Moda İle İlgili Tüm Sorularınızda Stil Danışmanız Bu Topikte Yardımcı Olacaktır.

saçlarını öylede yaptırabilirsin benim arkadaşımın saçalrı çok inceydi mezuniyet için saçlarını kabarttılar ve dalgalı yaptılar orta boydu seninki gibi yani gayette güzel görünüyordu

genellikle senin dediğin tonda uçuk toz pembe ve açık pembeler bronz ve buğday tenlilere göre açık tenler için canlı mor tonları seçmeye çalış mürdümlerde ten rengine yakışır lilalar soluk durabilir başka sorun varsa sorabilirsin a.s.

ilkbaharda renkli deri montlar giyebilirsin ama yazın deneyebilirmisin bilmiyorum açıkcası anladığım kadarıyla kapalı mekanlarda gözlükten rahatsız oluyorsun ama bence hiç takma gayet havalı görünüyor ben hep koyu renkli gözlükler takarım kapalı mekanlardada çıkartmıyorum bazen sorun olmuyor yani ama eger çok gözü gösteren gözlük istiyorsan yeni burberry ve guccinin çıkartmış olduklarını deneyebilirsin hem modayada uymuş olursun dikkat çekmez o kadar canım istediğin soruyu sor çekinme

boynu v yakalar uzun gösterir genellikle uzun kolyeler takman daha iyi olabilir kısa takarsanda ufak bir kolye ucuyla tak ki orantılasın uzun kolyelerin bütün şekillilerinin kullanabilirsin boncuklu fln .. boğazlı kazağa uzun kolyeler güzel gidiyor dediğim kolyeleri askılı bluzlarla kombinleyebilirsin yaz için kısa kollularla pek güzel gözükmüyor söyliyim =)

slm sekerım ben 160 boy 63 kılo ben goguslerımden sıkayetcıyım buyukkk sole kucuk gosterecek bır kac gıyım tarzı solersen sevınırım.bırde sole ust tarafımı uzun gosterecek olursa sevınırım

bileklere kadar olan askılı v yaka elbiseleri deneyebilirsin tabi bol olanlarından bir çok mağazada var batik,mango,koton v.b gibi

babet ve dolgu topuku ayakkabılr giyebilirsin bence babet orta boylulara çok yakışıyor arkadaşımdan biliyorum göbegin varsa dediğin gibi gögüs altı dardan bollanan bluzlar var onları giyebilirsin güzel durur yazın genellikle elbise ve eteklerle basenlerinin gizleyebilirsin bol olanlarla birde ispanyol paça yüksek belli pantolon lar vvar bir onları dene bakalım nasıl durcak olmassa normal kesim pantolonları tercih et eger bacakların çok kalın diilse uzun bluzların altına dar kot giyebilirsin

model olarak gayet hoş yüz hatlarına yumuşak dalgalar yakışır renk olarak karamel,altın kahve idi sanırım birde kumral yakışabilir şu grup hepsideki eren diye bir kızın eski saç rengi altınımsı

boyuna göre kilonla falan zayıf sayılırsın renk olarak mor,mavi,beyaz canlı renkler tercih edebilirsin saç renginle uygun olur kızıllık taşıdığı için geniş basen olsa bile boyun uzun olduğu için dar kotlar mini etekler giyebilirsin üzerine ise gögüs altından bollanan bluzlar boyun uzun olduğu için görünümü orantılar beline kemer bağlayarakta uzun boyunu güzel gösterebilirsin onun yerine uzun kolyelerde olabilir babetler ve terlikleri yazın rahatça kullanabilirsin topuklu ayakkabı giymene gerek yok zaten eger daha ayrıntılı giyim tarzı istersen canım dinlediğin müzikleri hayata bakış açını öğrenmek gerek umarım yardımcı olmuşumdur a.s.

Kızlar malum iç çamarışırında temizlik çok önemli.Beyazları 70-80 derecede yıkıyoruz ama renklileri napıyorsunuz? ben çok seviyorum renkli iç çamaşırı ama onlar o kadar yüksek ısıda yıkanamayacağı için bu sebeple de hijyen konusunda sorun olacağı için pek kullanmıyorum.Bu konudaki önerilerinizi bekliyorum canlarım:içelim:

