Moda klübü

coollolita katiliyorum sana canim ama insanlar bazen giydikleri seyleri üzerlerine yakistiramayabiliyorlar yada moda diye giyiyyyorlar en güzeli en dogrusuda budur zaten:nazar::enbuyukkk:

en önemlisi kişinin kendini tanıması ve kendine yakışanı bulmasıdır
işte asıl meselede burda başlıyor
modayla ilgilenen arkadaşlar bizim kendimizi nasıl tanıyacağımıza bize vücudumuza zevkimize nelerin yakışacağına yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.

merhaba arkadaşlar!a.s.bende geldim aranıza. bazı insanlar bence doğuştan zevkli ve yaratıcı oluyorlara.s moda olmasa bile yakıştırmayı biliyorlar, bu benim çok hoşuma gidiyor kendine özgü olabilmek çok güzel!...:hooray:

kızlar selam benı de aranıza alın burayı yenı kesfettım modelsıtlık ve stılıstlıkle ılgılı sorularınız olursa cevaplayabılırım

çizimlerimizi paylaşalım mı burdan ne dersınız?? tasarladıgımız kıyafetlerı fılanhihoyyyt

bende tekstil okuyorum,süper çizimlerim var:D bnce moda küçük detaylarda saklıdır örneğin şık we sade olan bi bluzumuzu kolye weya şalla çok zengin hale getirebiliriz ya da renklerin uyumuyla kalın bizlezikler bandanalar ya da farklı gözlükler ve büyük çantalar hepsi tercihimize kalmiş keyifli giyimler herkese.....

çizimlerimizi paylaşalım mı burdan ne dersınız?? tasarladıgımız kıyafetlerı fılanhihoyyyt

bende tekstil okuyorum,süper çizimlerim var:D bnce moda küçük detaylarda saklıdır örneğin şık we sade olan bi bluzumuzu kolye weya şalla çok zengin hale getirebiliriz ya da renklerin uyumuyla kalın bizlezikler bandanalar ya da farklı gözlükler ve büyük çantalar hepsi tercihimize kalmiş keyifli giyimler herkese.....

ben yaptıklarınızı görmek isterim!a.sçok hoşuma gidiyor değişik tarzlar ve kıyafetler belki bende başlarım üretmeye sizden özenerek!....

modadir diye,sevmedigim yada bana yakismayan biseyi azla giymem,ama giyenler cok moda diye,illa alir giyerler ve igrenc bi goruntu olur,,
bikac sene onceki bi kiyafeti bile giyebilirim mesela ,eger kendime yakistiriyosam gerisi hic onemli degil.moda beni takip etsinkaydirigubbakcemile3

slmm..bende lise, üni. hazır giyim tekstil ne varsa okudum ama.. iş çalışmaya gelince olmadı.. soğuttular ..çok iddialıydım açıkçası ödüllerim vardı lise zamanlarımda stilistlikten. ama şimdi gel çiz desen =) körelmişimdir okdr oldu ki çizmeyeli..üzülüyorum biraz..eğer çizim yapmayı tasarlamayı seviyorsanız gerçekten..sakın bırakmayın derim..

stilistliğe bnde merak sardım ..hobi olsun diye başladım ..elbiselere birşeyler ekliyip duruyorum süper oluyor ... başka stilist varmıı?

Back
X