- Konu Sahibi SummerMiss
-
bende ne yapacağımı şaşırdım canım ya saçlarımı bide az görünüyor ince olunca senağlama aslında böyle yaprak dökümündeki nejla var ya saçlarını arkaya atıyor kabarık bi model yapıyor öyle mi yaptırsam kıvırcık ve toplama saçı sevmiyorumsenağlama
canım renklerle ilgili bi sorum daha var kusura bakmasanırım bu renklerle ilgili son sorum olacak inşallah :)
soğuk renk insanlarına kıyafet rengi olarak pembe renk de olmuyor galiba değil mi ?..
açık ve orta tonda pembeler yani uçuk toz pembe veya şeker pembesi kıyafette çok tatlı duruyor ama ta ki üzerime geçirip giyene kadar...giyince solgunlaştırıyor...lilanın da uçuk olanı gitmiyor daha orta tonda olanı gidiyor...bunlar benim vardığım kanılar...ama doğru olup olmadığını bir de işin uzmanından yani senden duymak isterim :)
sanırım morlar fuşyalar mürdümlerle ve çok uçuk olmayan lilalarla yetineceğim
canım yine ben
merak ettim de...ben güneş gözlüğü olarak koyu renk güneş gözlüklerini sevmiyorum..ve yüzüme daha çok yakıştığına inandığım için renkli olan ve şeffaf (arkasından gözü gösteren) aynalı yada aynasız farketmiyor ama aynasızı daha çok tercih ederim.......
neyse ben bu tip gözlükleri dışarıda takabildiğim gibi kapalı mekanlarda da takabilirmiyim diye soracaktım...malum bazı gözlükleri gözünden çıkarmadan kapalı mekana girip insanlarla yüzyüne konuşurken yani biraz komik görünüyor..özellikle de koyu renk olan ve arkasından gözü göstermeyenler..
dışarıdayken biryere girip çıktığımda her seferine gözümden takıp çıkarmaya da üşeniyorum..
sana sorduğum gözlüklerin 1-2 resmini de koyayım...
renkli ve şeffaf olup da aynalı olanlar da var ama ayna yüzünden göz görünmediği için onlar kapalı mekanda olmaz sanırım :)
ha bi de resimdeki gibi güneş gözlüğüyle deri montu aynı anda giymek de istiyorum.. adam sanatçı olduğu için rahat rahat giyiyo tabi :)
onun da kendimce çözümünü buldum sanırım..
mesela ilkbahar gibi ara mevsimlerde siyah değil de krem rengi yada açık mavi bir deri montla bu renkli gözlükleri takarsam acayip de durmaz sanırım..
çünkü deri mont genelde kış giysisi gibi algılanıyor..güneş gözlüğü de yaz işi :)
slm sekerım ben 160 boy 63 kılo ben goguslerımden sıkayetcıyım buyukkk sole kucuk gosterecek bır kac gıyım tarzı solersen sevınırım.bırde sole ust tarafımı uzun gosterecek olursa sevınırım
merhabaa,bir soru da benden :=)
günlük giyim tarzıyla ilgli şeyler sormak istiyorum. boyum 161 kilom şu an 60, çok haif göbek var. basen belirgin,göğüs ölçüleri normal. pantolon olarak ne tarz giymem lazım ? bluz seçimlerinde normal kesimler mi olmalı yoksa göğüs altı ve yanlardan oturtmalı ı daha güzel olur?
bir de benim boyumdaki birinin babet giymesi onu daha kısa gösterir mi? şimdiden teşekkürlera.s.
canım merhaba nişanıma 10 gün kadı bu şimdiki halim, saçlarım açık kahve gibi duruyor baya aktı yani nasıl bi renk yapmalıyım ve model olarakta paris hiltonun bu saç modelini beğendim bana yardım eder misin..
