Canım çok teşekkürlerr tüm bilgilerin için,Bu yaz kısa pantolanlara yer vericem gardrobumda,verdiğin linkte çok işime yaricak bundan eminim...Sen Bitanesiinnnn
sınavlarında başarılarrrr
Giyim durumu: Açık yada, kapalı
Saç rengi: belirtiniz
Yüz tipi: belirtiniz
Beden: belirtiniz
Boy: belirtiniz
Vucut tipi: belirtiniz
Ten rengi: belirtiniz
Mesleğinizi: belirtinz
slm yeni doğum yaptım belim kalınlaştı. ama öncesinden gelen sorunum kalçalarım dümdüz hiçbir çıkıntı yok basenlerim var. boyum1:70 üst alt gövdem orantılı ama kalça kısmım çok canımı sıkıyor ve dalga geçiyorlar g..nü evde bırakıpda mı geldin diyorlar çok üzülüyorum ya etek bluzda giysem belli oluyor çok çok özendiğim tulum tarzını hiç giyemedim bilee
Cnm merhaba başarı dileklerin için teşekkürler
Cnm Vizon ve gri yi bende çok seviyorum... Cnm tarzını yavaş yavaş bırakmalısın tabi vazgeçmede sonuçta şimdi ki genöliğin ortak giyim tarzı aynı.. tayt ya da streç pantolon üzeri tunik vs. ama tabi dar bir giyimi benmsememelsn.. Tarzını genşletmelsn biraz.. Bol pantolonlar giyeblrsn.. Yüksek bel pantolonlar giyeblrsn... Etek giyeblrsn cnm.... Yavaş yavaş tarzını genişlet.. yazın da backların güzelse şort üzeri tunik vs. yine etek giyeblrsn.. Dar pantolon ve taytların altına babet giyeblrsn cnm.. Babetin önü ayak parmaklarınn başladığı kısmı göstersin dekoltesi olsun birzcıkbabet olablr cnm....
Eki Görüntüle 358834 Eki Görüntüle 358842 Eki Görüntüle 358841 Eki Görüntüle 358840 Eki Görüntüle 358839 Eki Görüntüle 358844 Eki Görüntüle 358837 Eki Görüntüle 358836 Eki Görüntüle 358835 Eki Görüntüle 358843
Mrb. hoşgeldnz.. Öncelikle başkalarınn laflarını dikkate almayın.. Kimse dört dörtlük değildir.. Öncelikle nnnnyyy in dediği gibi spor yapmalısnz.. Belki kalçanz ırsi olduğu için şekle sokamayablrsnz ama belinizi birazda olsa incelteblrsnz... O bel kısmınzda ki yağlanmayı sporla halledn.. Belinz kalınlaştıkça bel ile kalça arasındaki fark ne kadar artarsa o kadar kalçanz ortaya çıkar.. Eğer zayıflama imkannnz varsa sabırla sonuna kadar kullannn! Geçici çözümlerden yararlanın mesela korseler.... Teknoloji korselere de değdi.. Öyle korseler var ki tayt şeklnde giyince kalçayı topluyor beli inceltiyor yani biçime sokuyor o bölgeyi internettten bi araştrn.. En azından çok az da olsa işe yarrr... Ya da estetik cerraha gideblrsnz cnm... Sizin asıl benden istedğinz cvbı vereym ... Kesinlkle alt giyimnzde koyu renk giyinmeyin.. Tam aksine üst bedennnze koyu altt bedennze açık renler giyerek kombn yapmalsnz... Dar popoyu belli eden streç pantolonlardan uzak durun.. pantolon üzerine kalçanın hemen başladğı yerde biten blazer ceketler giyerek hem bel kavisi yaratablr hemde pantolon üzerine kalçayı yarıda kestiyi için kalçadan dikkati birazda olsun çeker... Pantolonlarınzın üzerine göğüsten bollaşan ampir kesim diye tabir ettiğimz tunkler giymelsnz.. Mesela göğüslernz eğer çok düzgün ise ve dekolte giyinn birysenz dekoltesi olan göğüsleri ortaya çıkaran bi üst giyersenz dikkati kalçadan göğüslere çekeblrsnz.. Kabarık etekler giyebrsn.. yüksek bel kabararak inene ya da tam pileli bir etek... Genelde kış aylarında kalın uzun tunik kazaklar giyerek kalçayı kamufle edeblrsnz.. Korseli iç çamşrlardan muhakkkak alın ama kaliteli olsun... Belinz kalın kalçanz dar olduğu için çok fazla seçeneğnz yok üzülerek söylüyorum... Eğer aşırı rahatsz oluyorsanz bi estetik cerraha başvurablrsnz... Umarım vücudunuzu şekle sokarsnz.. kendinze ii bakın
