Moda İle İlgili Tüm Sorularınızda Stil Danışmanız Bu Topikte Yardımcı Olacaktır.

peki o zaman ilk müşteriniz ben olayım :icecream:
zayifim, boyum da uzun
bikini mi tercih etmeliyim mayokini mi CADIARZU

aslında ikisi de sırıtmaz üstünde fakat boyun istediinden fazlaysa mayokini alabilirsin ama tabiki belinin üstünde olan kısmı oldukça ince olursa zayıflığını da çok göstermemiş olursun.tbi bu noktada renk ve desen seçimin de oldukça önemli.ayrıca vücut ölçülerini de bana iletirsen sana daha net fikirler verebilirim. bkliyorum cevabını

kocaman popm var üst 80 beden nası bikini tercih etmeliyim

poponun byüklüünden şikayetçiysen bikini alıcaksan alt tarafı için şort giymeni tavsiye ederim.çnkü kçük bi bikini (tabi deseni de önemli) zaten byük olduunu dşündüğün kalçanı daha da büyük gösterebilir ayrıca şort hem büyüklüünü örter hemde seksi bi görünüm verebilir sana

o zaman bel kısmında tek taraflı metal halkası olan çok hoş mayokini modelleri var onları düşünebilirsin.tabi çok geniş olmayan modellerinden.yani kalçandan göğüsüne tam vücuduna oturan tipte. ama zayıf ve uzun olman bikiniyi harika taşıyabileceğin anlamına gelio ama mümkünse bikini alırken tek renk olmamasında dikkat et.üzerinde hafiften başka bi renk desen olursa hem daha şık hem de daha seksi bir görünüme kavuşabilirsin

arkadaslar, bir ara günes isigini geciren ve dolayisiyla yanik izi birakmayan mayolarla ilgili bir duyum almistim, bu konuda bilgisi olan var mi?

Arkadaşlar ben bu elbiseyi aldım. Şimdi fikirlerinize ihtiyacım var. Bu elbiseyi üzerine bolero giyerek işyerinde veya günlük hayatta giyersem çok mu abartı olur. Acil fikirlerinize ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Batik pareo istiyorum ama bir türlü bulamadım.Nettede bulamadım.:uhm:
Sizce nerelerde bulabilirim.

şutarafagittiAkel'in sitesine girdim ama üçgen eşarp diye bir şey yok.Acaba yanlış yerde mi arıyorum.:1no2:

merhaba bn 14 yasındayım ve bikini alıcam 25 temmuzda tatile çıkıcam ve göğüsümün biiri büyük biri küçük sağ büyük sol küçük çok belli etmiycek şekilde ikisinide küçük göstecek hangi bikiniyi önerirsiniz ve hangi renk??? lütfen yardım

bunlar TEKBiRin kiyafetleri degilmi?
Tekbirde neden bulamadin anlamadim canim. tam böyle degilsede buna benzerlerini kesin bulurusun yerimseniben

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba bn 14 yasındayım ve bikini alıcam 25 temmuzda tatile çıkıcam ve göğüsümün biiri büyük biri küçük sağ büyük sol küçük çok belli etmiycek şekilde ikisinide küçük göstecek hangi bikiniyi önerirsiniz ve hangi renk??? lütfen yardım

eğr bi orantısızlık varsa dolgudan başka bi çözümün yok sanırım renk ve model sana kalmış ama 2sinnde kçük grünmesi büyük görünmesinden daha zor olucaktır...

siyah bikini ikisinide orantılı gösterir yada desenli,çizgili bikiniler ikisinide eşit gösterebilir canım böylelikle yaşına uycak olan üçgen bikiniyi tercih edebilirsin eger bunları yapamam hoşumaz gitmez dersen süngerli yani destekli olanları tercih et

canım aslında diğer sayfaları dikkatli incelediysen senin sorunada cevap var ama ben yinede yaziyim hippi tarzı dediğin daha değişik canım hippi tarzı bizim 70 ler gibidir kısaca
ispanyol paça pantolon ve gömlekler uzun saçlar v.b hatırla sevgilideki gibi yazın elbise giyebilirsin örnekler göndericem sana bu elbiseler hem rahat hemde baseni falan belli etmez

eger hippi tarzı seviyorsan bunlar sana göre

slmlar...1.57 boyum, 40 kiloyum kapalıyım...tunik pantolon yada etek ceketten çok bunaldım.spor rahat bişeyler istiyorum..eşofman altı giymek istiyorum ama üzerine giyeceğin dizde yada dizin biraz üstünde bişeyler lazım...uyduruk olur diye de çekiniyorum.ne önerirsin???

koyu renkler tercih et senin durumun biraz daha zor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…