama renginden ve durusundan cok emin degilim,
sen ne düsünüyosun, fikrini söylersen cok sevinirim...
canım ben sana şöle bişi sorcam seneye düğünüm olcak:1closedeyes: ben biraz kısa boyluyum ve azcık göbüşüm var biras da kalçam yanlardan..o zamana zayıflamayı düşünüorum ama sence bu vucut tipine nasıl bi gelinlik olur? teşekkür edrim canumm:1hug::asigim:
Canım bu elbise nasıl sence düğün için ben beyaz tenliyim yakışırmı sence
merhaba ben 25 yaşında evlı bır cocugu olanbırıyım kapalıyım ama pontolon ve dız altı etek felan gıyıyorum basenlerım kalcam belıme gore buyuk onları kaypetmek ıçın nasıl bır kıyafet gıymeliyim şık ama sade olmayı bır turlu beceremıyorum genelde kokoş olmayı becerebılıyorum yardımmmmmm tarz yapmak ıstıyorumboyum 165kılom 64sımdıden teş.
Orta boylu ve iri gögüslülere sade şık, iş yemeği ve düğün gibi ortamlarda küçük değişikliklerle giyilebilecek neler önerir sin?
kg gayet normal olduğu için bu sene moda olan her zaman dediğim uzun ayak bileklerine kadar olan eteklerden ve elbiselerden yararlanabilirsin batikte ve koton da bu tür elbiseler ve etekler var onlara bir bakabilirsin ayrıca ispanyol paça pantalon tercih edebilirsin dar giymekten kaçıncanm merhaba stil konusunda bende çok dertliyim senağlama
boyum 1.70 kilom 57 ama bacaklarım ve ayak bileklerim olması gerekenden kalın, bu nedenle genelde pantalon giyiyorum :çok üzgünüm:
bana önerilerin neler olabilir canm :uhm:
Şeniz a.s.
Benimde bacaklarimin alt tarafi kalin ama ust taraf cok ince ve egri senağlama
giysilerimi hic zevkime gore secemiyorm pantalonlarimi bile buna gore almak zorunda kaliyorum :1no2: sizce nasil giyinmeliyim etegi gectim pantalonda bile cok kotu bi goruntu... senağlama :bbo:
merhaba summer. benimde sana bir sorum olacaktı. yardım edersen çok sevinirim. benim eşimin çalıştığı şirket çalışanlarına brunch organize etmeyi planlıyormuş.mekan belli değil bir kır bahçeside olabilir, bir otelin arka bahçeside. sence nasıl giyinmeliyim. kır bahçesinde farklı ya da otelin arka bahçesinde yapılan brunch ta farklımı giyinmeliyim. boyum 170 kilom 58. şimdiden teşekkürler.....
canım eğer banada fikir verirsen çok sevinirim..19 yaşındayım ağustosta dayımın düğünü var ee yeğen olarakda şık olmam lazım..hazır almaya düşünmüyorum annem harika şeyler diktiği için ona diktiricem..çünkü böyle önemli yerlerde hazır giydiğin zaman benzerinden başkasının üstünde görme ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum..
bu nişanda giydiğim elbisem kış olduğundan siyah giymiştim pek net değil ama..yaz olacağı için beyaz giymek istiyorum..
buda dikinmek istediğim model..nasıl..spor yaptığım için birazda daha şeklede girdim..sence bu model vücuduma gidermi bana yakışırmı..tavsiye verebilirmisin...
canım merhaba benimde 20 gün sonra aile arasında nişan yapacağız ve nişan yeri açık havada olacak öyle 40 kişilik abartılmayacak yani sadece yüzükler takılacak işte ama ne giyeceğimi karar veremedim açık hava hem şık hem doğal olmak istiyorum ki makyajı hiç kendime yakıştırmıyorum düğün dernek nedir bilmem zaten saç yaptırma filan bana da yardım edebilir misin elbise ve saç konusunda nasıl değişik birşeyler yakalayabilirim boyum 165 kilomda 55 kumralım saçlarım omuz altında ve çok düz ve de ince yardım edebilir misin..teşekkürler...
canım sana bir sorum daha olucak...daha önce sıcak renkler soğuk renklerle ilgili birşey sormuştum..yine o konuda kafama takılan birşey var...ben soğuk renk insanıyım...
yazın bronzlaşmak istemiyorum..ama beyaz tenle de soğuk renkteki yazlık üstler yazın tenimiz daha çok gözüktüğü için sert bir kontrast yaratıp sırıtıyor ve kıyafet rengi de mevsime uygun görünmüyor....yaz mevsimlerini bronzlaşmadan nasıl idare edebilirim...? yazın acaba düz değil de desenli şeyler seçerek bu kontastı azaltabilirmiyim? yine desenlilerde de soğuk renkleri mi aramalıyım ?
Yazın tek renk üst olarak krem rengi ve açık grilerde beyaz tenim o kadar sırıtmıyor bunu farkettim...
ayrıca tek ve düz renkler dışında desenli şeyler de giymek istiyorum
desenli üstlerde renk seçimi yaparken dikkat etmem gereken husus acaba kıyafetin zemin rengi mi...yoksa üstündeki desenin rengi mi ?
mesela diyelim bana mor renk yakışıyor ya....ben desenli veya baskılı birşey alacağım zaman desenin zemininde mi moru aramalıyım...yoksa zemin farketmez üstündeki deseni mi mor olsun dersin ?
Benimde boyum 1.60 ve 45 kiloyum haziran sonu düğünüm var nasıl bi gelinlik almalıyım bana nasıl gelinlikler gider yardım edebilirmisin ?
kabarık eteklerden ziyade düz olanları tercih et bence renk olarak esmer olduğun için 2 side olur makyajını şeftali tonlarında yaptır esmerlere çok yakışıyor ama aşırı fardan kaçın simli olmasın mat yada sedefli olanları tercih et dudaklarınada ona uygun seftali tonunda rujlar var onlardan kullan üzerine parlatıcı sürersen daha dolgun görünür saknı dudak kalemi kullanmayı unutma saçlarını dekolteye uygun topuz yaptırCanım cok teşekkür ederim bende koydugun 3. modeli begeniyordum kabarık etekler boyumu daha kısa gösterir değilmi aşkımla aramızda boy farkı biraz cok ta:roflol: :)
Gelinlik renk olarak olarak ne seceyim beyaz mı yoksa kirli beyaz gibi tonlarmı ?
Saçlarımı makyajımı nasıl yaptırmalıyım sence ?
Esmerim saçlarım siyah kıvırcık uzun kol dirseklerime kadar gelior uzunlugu gözlerim siyah gözlerim iri ama dudaklarım ince :)
Çokmu fazla oldum ?:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?