çok teşekkür ederim sayın GOLDFLAY! bende aksine altı hep koyu giyiniyordum bundan sonra açık renk giymeye çalışacağım öncelikle spora başlamalıyım sanırım. Cerrahi müdahalelere karşıyım. doğum sonrası psikolojik bir durum olsa gerek taktım bu aralar.Mrb. hoşgeldnz.. Öncelikle başkalarınn laflarını dikkate almayın.. Kimse dört dörtlük değildir.. Öncelikle nnnnyyy in dediği gibi spor yapmalısnz.. Belki kalçanz ırsi olduğu için şekle sokamayablrsnz ama belinizi birazda olsa incelteblrsnz... O bel kısmınzda ki yağlanmayı sporla halledn.. Belinz kalınlaştıkça bel ile kalça arasındaki fark ne kadar artarsa o kadar kalçanz ortaya çıkar.. Eğer zayıflama imkannnz varsa sabırla sonuna kadar kullannn! Geçici çözümlerden yararlanın mesela korseler.... Teknoloji korselere de değdi.. Öyle korseler var ki tayt şeklnde giyince kalçayı topluyor beli inceltiyor yani biçime sokuyor o bölgeyi internettten bi araştrn.. En azından çok az da olsa işe yarrr... Ya da estetik cerraha gideblrsnz cnm... Sizin asıl benden istedğinz cvbı vereym ... Kesinlkle alt giyimnzde koyu renk giyinmeyin.. Tam aksine üst bedennnze koyu altt bedennze açık renler giyerek kombn yapmalsnz... Dar popoyu belli eden streç pantolonlardan uzak durun.. pantolon üzerine kalçanın hemen başladğı yerde biten blazer ceketler giyerek hem bel kavisi yaratablr hemde pantolon üzerine kalçayı yarıda kestiyi için kalçadan dikkati birazda olsun çeker... Pantolonlarınzın üzerine göğüsten bollaşan ampir kesim diye tabir ettiğimz tunkler giymelsnz.. Mesela göğüslernz eğer çok düzgün ise ve dekolte giyinn birysenz dekoltesi olan göğüsleri ortaya çıkaran bi üst giyersenz dikkati kalçadan göğüslere çekeblrsnz.. Kabarık etekler giyebrsn.. yüksek bel kabararak inene ya da tam pileli bir etek... Genelde kış aylarında kalın uzun tunik kazaklar giyerek kalçayı kamufle edeblrsnz.. Korseli iç çamşrlardan muhakkkak alın ama kaliteli olsun... Belinz kalın kalçanz dar olduğu için çok fazla seçeneğnz yok üzülerek söylüyorum... Eğer aşırı rahatsz oluyorsanz bi estetik cerraha başvurablrsnz... Umarım vücudunuzu şekle sokarsnz.. kendinze ii bakın
korse deyince aklıma geldi, yeni incinin bir kilotu var, üstünde popoyu daha büyük gösteren dolguları var, böyle dolgulu sütyen gibi... popup külot galiba adı...
cnm vücut tipini ya da vücut ölçülerini daha detaylı verrsen daha iyi yardmcı olurum.. Vücudunda rahatsz olduğun yerler varsa onlarıda yazablrsn tatlm
çok teşekkür ederim sayın GOLDFLAY! bende aksine altı hep koyu giyiniyordum bundan sonra açık renk giymeye çalışacağım öncelikle spora başlamalıyım sanırım. Cerrahi müdahalelere karşıyım. doğum sonrası psikolojik bir durum olsa gerek taktım bu aralar.
Ne mutlu bizlere böyle yardımcı oluyorsunuz.
