Y
yassmin_yuce
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SummerMiss
-
peki o zaman ilk müşteriniz ben olayım :icecream:
zayifim, boyum da uzun
bikini mi tercih etmeliyim mayokini mi CADIARZU
kocaman popm var üst 80 beden nası bikini tercih etmeliyim
aslına bakarsan sarı, turkuaz ve zümrüt yeşili hastasiyim coksekeriremsu
bronz tene de çok yakışıyor diye düşünüyorum ama yine de karar veremedim bi türlü
hatta hani var ya metallerle tutturulmuş mayokinilere bayiliyorum :1rolleyes:
şutarafagittiAkel'in sitesine girdim ama üçgen eşarp diye bir şey yok.Acaba yanlış yerde mi arıyorum.:1no2:
bunlar TEKBiRin kiyafetleri degilmi?
Tekbirde neden bulamadin anlamadim canim. tam böyle degilsede buna benzerlerini kesin bulurusun yerimseniben
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba bn 14 yasındayım ve bikini alıcam 25 temmuzda tatile çıkıcam ve göğüsümün biiri büyük biri küçük sağ büyük sol küçük çok belli etmiycek şekilde ikisinide küçük göstecek hangi bikiniyi önerirsiniz ve hangi renk??? lütfen yardım
selam summer,benim sormak istediğim şey şu;1.72 boyum,62 kiloyum..Fazla kilolu değilim ama azıcık basen varve bacaklarımda da aşırı çatlak olduğu iiçin de etek giymekten çok çekiniyorum :1no2: ve gayet rahat bi giyim tarzım var ve renklerin uyumuna pek bakmam :1rolleyes: açıkçası hippi tarzını çok seviyorum rahat pantalonlar,tişörtler.fakat henüz tam kafama göre bişeyler bulamadım..
banada yardım lütfen.bende zayıfım daha doğrusu174 boy 52 kilo ama basenim olmasada koccaman bi popom 90 lık göğüslerim onlara inat incecikte bi belim war .çok renkli şatafatlı giyinmeyi sevmem hele takı asla kullanmam ve esmerim ne önerirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?