Saçlrim original sari ben kahve tonu istiyorum beyaz tenliyim çok yeşil gözlüyüm fikir verebilirmisin nasi olurmu?
heeyy bana da fikir var mıa cebaa
boy=1.75
kilo=57
ölcüler=92.68.100
saclarım kzıl kestane kürek kemiklerimden asagıda düz
gözlerim kahve-mavi lens takıyorum genelde-
basenlerim vücuduma göre geniş sayılır kalcam dısarı dogru cıkık deil göbegimde yok
canım benim bana önerebilecegin giyim tarzını merak ediorum cidden
alışverişe cıkmadan bi yardım etsen cok süper olcak
Canim benim ya bana da fikir bana da. Boy 1,65 kilo 54 omuzlarim biraz geniş kollarim biraz kalin belim ince kalçam bacaklarim ideal canim simdiden tesekkür
cok cok tesk .ettim canım
yardımcı oldun gercekten
bi de
genelde rock pop r&b fln dinlerim ama bazen esiyo tsm fln dinliyorum
CANIM YA GERCEKTEN SAGOL OMZLARIMIN GENİŞ OLMASI VEDE KOLLARIMIN KALIN OLMASINI DERT EDİYORUM BU ARADA YASIM 21 BİDE SACLARIMDA HANGİ RENGİ ÖNERİRSİN HAYATIM:teytey:
hayatım meraba...
bana da yardımcı olur musun?a.s.
1.62 boy
60 kilo :çok üzgünüm:
bel ince,üst bacak kalın göbiş var
göğüs 85
popiş birazcık var
kollarım kalın :çok üzgünüm:
kendimi bile anlatamıoumm ya:mymeka:
sonacıma saçlarım sarı röfle ve dalgalı
yüz hatlarıma gerek var mıCADIARZU ben tarif ediim belki işine yarar..
yüz hatlarım oldukça küçük ve ince..
burnum ve ağzım küçük dudaklarım dolgun ve gözlerim de küçük..
gözlerim kahve ama arada yeşil lens kullanıyorum
:sm_confused: bu kadar..
şimdiden teşekkürler:1hug:
canım bu seferde saç stilimle ilgili kafama takılanlar var
şimdi benim saç rengim kumral dore küllü ye boyalı...yani en dıştan küllü parlıyor ama saçımın genel renginde dore hakimiyeti var..sıcak tonu daha baskın..tarçın veya balköpüğü rengine benziyor
(kendim soğuk renk insanıyım buna rağmen yakıştı )
saçlarımın kesimi de katlı küte benzer birşey...saçımın renginden çok çok memnunum..bazen saçımı uzatmaya da niyetleniyorum ama beni korkutan şey saçım omuzlarıma dökülecek boyda uzadıkları zaman üstüme giydiğim soğuk renk kıyafetlerle sıcak ton ağırlıklı saçımın rengi yanyana gelmiş olacak...acaba uyumsuzluk mu çıkar yoksa böyle bir kontrast hoş mu olur ? (benim saç rengime tam olmasa da benzeyen ve kumral-bakır gibi birşey olan bi kadın görmüştüm sokakta..teni de beyazdı saçları uzundu ve fuşya elbise giymişti..gerçi elbise tenine yakışmıştı ama saçıyla elbise renginin o kadar yakıştığını söyleyemiyeceğim) Bundan ne sonuç çıkarmalıyım ?
eğer uyumsuz olur dersen ve sıcak renk giymek zorunda kalırsın dersen saçımı bu boyda muhafaza edeceğim..yada kötü olmaz uzat dersen uzatıcam :) bu konuda kararsız kaldım..
Sicak soguk nasil oluyor canim ya ben baya hayattan kopmusum bütün gün calismaktan hayatim ya
Canim benim sagol göz rengimaçik kahve ten rengim kumral su anki sac rengim koyu kestane kas rengim kahve canim ya bana bir kac öneri daha verebilirmisin omuzlar kollar hakkinda simdiden sagol hayatim
Canım slm ben 1,65 boyundayım şu anda 53 kiloyum kilolu değilim ama basenlerim varmış gibi geliyor bana hatta bir resmimi koyayım sen bir bak birde saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum şu anki saçlarım resimdekinin aynı gözlerim koyu yeşim tenimde beyaz soluk bir beyaz saçlarımı küllü sarı yapmak istiyorum olurmu ki _? şöyle seksi ama aynı zamanda masum görünmek istiyorum sence ne yapmalıyım jeyyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?