Giyim durumu: Açık yada, kapalı
Saç rengi: belirtiniz
Yüz tipi: belirtiniz
Beden: belirtiniz
Boy: belirtiniz
Vucut tipi: belirtiniz
Ten rengi: belirtiniz
Mesleğinizi: belirtinz
saç: doğal kızıl kıvırcık
yüz tipi: oval
beden: 38
boy: 1,68
vucut tipi: belim ince biraz basenlerim var ve kalın bacaklıyım
ten rengim: buğday
mesleğim: turizmciyim... ofiste çalışıyorum
bir de yazmayı unutmuşum açık giyiniyorum... yani kapalı değilim
bana da yardımcı olursan çok sevinirim... şimdiden teşekkürler
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: kumral
Yüz tipi: oval
Beden: 40/42
Boy: 160
Vucut tipi: armut
Ten rengi: bugday
Mesleğinizi: üni.öğrencisi
Biraz uzun ve zayıf görünmek size iyi gelecek.. Baştan aşağı tek renk giyinerek biraz daha uzun görüneblrsnz... Ancak çok açık renklerden ziyade biraz daha koyu renkleri tercih edin. Lacivert, gece mavisi, bordo ve yeşil gibi renkler iyidir. Mesela dümdüz inen önden düğmeli bir gömlek elbiseyi topuklu espadrillerle giyebilirsiniz. Aynı şekilde uzun kolyeler ve yüksek belli pantolon ve etekler de insanı daha uzun gösterir. Zayıf görünmek istiyorsanız çok karışık, büyük ve bağıran desenlerden uzak durun. Üzerinize oturan sade kesimli ve kaliteli dikimi olan giysiler giyin. Ayrıca çok uzun etekler ve elbiseler de size göre değil. Ancak paçaları uzun yüksek belli bir pantolon topuklu ayakkabılarla giyer ve pantolonun rengine yakın bir gömlekle tamamlarsanız hem ince hem de uzun görünürsünüz. . Eğer bacaklarınızdan memnunsanız elbisenizin boyunu dizinizin biraz üstünde tutabilirsiniz, bu sizi hem daha zayıf hem de ince gösterir. Şifon, ipek jarse ve doğal pamuklu kumaşlardan yapılmış iyi kesimli ve iyi dikimli elbiseler görüntüyü anında toparlar. Elbisenizi ten rengi çoraptan ziyade elbisenin rengine yakın ve mümkünse desensiz opak çoraplarla tamamlayın. Pantolon seçerken de çok dar ve bol kesimlere yönelmeyin. Hele de düşük bellilerden... Aynı şekilde yüksek belli pantolonlara karşı da mesafeli durun. Kendinden elastik toparlayıcı pantolonların yanı sıra dizden hafifçe bollaşan modelleri de seçebilirsiniz. Pantolonuzun paçasını biraz uzun tutup platform topuklu ayakkabılarla tamamlarsanız en az beş santim daha uzun ve beş kilo daha zayıf görüneceğiniz garanti..
Basic dress with belt and buttons at the back - DRESSES - COLLECTION -Stradivarius Turkey
canım ya kusura bakma resim ekleyemedim ben de link koydum umarım yasak falan değildirben bu linkteki elbisenin lacivertini aldım altına nasıl bir ayakkabı kullanabilirim fikir verir misin
Çokk teşekkür ederim canım
Dediklerini dikkate alıcam özellikle yüksek bellere çok özeniyordum ama yakıştıramamıştım kendime genelde, birkaç tane edinmemin zamanı geldi:)
Birde ayaklarım biraz büyük olduğu için babet giymiyorum çok büyük gösteriyorlar ayaklarımı sanki. dolgu topuk yada alçak ince topuklu ayakkabılardan almayı düşünüyorum yaza doğru karar veremiyorum. 40 numara olunca ayaklar çok düz ayakkabı giymek yakışmıyor gibi geliyor bana:18:
cnm ayakların biraz büyükmüş o yüzden babet önermem eğer giymeyi çok istersen koyu renklerde babetler terch etmelsn.. Ayak numaranız büyük olduğuna göre uzun boylu olmalısnnz.. Uzun boylu ve uzun bacaklıysanz dolgu topuk giymenzde bir sakınca yok..
göbek bölümüm biraz var diğer yerler normal zaten kilo vermeye de başladım inşallah onuda halledeceğiz... nasıl giyinmem gerektiğini söylersen çok sevinirim canım şimdiden teşekkür ediyorum...
170 boyum aslında çok uzun değilim. Ama gövdeme göre bacaklarım daha uzun. Dolgu topuklu babetler gördüm vitrinlerde onlardan almayı düşünüyorum yaz için. Tekrardan çok çok teşekkür ederim. Dediklerinizi dikkate alıp alışverişimi yapıcam
Giyim durumu: Açık
Saç rengi: karamel
Yüz tipival
Beden:40-42
Boy:162
Vucut tipi: elma kum saati de olabilir aslında emin değilim hatta dikdörtgen bile diyebiliriz bilmiyorum :S
Ten rengi: açık
Mesleğinizi:doktor ama yeni mezun oldum daha yaşım 23 yani :)
şimdiden çok teşekkür ederim
Canım boyun uzun olduğu için senin sadece zayıf görünmeye ihtiyacın var. Karnınızı toparlamak istiyorsanız bu konuda çok başarılı olan ten rengi korselerden giyerek işe başlayabilirsiniz. Karnınızı gizlemek için tayt ya da dar pantolonların üzerine bol erkek gömlekleri ve göğüs altından itibaren hafifçe bollaşan tunikler giymek de bir başka çözüm.
Enine çizgili ve desenli kumaşlardan yapılmş giysilerden uzak durun. Göğüsten bolararak inen tunik ya da elbseler giyeblrsnz... Ve tabi ki sporu unutmayın!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?