Canim benim ya bana da fikir bana da. Boy 1,65 kilo 54 omuzlarim biraz geniş kollarim biraz kalin belim ince kalçam bacaklarim ideal canim simdiden tesekkür

kolların kalın ve omuzların genişse kalın askılı bluzlar giymemeni öneririm belin ince ise dar badiler çok güzel duracaktır bu senenin vazgeçilmezlerini ben sıralayim yaz için madem alışveriş yapacaksın (sana yakışabilcekleri yazıyorum)
1 . gladyatör sandaletler her yerde var artık özellikle siyahı çok güzel
2. dardan bollanan pantalonlar (ince kumaşlı olanları yaz için ideal desenlilerini bikini üstüne giyebilirsin)
3. bol v yakalı tunikler
4.dolgu topuklu ayakkabılar
5.dar kot
6. çicekli ve geometrik desenli bluzlar
7. ister uzun v yakalı bir elbise ister mini elbise hangini tercih edersin bilmem
8. bir terlik

aslında senin o kadar dert edilebilcek bir şeyin yok canım kalın askılı giyme yeter bir de straplezler kötü durabilir o kadar renk olarak yaşın kaç bilmiyorum yaz olduğundan canlı renkler tercih et eger sorunların varsa rahatça sorabilirsin bu arada zara da indirim var

cok cok tesk .ettim canım

yardımcı oldun gercekten
bi de
genelde rock pop r&b fln dinlerim ama bazen esiyo tsm fln dinliyorum

benim gibisin o zaman =) koton da v.b yerlerde sloganlı t-shirt v.b gibi şeyler var ister koskocaman bir t-shit al (ben öyle yapıyorum genellikle bol giyerim) altına mini şort babet veya terlik olabilir çoğu şeyle kombinleyebilirsin hem sportif olarakda şıklık yaratabilirsin büyük blezikler (tahta) onlarla kullanabilirsin canım

CANIM YA GERCEKTEN SAGOL OMZLARIMIN GENİŞ OLMASI VEDE KOLLARIMIN KALIN OLMASINI DERT EDİYORUM BU ARADA YASIM 21 BİDE SACLARIMDA HANGİ RENGİ ÖNERİRSİN HAYATIM:teytey:

kollarını ve omuzlarını pek takma ufak hilelerle zaten onları kapatabilirsin saç rengi önermem için kaş rengini ten rengini ve göz rengini bilmem gerekiyor canım stiline göre bir renk belirlerim sana =)

merhaba canım ilk önce söyleyeceğim çok fazla desenli şeylere girişme eger istersen dikey çizgili şeyler satın al enine çizgiler hep kilolu gösterir insanı renk olarak mor,siyah gibi renkler tercih et saç renginle zaten uyumlu olacaktır herkese önerdiğim sanada önereceğim bol elbiseler var gögüs kafesinin başlangıcından bollanan birsürü bluzlar var artık piyasada onları kullan alt içince uzun etekler bol ispanyol paça pantolonlar olabilir v yaka vücüdunu orantılar kolların kalınsa çok dar şeyler seçme dar kot giymekten kaçın bol paça pantolonlar moda zaten onları giy onların altına sandalet yada topuklu ayakkabı çok yakışıyor =)

farkettiysen podyumlarda bile kıyafette sıcak tonlara kontrast için soğuk tonlar kullanıyor uyumsuzluk falan olmaz canım senin saçının rengini tam olarak anlamadım ama dore kumrala zaten soğuk renkler çok güzel gider hiç kafana takma... saçlarını uzatabilirsin merak etme =)

Canim benim sagol göz rengimaçik kahve ten rengim kumral su anki sac rengim koyu kestane kas rengim kahve canim ya bana bir kac öneri daha verebilirmisin omuzlar kollar hakkinda simdiden sagol hayatim

eger desenli bluzlar giyersen özellikle geometrik desenli ise kollarının kalınlığı göze batmaz düz koyu renklerde kullanabilirsin yada dikkati başka yöne çekmek için bazı aksesuarlar kullanabilirsin kollarının kalınlığı çok kafana takma saç rengine gelince karamel ve kumral yakışabilir

Sagol canim karamel saç rengini deniyecegim bende ikisini düsünüyorum kumral ve karamel sagol hayatim

küllü sarı yakışır canım ayrıca basenlerin de büyük gibi görünmüyor zaten masum ve seksi olmaya gelince dar kotlar giyebilirsin straplez bluz gibi mini eteğin üzerine straplez bollanan bluzlar var bilirsin hafif uzun basenim var diyorsan onu giyersen çok ilgi çekmez hem dediğin gibi seksi görünebilirsin altına babet sandalet yada dolgu topuk ayakkabı giyip görünümünü tamamlarsın dar kotun altına dolgu topuk ayakkabı çok yakışır ...

merhaba hanımlar.ben aranızda yeni olamama rağmen yöneticilerin kabulu üzerine böyle bir başlık açtım.kendi şirketimde de buna benzer bir danışmanlık işi yapıyorum.sorularınızı ve fikir almak isteyenleri bu başlık altında bekliyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…